Kent Topitop 11 gr

Tükeniyor!

Ürün Bilgileri

Kent Topitop 11 gr

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Emarketim Satıcı Ünvanı: ÖZ ISPARTALILAR GIDA PAZARLAMA OTOMOTİV SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0662067978700019 Vergi Kimlik Numarası: 6620679787
    Bu ürün Emarketim tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 30 adet sipariş verilebilir. 30 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Ürün ambalajında yılbaşına sebebiyle farklılıklar olabilir
Geri Bildirim Ver

Kent Topitop 11 gr

Lezzetli, şekerli ve meyveli gıdalar oldukça sık tercih edilir. Özellikle küçük yaştaki çocuklar şekerli gıdalara ilgi gösterir. Şekerli gıdalar; tadı, kokusu ve hoş dizaynı ile oldukça ilgi çeker. Kent topitop 11 gr, meyveli yapısı ve hoş kokusuyla büyük beğeni toplar. İçerisinde 120 adet topitop bulunan ürün, gramajı ve sayısı nedeniyle büyük ilgi görür. Portakallı, limonlu ve elmalı gibi birçok farklı türü olan besin küçük çocuklar tarafından sıklıkla tercih edilir. İçerisinde bulunan yüksek şeker miktarından dolayı kan şekerinizi artırarak vücudunuz için gereken enerjinin üretilmesini sağlar. Ürünün içerisinde 120 adet topitop bulunduğu için oldukça ekonomiktir. Potasyum, kalsiyum, demir ve karbonhidrat olmak üzere pek çok vitamin içerir. Yeteri kadar tüketildiği takdirde enerji ihtiyacınızın bir bölümünü karşılar.

  • Meyveli topitop
  • Renkli küçük şekerler
  • Lezzetli aroma

Lezzetli Tadı ile Kent Topitop 11 gr

Lezzetli Tadı ile Kent Topitop 11 gr

Kurabiye, yaş pasta, şeker ve çikolata gibi tatlı gıdalar günlük hayatta oldukça sık kullanılır. Her yaştan müşterinin tercih ettiği topitop lezzetli aroması ve renkli ambalajı ile oldukça tercih edilen bir atıştırmalık üründür. 11 gramlık ağırlığı sayesinde besini okulda, işte veya dışarıda rahatlıkla tüketebilirsiniz. Plastik bir çubuğun üzerinde yuvarlak şekilli bir şeker olan Kent topitop, ergonomik tasarımı sayesinde çantanıza kolaylıkla sığar. Ayrıca, 100 gram şekerin içerisinde yaklaşık 400 kalori bulunur. Günlük belirli bir miktar şekerden fazlası yağ olarak depolandığı için kilo almanıza neden olabilir. Bu yüzden, dikkatli bir şekilde tüketilir. Ayrıca, ürünün sahip olduğu plastik bir çubuk şekeri eliniz batmadan yemenize olanak tanır. 8690515121103 kodlu bu ürün, hızlı bir şekilde kan şekerinizin yükselmesine neden olduğu için ürünü diyabet hastalarının tüketmesi önerilmez.

Pratik Kullanımı ile Kent Topitop 11 gr

Pratik Kullanımı ile Kent Topitop 11 gr

Vitamin ve mineral açısından zengin besinler tüketerek sağlıklı ve zinde bir şekilde yaşayabilirsiniz. Ürün, sunduğu lezzet deneyimi sayesinde müşteriler tarafından oldukça beğeni toplar. Ürün, tüketim pratikliği sunar. Sert yapıdaki bu ürünün bir kısmını tükettikten sonra ambalajını kapatarak muhafaza edebilirsiniz. Ürünün içerisinde bulunan kalsiyum kemik gelişimine katkı sağlar. Böylece, çocukların sağlıklı bir şekilde büyümesini sağlar. Ürünü son kullanma tarihine kadar serin bir ortamda tutarak muhafaza edebilirsiniz. Ayrıca, kan şekerini artıran bu ürün uzun süre tok kalmanızı sağlar. Kent topitop 11 gr fiyatı şekerin sahip olduğu gramaj, tat ve koku gibi pek çok özellik göz önüne alınarak belirlenir ve size sunulur. Bu ürünü kapsamlı biçimde inceleyerek dilediğiniz zaman satın alabilirsiniz. Bu ürün, şeker serotonin hormonunun artmasını sağlayarak mutlu hissetmenize yardımcı olur.

Bütçenize Uygun Kent Topitop 11 gr Fiyatı ve Yorumları

Bütçenize Uygun Kent Topitop 11 gr Fiyatı ve Yorumları

11 gram ağırlığındaki 120 adet şeker, plastik kabın içerisinde gönderilir. Bu şekilde ürün kolay bir şekilde muhafaza edilebilir. Ayrıca, ürün düşük tansiyon problemine çözüm üretebilir. Küçük yapıdaki ürünü yanınızda taşıyarak tansiyonunuz düştüğünde tüketebilirsiniz. Böylece, kan basıncınız hızlı bir şekilde yükselir. Ayrıca, şeker tüketimi beyin fonksiyonlarının düzgün çalışması için oldukça önemli bir besindir. Bu yüzden, beynin ihtiyaç duyduğu enerjiyi bu ürünü tüketerek hızlı bir şekilde sağlayabilirsiniz. Ürünün içerisinde koruyucu maddeler içerebilir. Ürün metabolizma hızını artırarak sindirim sisteminizin güçlenmesini sağlar. Ürün, enerjinizi artırarak gün içinde zinde hissetmenize yardımcı olur. Ayrıca, içerisinde bulunan vitaminler çocukların zeka gelişimine olumlu katkı sağlar. Siz de Kent topitop 11 gr yorumları ve müşteri önerilerine erişmek için Trendyol’dan incelemeler yapabilir, ürün hakkında yorumları okuyarak ürünü güvenle satın alabilirsiniz.