1
Müzik Kitapları kategorisinde
en çok satılan 1. ürün

Sun Yayınevi Solfej 1

198 TL
Son 2 ürün!
Ürünün Diğer Satıcıları (22)
200 TL'ye 10 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
229,99 TL
300 TL Üzeri Sepette %10 İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
230,99 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Sun Yayınevi Solfej 1

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Yurtrenkleri Yayın ve Müzik Aletleri Satıcı Ünvanı: MEHMET ERTUĞRUL SAYIN İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Ankara Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 4108602135000001 Vergi Kimlik Numarası: 7560052533
    Bu ürün Yurtrenkleri Yayın ve Müzik Aletleri tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 25 adet sipariş verilebilir. 25 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Solfej 1, müzik eğitiminin temel kitabıdır. Müziği öğrenmek isteyen herkes, 1974'
  • den beri bu kitabı kullanıyor. Kolaydan zora doğru basmak basamak sıralanmış sevimli ve eğitici parçalar, solfej eğitimini zevkli ve sevimli kılıyor. Kısa ve özlü müzik bilgileri öğrenmeyi pekiştiriyor. Dünyada benzeri olmayan, kendine özgü çağdaş eğitsel bir yöntemle yazılmış olan bu kitap, 30 yılı aşkın bir süreden beri en çok kullanılan solfej kitabı olma özelliğini sürdürüyor.

Ürün Özellikleri

  • Boyut Normal Boy
  • Basım Dili Türkçe
  • Yazar Muammer Sun
  • Basım Yılı 2022
  • Setli/Tekil Tekil Ürün
Geri Bildirim Ver

Sun Yayınevi Solfej 1 Cd'siz Muammer Sun 0001780100001

Müzik ile ilgilenmek isteyen herkes ilk olarak nota okumayı öğrenmelidir. İster şarkı söylemek için ister de herhangi bir müzik aleti çalmak için nota okuyabilmek en önemli kriterdir. Bu sebeple solfej dersi alınması gereklidir. Solfej dersi, nota okuma, yazma ve temel müzik dersi olarak geçektedir. Solfej kısaca müzik ölçeğinin her birine hece atanması olarak tanımlanabilir. Solfej öğrenebilmek için çeşitli kaynaklar mevcuttur. Sun Yayınevi Solfej 1 CD'siz Muammer Sun bu kaynakların başında gelmektedir. Müzik eğitiminde temel kitap olarak kullanılan Solfej 1 Muammer Sun tarafından yazılmıştır. Piyasaya ilk çıktığı 1974 yılından beri temel müzik eğitimi için popülerliğini koruyan Solfej 1 Kitabı müzik eğitimini eğlenceli kılmaktadır. Kısa ve özlü müzik bilgilerini öğrenmeyi ve pekiştirmeyi destekleyen bu kitap 30 yılı aşkın süredir en çok tercih edilen solfej kitabı olma özelliğini korumaktadır.

  • Müzik eğitiminin temel kitabı
  • Eğitici ve keyifli parçalar
  • Kısa ve yalın anlatım

Solfej 1 Kitabı Yazarı

Muammer Sun 1932 yılının Ekim ayında Ankara’da dünyaya gözlerini açmış olan çok önemli bir müzik eğitmeni v bestecidir. Ankara Devlet Konservatuarında eğitimini tamamlayan Muammer Sun sonrasında İstanbul Devlet Konservatuvarı, Ankara Devlet Konservatuvarı, İzmir Devlet Konservatuvarı, Gazi Eğitim Enstitüsü, Ankara Üniversitesi basın yayın yüksekokulu ve Ankara radyosunda öğretmenlik yapmıştır. Yaşamı süresince 166 çocuk ve gençlik korosu kurmuş olan Muammer Sun aynı zamanda temel, genel ve profesyonel müzik eğitimi için birçok kitap yazmıştır. Muammer Sun’un yazmış olduğu Solfej 1 kitabı Türk müziği eğitimine yapmış olduğu en büyük katkı olarak değerlendirilmektedir. Kitaplarının yanı sıra oda müziği, tiyatro müzikleri, piyano, koro ve bandolar için çeşitli eserler icra etmiştir. Onlarca ödüle sahip olan değerli müzik eğitmeni ve besteci 2021 yılında vefat etmiştir.

Solfej 1 Kitabı İçeriği

Solfej kitaplarının genel olarak üç temel amacı bulunmaktadır. Bunlardan birincisi Türkiye’de verilen solfej eğitimine, Avrupa musikisinin minör- majör tonları ve bilinen ölçüleri ile Türk musikisi ölçülerini ve makamlarını katabilmektir. İkinci olarak müziğin tüm dallarında gerçekleştirilen eğitim uygulamasında egemen olarak görünen yabancılaştırma tutumunun etkilerini en azından solfej eğitimi kapsamında ortadan kaldırabilmektir. Son olarak da genel görünüş itibari ile öykünmeci- aktarmacı nitelikler taşıdığı bilinen ve kabul edilen çok sesli musiki eğitiminin, üretken nitelik ve yaratıcı bir tutum kazanmasına, solfej eğitimi konusunda gerçekten eğitici olan kitaplar yazılarak katkıda bulunulmasıdır. Solfej 1 kitabı tüm bu amaçları yerine getirmiş olan ve solfej eğitimi için vazgeçilmez kabul edilen bir kaynaktır. Kitabın içeriğinde kolaydan zora doğru seviye seviye sıralanmış olan eğitici ve keyifli şarkılar bulunmaktadır.

Solfej 1 Kitabı Yorumları

Solfej eğitiminde öğrenciler ses aralıklarını, notaları, ritimleri, tonalite ve değiştirme işaretlerini özet olarak müzik yazımının bütün ögelerini ve bu ögeleri seslere dönüştürmeyi öğrenirler. Muammer Sun Solfej 1 oku ve tekrar et mantığıyla sıkı çalışmak mümkündür. Kendine has çağdaş ve eğitsel bir yöntem ile kaleme alınmış olan Solfej 1 kitabı müzik dünyası için oldukça değerlidir. Trendyol üzerinden Muammer Sun Solfej 1 Fiyat bilgisine ulaşabilirsiniz. Aynı şekilde Sun Yayınevi Solfej 1 CD'siz Muammer Sun satın al işlemi ile güvenli bir şekilde kitaba ulaşmanız mümkündür. Yazıldığı günden bugüne kadar büyük popülerliğini koruyan bu kitap içeriği ile solfej eğitimini kolay ve zevkli kılmaktadır. Sun Yayınevi Solfej 1 CD'siz Muammer Sun yorum ve puanları incelendiğinde müzik severlerin büyük beğenisini topladığı görülmektedir.