Genel Markalar Fıfa 22 - Nintendo Switch

1.300 TL
Tükeniyor!

Ürün Bilgileri

Genel Markalar Fıfa 22 - Nintendo Switch

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Japonoyuncaksarayı Satıcı Ünvanı: KANARYA PAZARLAMA NİKAH ŞEKERLERİ LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Ankara Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0495000456700011 Vergi Kimlik Numarası: 4950004567
    Bu ürün Japonoyuncaksarayı tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Powered by Football™ Dünyanın en iyi liglerinden bazılarının en yeni formalarını, kulüplerini ve kadrolarını içeren Nintendo Switch™ üzerinde Football™ ile güçlendirilmiş EA SPORTS™ FIFA 22 Legacy Edition. Ayrıca, FIFA 22'de yepyeni olan bazı stadyumlar da dahil olmak üzere dünyanın en ünlü stadyumlarından bazılarını içerecek. Oynanış özellikleri ve modları, Nintendo Switch'teki FIFA 21 ile aynı olacak. GAMEPLAY FIFA 22 Legacy Edition, herhangi bir yeni geliştirme veya önemli iyileştirme olmaksızın FIFA 21'deki aynı oyun yeniliğine sahip olacak. SUNUM FIFA 22 Legacy Edition, yeni tasarlanmış oyun içi ön uç ve menü ekranlarıyla güncellenmiş bir görsel kimliğe sahip olacak. Yayın yer paylaşımı paketleri tüm modlarda yenilenecektir.

Ürün Özellikleri

  • Model Nintendo Switch
  • Oyun Türü Spor
Geri Bildirim Ver

Electronic Arts Fifa 22 - Nintendo Switch

Bilgisayar oyunları, boş vakitlerin değerlendirilmesine yardımcı olan aktivitelerden biri olarak bilinir. Futbol sevdalılarına özel olarak hazırlanan oyunlar müşterilerden oldukça beğeni toplar. Electronic Arts Fifa çoklu oyuncularla desteklenen ve keyifli dakikalar geçirmenize yardımcı olan oyunlardan biridir. Konsol oyunu olarak da bilinen bu ürün sayesinde dostlarınızla birlikte büyük rekabetlere girebilirsiniz. Aynı zamanda futbol performansınızı da belli ederek yüksek verime sahip olabilirsiniz. Futbolcuların gerçekçi görünümü sayesinde kendinizi Fifa dünyasında hissedebilir ve keyif alabilirsiniz. Hız sağlama, sapma ve yerde sürünme gibi özelliklerinden faydalanarak gerçekçi bir süreç elde edebilirsiniz. Aynı zamanda herhangi bir kesinti yaşamadan CD’nizi her türlü bilgisayara takarak kullanabilirsiniz. Özel karakterleri sayesinde oyununuzu kaliteli bir şekilde oynayabilir, performansınızı yüksek oranda artırabilirsiniz.

  • HyperMotion teknolojisi
  • Hızlı oynama imkanı
  • Gerçek karakterler

HyperMotion Teknolojisine Sahip Nintendo Switch Fifa 22

HyperMotion Teknolojisine Sahip Nintendo Switch Fifa 22

Gerçekçi görünüm sunan bilgisayar oyunları gamerların aradığı özelliklerden biridir. Özel teknolojilerle tasarlanan oyunlar daha çok keyif verirken verimin artmasına da yardımcı olur. Electronic Arts tarafından uyarlanan Fifa 22 Nintendo Switch, HyperMotion teknolojisiyle satışa sunulur. Görünümü daha gerçekçi olan bu oyun yüksek performans elde edebilmenize ve izleme kalitenizin artmasına yardımcı olur. Futbolun sürükleyici etkisini üstlenen HyperMotion teknolojisi, gerçekçiliği yeni konsollarda ve her türlü maçta varlığını belli eder. Bu sayede müşterilerin oldukça haz duyduğu bir atmosfer oluşturur. Heyecanınızı artırarak rekabetçi özelliğinizi yansıtabilmenize yardımcı olur. Tepkileri akıcı ve hızlı veren bu teknoloji sayesinde futbol deneyiminizi artırabilir ve oyunda kesintisiz bir süreç elde edebilirsiniz. Siz de HyperMotion teknolojisine sahip olan bu oyunu satın alarak görüntü kalitenizi ve tepki hızını yükseltebilir, yüksek verime sahip olabilirsiniz.

Gerçek Karakterli Electronic Arts Nintendo Switch Fifa 22

Gerçek Karakterli Electronic Arts Nintendo Switch Fifa 22

Gerçekçi karakterlerle uyarlanan bilgisayar oyunları, oyuncuların oldukça dikkatini çeker. Electronic Arts tarafından müşterilere hitap eden eden Nintendo Switch Fifa 22 yeni konsollarla uyumludur. Aynı zamanda gerçek karakterleri ile sürükleyici bir deneyim elde edebilmenize yardımcı olur. Patlayıcı Sprint özelliğine sahip olan bu oyun bire bir maçlarda atmosferin havasını değiştirir. Savunma sırasında da hızlanmanıza yardımcı olarak kontrolün tamamen sizde olmasını sağlar. Kendi takımınızı istediğiniz biçimde kurmanıza imkan tanıyan bu oyun sayesinde kaliteli vakit geçirebilirsiniz. Bu sayede isteklerinizi kolaylıkla karşılayabilirsiniz. Bu ürünleri satın alırken dikkat edilmesi gereken faktörlerden biri de ürünün fiyatıdır. Uygun fiyatıyla sahip olabileceğiniz bu ürün sayesinde futbol taktiklerinizi geliştirebilirsiniz. Electronic Arts Fifa 22 - Nintendo Switch fiyatını inceleyerek kolay bir şekilde satın alabilir ve ekonomik bir alışveriş deneyimi elde edebilirsiniz.

Uygun Fiyatıyla Electronic Arts Nintendo Switch Fifa 22

Uygun Fiyatıyla Electronic Arts Nintendo Switch Fifa 22

Futbol oyunları, taktiklerinizin ve bilgilerinizin gelişmesine yardımcı olan yapımlar arasında yer alır. Electronic Arts Fifa 22 - Nintendo Switch takım oyunları arasında yer alarak yeni konsollarla birebir uyumludur. Takımınızı kurarak rahatlıkla oynamaya başlayabilirsiniz. Aynı zamanda dilediğiniz yere futbolcuları yerleştirebilir, güçlü olan tarafları dilediğiniz bölgelere koyabilirsiniz. Tam hız özelliği ile istediğinizin zaman atağa geçebilir ve gol kazanma şansı yakalayabilirsiniz. Bilgisayar oyunlarını satın alırken ürünün yorumları ve fiyatı dikkat edilmesi gereken faktörler arasında yer alır. Ürünü kullanan müşteriler konsollarında yakaladıkları uyumdan ve geliştirici özelliklerden oldukça memnun olduklarını belirtirler. Aynı zamanda HyperMotion teknolojisi ile gerçekçi bir görüntü ve izleme kalitesi elde ederler. Trendyol sayesinde Electronic Arts Fifa 22 - Nintendo Switch yorumlarını okuyabilir ve gerekli bilgilere ulaşabilirsiniz. Müşterilerin görüşlerinden faydalanabilir, güvenli bir deneyim elde edebilirsiniz.