Ülker Petibör Bisküvi 800 Gram * 2 Paket

188 TL
Ürünün Diğer Satıcıları (1)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
249,99 TL

Sıkça Sorulan Sorular

Ürünün son kullanma tarihi (SKT) nedir?
Ürünleri gönderen satıcıların elindeki stoklara göre ürünlerin SKT'si değişebilmektedir. Satıcıya soru sor kısmından ilgili satıcıya gönderilecek ürünün SKT 'sini sorarak öğrenebilirsiniz.
Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Ülker Petibör Bisküvi 800 Gram * 2 Paket

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: OLDCITY OTOMOTİV ve GIDA Satıcı Ünvanı: OLDCİTY OTOMOTİV TURİZM GIDA SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Eskişehir Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0641052645100001 Vergi Kimlik Numarası: 6410526451
    Bu ürün OLDCITY OTOMOTİV ve GIDA tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • müthiş bir lezzet
Geri Bildirim Ver

Ülker Petibör Bisküvi 800 gram x 2 Paket

Bisküvi un, süt, şeker ve kabartıcı gibi içerikler kullanılarak üretilir. İnce ve gevrek bir kuru pasta türü olan bu yiyecek, damak tadına hitap eden bir lezzete sahiptir. Farklı çeşitleri olabilen bu gıda türünün pişirilmesi, gevrekliği ve içerisinde kullanılan malzemelerin oranı lezzetin oluşumunda önemlidir. Ülker Pötibör bisküvi müşterilerin lezzetinden ve kıtırlığından memnun kaldığı bir üründür. Oldukça sevilen hoş bir tada ve dokuya sahip olan bu yiyecek sizin de keyifli vakit geçirmenizi sağlar. Çay ve kahve saatlerini süsleyen bu tat sayesinde sevdiklerinizle güzel zaman geçirmeniz mümkün olur. Paketi açıp direkt olarak sunum yapmanız ve içeriği tüketmeniz mümkündür. Oldukça rahat ve pratik bir tüketim şekli olan bu lezzetli ürünü siz de rahatlıkla mutfağınızda bulundurabilirsiniz.

  • İdeal gevreklik seviyesi
  • Sevilen özel lezzet
  • Alternatif tariflerde kullanım

Gevrek Tadıyla Ülker 800 Gram Pötibör Bisküvi, 2 Paket

Gevrek Tadıyla Ülker 800 Gram Pötibör Bisküvi, 2 Paket

Atıştırmalık çeşitleri arasında bulunan bisküviler kuru, kıtır ve gevrek bir tat vermesi ile bilinir. Bu yiyeceği süt ile tüketmek birçok kişi tarafından tercih edilir. Çay, kahve ve soğuk içecek çeşitleri ile de tüketilebilen bu atıştırmalıklar pratik bir ara öğün seçeneği olabilir. Zamanın kısıtlı olduğu durumlarda pratiklik sunan bu atıştırmalıkla keyifli ara öğün saatleri yapmanız da mümkündür. Ülker Pötibör bisküvi 800 gram 2 paket optimum duyusal özelliklere sahip olmasıyla oldukça sevilir. Misafirlerinizle, ailenizle ve arkadaşlarınızla atıştırmalık yapmanız bu yiyecek sayesinde oldukça kolaydır. Bisküvilerin yanına zevkinize hitap eden bir içecek alarak güzel bir keyif yapabilirsiniz. Bu ürün içerisinde ayrıca ambalajlanmış paketler içerir. Bu sayede bir paketi kullanırken diğerini açmadan tazeliğini korumanız mümkün olur. Siz de lezzeti ve kıtırlığıyla öne çıkan bu yiyeceğe kolaylıkla ulaşabilirsiniz.

Kıtır Lezzetiyle Ülker 800 gram Pötibör Bisküvi, 2 Paket

Kıtır Lezzetiyle Ülker 800 gram Pötibör Bisküvi, 2 Paket

Gevrek yapısı ve orijinal lezzetiyle damağınıza hitap edecek bir ürün olan Ülker Pötibör bisküvi 800 gr rahatlıkla tercih edebileceğiniz bir atıştırmalıktır. Mozaik pasta, bisküvili pasta, muhallebili ve pudingli tatlılarınızda kullanabileceğiniz bu ürün, özel tatlar hazırlamanıza imkan verir. Böylece sofralarınızı farklı ve güzel lezzetlerle süslenmeniz mümkün olur. Ürünün 800 gram olması bir diğer avantaj olarak karşınıza çıkar. Paket içeriği küçük bir gramaja sahip olmadığından bisküviler birkaç kez kullanmanıza yetecek seviyededir. Siz de ideal kıtırlık ve özel bir gevrekliğe sahip olan bu ürün sayesinde damağınıza hitap eden güzel tarifler hazırlayabilirsiniz. Ülker Pötibör bisküvi 800 gram 2 paket yorumları ürünü alan ve kullanan müşterilerin görüşlerini içerir. Bu yorumlar sayesinde Ülker markasının ürettiği bisküviler hakkında daha fazla ayrıntıya kolaylıkla ulaşma şansına sahip olabilirsiniz.

Avantajlı Fiyatlarla Ülker 800 Gram Pötibör Bisküvi 2 Paket

Avantajlı Fiyatlarla Ülker 800 Gram Pötibör Bisküvi 2 Paket

Atıştırmalık olarak geçen gıda çeşitleri kolay tüketimleri ile öne çıkar. Pratik bir şekilde kullanabileceğiniz bu yiyecekleri kan şekerinizi diğer gıdalara göre daha hızlı bir şekilde yükselteceğinden açlığınızı bastırmak istediğiniz durumlarda kullanabilirsiniz. Bu atıştırmalık seçenekleri arasında bulunan Ülker bisküvi orijinal lezzeti ve dokusuyla öne çıkan bir yiyecektir. Severek tüketebileceğiniz bu lezzet sayesinde dostlarınızla keyifli kahve saatleri yapmanız mümkündür. Ülker Pötibör 800 gr kaliteli dokusal özellikleri ve eşsiz lezzetiyle mutfağınızda bulunmasının avantaj sağlayacağı yiyecekler arasındadır. Hem tatlılarda ek bir malzeme olarak kullanabileceğiniz hem de tüketime hazır yapısından yararlanabileceğiniz bu ürün pratik bir atıştırmalık olarak karşınıza çıkar. Siz de bu güzel lezzete sahip yiyeceğin avantajlarından rahatlıkla yararlanabilirsiniz. Ülker Pötibör bisküvi 800 gram 2 paket fiyatına Trendyol sayesinde kampanya ve fırsatları takip ederek avantajlı şekilde ulaşabilirsiniz.