Nintendo Splatoon 3 Nintendo Switch Oyun

Son 2 ürün!
Ürünün Diğer Satıcıları (7)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.949 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.995 TL
2.000 TL'ye 50 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
2.099 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
2.099 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Nintendo Splatoon 3 Nintendo Switch Oyun

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: KEGAMES Satıcı Ünvanı: KE ELEKTRONİK OYUNLARI SANAYİ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0541097959700001 Vergi Kimlik Numarası: 5410979597
    Bu ürün KEGAMES tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Splatoon 3: Nintendo Switch Oyunu Splatoon serisi, yepyeni bir oyunla geri dönüyor! Splatlands'ın güneşli topraklarında, trendleri belirleyen sakinlerle tanışın ve Inklings ve Octolings için yeni stiller deneyin. Splatoon 3'te sizi neler bekliyor: Splatlands'ı keşfedin: Renkli ve canlı bir dünyada, yeni mekanlar ve karakterlerle tanışın.
  • Yeni stiller: Inklings ve Octolings için yeni kıyafetler ve aksesuarlarla tarzınızı yaratın.
  • 4v4 Bölge Savaşları: Klasik mod geri dönüyor! Yeni aşamalar, yeni manevralar ve yeni silahlarla rakiplerinizin sahasını boyayın.
  • Hikaye modu: Ajan 3 olarak oynayın ve asi Octarians'a karşı mücadeleye katılın.
  • Ve daha fazlası: Salmon Run gibi eğlenceli modlar ve özel etkinlikler sizleri bekliyor.
  • Splatoon 3: Nintendo Switch™ için özel olarak geliştirildi.
  • Tek kişilik ve çok kişilik oyun modları.
  • Renkli ve canlı grafikler.
  • Eğlenceli ve sürükleyici bir oyun deneyimi.

Ürün Özellikleri

  • Model Nintendo Switch
  • Oyun Türü Macera
Geri Bildirim Ver

Nintendo Splatoon 3 - Switch

Nintendo Splatoon 3 - Switch dünyanın en büyük oyun konsolu ve oyun geliştirici firmaları tarafından geliştirilen bir üründür. Kurulduğu günden bu yana oyun sektöründe geniş yankı uyandıran macera dolu bir oyundur. Dünyaca bilinen popüler oyunların başında gelmekte olup renkli baskı ve kaliteli yapı özellikleriyle dikkat çeker.

 
  • Kaliteli yapı
  • Renkli baskı
  • Macera dolu

Nintendo Splatoon 3 - Switch Özellikleri

Nintendo Splatoon 3 - Switch Özellikleri

Nintendo Switch Splatoon 3 farklı renkleri ve heyecan dolu sahneleriyle öne çıkar. Geniş platformda müşterilerin geneline hitap edebilen eğlendirici bir oyundur. Son zamanların en beğenilen oyunlarındandır. Oyun dünyasına hızlı bir giriş yapan firmanın başarılı oyun seçenekleri arasında yer alır. Macerasever kişilerin tercihi olan bu ürün, oyun zevkinizi katlayabilir. Keyifli ve kaliteli vakitlerin anahtarı olan Nintendo Splatoon 3 switch renkli baskı kalitesi ve eğlenceli yapısıyla oldukça ilgi görür. Eğlenceli vakitlerin olmazsa olmazlarından olan bu ürün, renkli ve farklı içerikleriyle oyunseverlerin zevkine hitap edebilir. Her zaman popüler şekilde tercih edilebilen adından sıklıkla söz ettiren bir üründür. Oyun dünyasında favori gösterilen bu ürün, teknolojik gelişmelerle oyun dünyasına renk katar. Modern, şık ve en yeni tasarımıyla dikkat çeker. Keyifli zamanlar geçirebilmeniz için ideal olup geliştirilmiş teknolojik yapı özellikleriyle ihtiyaç ve beklentilerine cevap verebilir.

 

Nintendo Splatoon 3 - Switch Kullanımı

Nintendo Splatoon 3 - Switch Kullanımı

Splatoon 3 Nintendo Switch oyunseverlerin keyifli anlar yaşaması için özel olarak dizayn edilir. Orijinal ve kaliteli içerikleriyle kasmadan ve herhangi bir problem yaşamadan oyun keyfini üst seviyeye taşır. Bu ürün, kişisel zevkinizi yansıtabilir. Eğlenceli içerikleriyle oyun keyfini artırarak konforlu ve eğlenceli anlar yaşamanızı sağlar. Keyifli ve rahat kullanım imkanı sağlayan yeni nesil bir oyundur. Yeni dinamiklere sahip olup heyecan verici bir içerik sunar. Aksiyon dolu sahneleriyle oyun ve eğlencenin dozunu üst seviyeye çıkarır. Her daim oyun keyfini ön planda tutan renkli tasarımı, heyecan dolu sahneleriyle dikkat çeken oyun dünyasının öne çıkan ürünleri arasında yer alır. Arkadaşlarınızın yanı sıra ailenizle de oynayabileceğiniz oyunculuk performans kalitesini artıran yeni nesil bir oyundur. Evde ya da hareket halindeyken oynamanız için harika özellikleri barındırır. Konsola bağlı olarak ya da kontrolör oyun oynama sistemiyle oyun keyfini artırabilen bu ürün ihtiyaç ve tarzınıza hitap edebilir.

 

Nintendo Splatoon 3 - Switch Fiyatı

Nintendo Splatoon 3 - Switch Fiyatı

Çevrimiçi online oyun sektörünün öncü oyunlardan olan bu ürün; heyecan dolu, eğlenceli anlar yaşamanızı sağlar. İstediğiniz her alanda oyun keyfini rahatlıkla çıkarmanıza olanak sağlayan tekli ve çoklu oyuncu seçenekleriyle öne çıkar. Bu ürünle eğlenceli ve kaliteli anlar yaşayabilirsiniz. Türkiye pazarında aktif şekilde rol oynayan firmaların oyun konsollarında yer verdiği bu oyun sayesinde gününüzü eğlenceli bir şekilde geçirebilir, oyun zevkinizi üst seviyeye çıkarabilirsiniz. Farklı oyun gruplarını bir araya getirerek birbirinden renkli, popüler oyun grupları oluşturmanızı sağlar. İçerik kalitesi yüksek olup uygun fiyat aralıkları sayesinde her bütçeye hitap edebilir. Oyunun ekran çözünürlük kalitesi yüksektir. Eğlenceli bir deneyim sunar. Tam bir oyun düşkünü olan kişiler için ideal olan bu ürün sayesinde oyun keyfini doruklarda yaşayabilirsiniz. Nintendo Splatoon 3 - switch yorum ve kullanıcı değerlendirmelerini inceleyerek ürün özellikleri hakkında detaylı bilgi sahibi olabilirsiniz. Nintendo Splatoon 3 - switch fiyatı hakkında bilgi sahibi olmak için Trendyol’u inceleyebilirsiniz.