Videolar
T900 özgür
14.8B
MATEO P9
21.8B
Mila on board
751
Hoparlör 1571
1549
Kts 1057
38.8B

Görselli Yorumlar

Görselli Yorumlar

EN YENİLER

Görselli Yorumlar

Seçili Ürünler

En çok satanlar

En Çok Arananlar

Daha fazla ürün

MATEO

MATEO, birbirinden eğlenceli hobi ürünlerini ve akıllı saat çeşitlerini kullanıcılarla buluşturan bir mağaza. Mağaza, hobi ürünlerinde sunduğu geniş seçenekleri ile her yaştan kullanıcının keyifli zaman geçirmesine olanak sunuyor. MATEO ürünleri içerisinde pelüş oyuncaklardan iskambil kartlarına, satranç takımlarından bebek aktivite oyunlarına kadar pek çok hobi çeşidini bir arada bulabilirsiniz. MATEO'nun tarot kartları, kutu oyunları ve çocuklarınızın zekasını geliştirmeye yönelik oyun setleri arasından dilediğiniz ürünü Trendyol mağazasına özel ayrıcalıklarla sepetinize ekleyebilirsiniz. Sevimli pelüş oyuncaklardan seçeceğiniz çeşitler ile ister çocuklarınıza isterseniz kendinize mutlu edecek hediyeler verebilirsiniz. Trendyol MATEO mağazasında yer alan akıllı saat modelleri içerisinden dilediğiniz ürünü seçebilir, alışverişinizi birkaç tıkla tamamlayabilirsiniz. MATEO ürünleri Trendyol mağazasında şu kategoriler altında sizleri bekliyor:

  • Akıllı Saat
  • Satranç
  • Pelüş Oyuncaklar
  • Bebek & Aktivite
  • Oyun Kartları
  • Okey Takımı
  • Kutu Oyunları

Siz de Trendyol MATEO mağazasına giriş yaparak aradığınız hobi ürünlerine avantajlı fiyatlarla sahip olabilirsiniz. Dilerseniz diğer kullanıcıların ürünler hakkındaki MATEO yorumlarından faydalanabilirsiniz. Ürünler ve sipariş süreci ile ilgili merak ettiklerinizi Trendyol üzerinden MATEO ile iletişim seçeneğini kullanarak satıcıya iletebilirsiniz. Trendyol mağazasını takip ederek size özel MATEO indirimlerinden yararlanabilir, favori ürünlerinizi tükenmeden satın alabilirsiniz. Trendyol ile hızlı bir teslimat ve güvenli bir alışveriş keyfi yaşamak için hemen mağazayı ziyaret edebilirsiniz.

En Eğlenceli Hobi Ürünlerinde Geniş Çeşitlilik Trendyol MATEO Mağazasında!

En Eğlenceli Hobi Ürünlerinde Geniş Çeşitlilik Trendyol MATEO Mağazasında!

MATEO, geniş ürün yelpazesinde pek çok oyuncak ve hobi ürününe yer veriyor. Mağazanın ürünleri arasında pelüş oyuncakları, zeka geliştirici oyunları, kart oyunlarını ve kutu oyunlarını bulabilirsiniz. Trendyol MATEO mağazası puzzle oyunlara, bebekleriniz için ilk kelimeler serilerine ve eğitici öğretici oyunlara ev sahipliği yapıyor. Hafıza kartları, magnetik yüzeyli sözcük tamamlama kartları ve eğitim setleriyle bebekleriniz eğlenirken öğrenmeye devam ediyor. Sevdiklerinizle birlikte keyifli vakit geçirmenizi sağlayacak grup oyunlarını da Trendyol MATEO mağazasında inceleyebilirsiniz. Dilerseniz tavla, satranç gibi iki kişilik oyunlara; dilerseniz de Jenga, Okey gibi eğlenceli grup oyunlarına göz atabilirsiniz. Mağazanın kutu oyunları arasından dilediğinizi seçebilir, iskambil kağıtları ve oyun kartları ile sevdiklerinizle keyifli saatler geçirebilirsiniz.

Çocuklarınızı ya da sizleri mutlu edecek pek çok pelüş oyuncak çeşidi de Trendyol MATEO mağazasında sizlerle buluşuyor. Rengârenk ve sevimli tasarımlarıyla büyük küçük herkesin gönlünü çalan oyuncaklar; civciv, ahtapot ve avokado gibi dikkat çekici şekilleri ve yumuşak dokularıyla öne çıkıyor. Trendyol'da MATEO fırsatlarını yakalamak için mağazayı takip edebilir, markanın zengin yelpazesi içerisinde aradığınız oyuncak ve her türlü hobi ürününü bulabilirsiniz.

Akıllı Saat Alışverişinizde Trendyol'a Özel MATEO Kampanyalarını Kaçırmayın!

Akıllı Saat Alışverişinizde Trendyol'a Özel MATEO Kampanyalarını Kaçırmayın!

MATEO, akıllı saatlerde sunduğu zengin seçenekler ile teknoloji alışverişlerinizde de öne çıkıyor. Mağazada yer alan pek çok farklı markanın akıllı saat modelleri ile dilediğiniz özelliğe sahip ürünü seçebilirsiniz. Farklı tasarımlara ve renk seçeneklerine sahip akıllı saatler, iOS ve Android uyumluluğu ve bluetooth özellikleri ile akıllı saat teknolojisinde aradığınız tüm özellikleri barındırıyor. Kare ve yuvarlak ekran çeşitleriyle her zevke hitap eden akıllı saatler, yüksek kapasiteleri sayesinde hem pek çok işlevi yerine getiriyor hem de dayanıklı malzemelerden üretilmeleri ile uzun ömürlü bir kullanım sunuyor.

Trendyol MATEO mağazasında akıllı saatlerin yanı sıra taşınabilir hoparlörler ve kişisel bakımınızda kullanabileceğiniz şarjlı ve pilli cihazlar da bulunuyor. Işıklı ve dikkat çekici tasarımlara sahip oyuncu mouse ve mousepad çeşitleri de Trendyol MATEO mağazasında sizleri bekliyor. Teknoloji alışverişlerinizde MATEO kalitesini ve Trendyol güvencesini bir arada bulabilir, mağazayı takip ederek kampanyalardan ve indirimlerden haberdar olabilirsiniz.