Water Up Wup Hydractive Elektrolit, Kafeinli Limonlu 10x20 Efervesan Tablet

1.350 TL

Ürün Bilgileri

Water Up Wup Hydractive Elektrolit, Kafeinli Limonlu 10x20 Efervesan Tablet

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: WUP Satıcı Ünvanı: PUYA TÜKETİM GIDA VE İÇECEK SANAYİ VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0733077223000001 Vergi Kimlik Numarası: 7330772230
    Bu ürün WUP tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 16 adet sipariş verilebilir. 16 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Ürün Özellikleri: Spor esnasında terlemeyle birlikte eksilen elektrolitleri yerine koymak amaçlı sodyum, magnezyum, potasyum, kalsiyum ile birlikte kafein ve doğal limon aroması içerir. WUP Hydractive, optimum elektrolit karışımına sahiptir. Doğal stevia ile tatlandırılmıştır, yapay bir tatlandırıcı içermez. İçindekiler: Sodyum (Na) 200 mg – Magnezyum (Mg) 90 mg – Potasyum (K) 100 mg – Kalsiyum (Ca) 20 mg – Kafein 95 mg – Vitamin C 80 mg Kullanım Şekli: Efervesan formundadır, suda çözünmesi kolaydır. 1 tablet, 500 ml suda çözündürülerek tüketilmelidir. Her seviyedeki spor ve fiziksel aktivite için tavsiye edilir. Yapılan sporun türüne, hava şartlarına, aktivitenin uzunluğuna ve/veya zorluğuna bağlı olarak kullanım miktarı antrenöre/uzmana danışarak artırılabilir. Faydaları: Sıvı elektrolit dengesini korumaya, kramp, baş ağrısı ve yorgunluğu azaltmaya destek olur. Susuzluk hissinin engellenmesine destek olur. Kaslara geçişi en hızlı form olan Magnezyum Sitrat içerir. Özellikle uzun süren aktivitelerde, magnezyum eksilmesine bağlı krampları önlemede Magnezyum Sitrat daha başarılıdır. Her efervesan tablet bir fincan kahve kadar (95mg) kafein içerir ve aktivite sırasında aktif kalmanıza destek olur. Şeker içermediği için kalorisizdir ve kolay tolere edilir.

Ürün Özellikleri

  • Aroma
    Aromalı
  • Form
    Tablet
Geri Bildirim Ver