Tutku Erkek Penye Atlet %100 Pamuk 12'Li Paket

750 TL
(62,50 TL / adet)
Beden: M
S
M
L
XL
2XL
3XL
Ürünün Diğer Satıcıları (1)
2. Ürüne %2 İndirim
Kargo Bedava

Ürün Bilgileri

Tutku Erkek Penye Atlet %100 Pamuk 12'Li Paket

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: DGN TEKSTİL Satıcı Ünvanı: MUHAMMED DOĞAN İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Sivas Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 3050248018
    Bu ürün DGN TEKSTİL tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Erkek Penye Atlet %100 Pamuk 12'Li Paket

Ürün Özellikleri

  • Renk Beyaz

Materyal Bileşeni

  • Materyal Bileşeni100% Pamuk
Geri Bildirim Ver

Tutku Erkek Penye Atlet %100 Pamuk 12'li Paket

Giyinmek, her insanın temel ihtiyaçlarından biri olarak bilinir. Gelişen dünyada tekstil ürünleri de çeşitlenerek çoğalır. Günlük veya özel günler gibi farklı zamanlarda çeşitli tercihler yapılabilir. Zevke ve ihtiyaca yönelik ürünler seçilir. Tutku erkek penye atlet %100 pamuk 12'li paket kaliteli dokusu ve kullanışlı yapısıyla dikkat çeker. Özellikle kış aylarında gömlek veya kazak gibi giysilerin içine giyilerek tercih edilebilir. Bu ürün, yaz aylarında da teri emen yapısıyla dolaplarda yerini alır. Beyaz rengiyle hemen her kıyafetle uyum içinde olan atlet, çoklu paket içeriğiyle de pratiktir. Penye kumaşın yumuşak ve konforlu yapısı, klasik atlet formuyla birleşerek müşterilerinin karşısına çıkar. Dış giysilerin altında rahatlıkla tercih edilerek hava koşullarına göre üşüme ve terlemeye karşı korur.

  • Beyaz renk
  • %100 pamuk üretimi
  • Çoklu ambalaj içeriği

Cazip Tutku Penye Atlet %100 Pamuk 12'li Paket Fiyatı

Cazip Tutku Penye Atlet %100 Pamuk 12'li Paket Fiyatı

Tutku erkek penye atlet %100 pamuk 12'li paket fiyatı belirlenirken ürünün sahip olduğu materyal ve kullanım alanı göz önüne alınır. Penye kumaşa sahip olan 12’li atlet, esnek yapısı ve yumuşak dokusuyla sağlıklı olduğu kadar konforlu bir kullanım sağlar. Geniş beden aralığıyla hemen her kilo ve boya hitap eden boyutları vardır. Paket içeriğinde 12 adet bulunan ürün, tek seferde atlet ihtiyacını gidermeye yönelik avantajlı bir ambalaja sahiptir. Her bütçeye uygun olan ürün, %100 pamuktan üretilmesiyle sağlıklıdır. Aynı zamanda kalitelisiyle de ön plandadır. Klasikleşen ve her kesime hitap eden tasarımıyla dolaplarda yerini alır. Direkt olarak tenle buluşan ürün, rahatsız etmeyen dokusuyla vazgeçilmez bir seçimdir. Siz de avantajlı paketiyle ve yüksek kumaş kalitesiyle dikkat çeken ürünü satın alarak dört mevsim kullanabilirsiniz.

Tutku Penye Atlet %100 Pamuk 12'li Paket Yorumları

Tutku Penye Atlet %100 Pamuk 12'li Paket Yorumları

Giyim ürünleri tercih edilirken sürdürülebilir kumaş ve tasarımlara sahip olmaları büyük önem taşır. Ömürlük ürünler tercih etmek, her müşterinin önem verdiği konulardan biridir. Tutku erkek penye atlet %100 pamuk 12'li paket yorumları ürünün öne çıkan özelliklerinin getirdiği avantajlar göz önüne alınarak yapılır. %100 pamuk içeriğiyle kalitesinden ödün vermeyen bir tasarımdır. Paket içerisinde 12 adet bulunması ile oldukça avantajlıdır. Her kıyafete uyum sağlayan beyaz rengi ve penye dokusuyla her kesime hitap eder. Klasik tasarım ve kaliteli kumaşın birleşiminden oluşan ürün, geniş beden aralığı sayesinde rahatça tercih edilebilir. Kış aylarında gömlek ve kazak gibi giysilerin içine giyilerek soğuktan korumaya yardımcı olur. Yaz aylarında tercih edildiğinde teri emerek rahatsızlık hissini ortadan kaldırır. Öne çıkan yorumlarıyla dikkat çeken ürünü satın alabilirsiniz.

Tutku Penye Atlet %100 Pamuk 12’li Paket Özellikleri

Tutku Penye Atlet %100 Pamuk 12’li Paket Özellikleri

Mevsimsel olarak gardıroplarda farklı ihtiyaçlar ortaya çıkabilir. Tutku erkek penye atlet, tüm bu ihtiyaçlara cevap olma niteliğinde bir ürün olarak müşterilerinin karşısına çıkar. %100 pamuktan oluşan penye kumaşa sahip olan atlet, esnek yapısı ve yumuşak dokusuyla keyifle giyilebilir. Üzerine tercih edilecek her kıyafetle uyum içinde olan beyaz renge ve ideal kesime sahiptir. Geniş beden aralığı sayesinde çeşitli boy ve kiloya sahip müşterilerinin kolaylıkla tercih etmesine olanak tanır. Paket içeriğinde 12 adet bulunan ürün, tek bir ambalajda atlet ihtiyacının giderilmesini sağlayarak avantajlıdır. Doğal materyallerden üretilmesiyle sürdürülebilir bir tasarımdır. Aynı zamanda insan sağlığını rahatsız etmeyen cilt dostu bir üründür. Bu sayede hassas ciltli müşterilere hitap eder. Siz de öne çıkan özellikleriyle dikkat çeken ürünü Trendyol aracılığıyla satın alabilirsiniz.