Supra Protein Marine Collagen Balık Kolajeni Hyaluronik Asit & Vitamin C- 28 Günlük Kolajen

599 TL

Sıkça Sorulan Sorular

Ürünün son kullanma tarihi (SKT) nedir?
Ürünleri gönderen satıcıların elindeki stoklara göre ürünlerin SKT'si değişebilmektedir. Satıcıya soru sor kısmından ilgili satıcıya gönderilecek ürünün SKT 'sini sorarak öğrenebilirsiniz.
Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Supra Protein Marine Collagen Balık Kolajeni Hyaluronik Asit & Vitamin C- 28 Günlük Kolajen

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Supra Protein Satıcı Ünvanı: SUPRAFOODING GIDA SANAYİ VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Kocaeli Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0784033644900001 Vergi Kimlik Numarası: 7840336449
    Bu ürün Supra Protein tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Denizden ilham alarak, güzellik ve sağlığınız için eşsiz bir formülle tanışın! Birinci sınıf balık kolajeni, hyaluronik asit ve C vitamini, Marine Collagen ürünümüzde güçlerini birleştiriyor. Birinci Sınıf Balık Kolajeni:Denizlerin derinliklerinden gelen en kaliteli balık kolajeni ile cildinize, saçlarınıza ve tırnaklarınıza destek sağlayın. Doğal ve etkili! Hyaluronik Asit:Nemlendirme ihtiyacınıza uygun çözüm! Hyaluronik asit, cildinizi derinlemesine nemlendirir. C Vitamini:Antioksidan gücüyle ünlü C vitamini, bağışıklık sisteminizi desteklerken, cildinizin canlı görünümüne yardımcı olabilir. Aromasız & Tatlandırıcısız Toz Formu:Sağlığınıza odaklanan bir formülde katkı maddelerine yer yok! Aromasız ve tatlandırıcısız toz formuyla Marine Collagen, doğal güzellik için ideal bir tercih. Doğanın Hediyesiyle Güzelliğinizi Besleyin:Marine Collagen ile güzellik ritüelinizi doğadan aldığınız en iyilerle güçlendirin. Sağlıklı bir yaşamın anahtarı doğanın kalbinde! Kullanımı Kolay:Günlük rutininize kolayca entegre edilebilen toz formu, favori içeceğinizle karıştırarak veya yemeklerinizle birlikte tüketilerek kullanılabilir. Marine Collagen ile doğanın sağlıklı güzellik sırlarını keşfedin. Güçlü, esnek ve ışıldayan bir görünüm için bugün adım atın!

Ürün Özellikleri

  • Aroma
    Aromasız
  • Form
    Toz
  • İçerik
    Kolajen
  • Gramaj
    250 - 499 gr
  • Özellik
    Tip 1
  • Tip
    Balık Kolajen
  • Set İçerik Adeti
    1
Geri Bildirim Ver

Supra Protein Marine Collagen - Kore Menşei Balık Kolajeni Vitamin C-28

Vücutta yüksek oranda bulunan bir protein olan kolajen, birçok fayda sağlar. Dokulara esneklik sağlayan, eklemleri birbirine bağlayan ve kemiklere yararı ile bilinen bu madde, tüketilen yiyeceklerde de bulunur. Kolajen, özellikle cilt ve saçta sağlıklı bir görünüm için vazgeçilmezdir. Kırışıklıkları azaltan ve cilde genç, parlak bir görünüm sağlayan bu protein tipi, sarkmaları da önler. Aynı zamanda vücut sisteminin üretebildiği bir enerji kaynağıdır. Kolajen üretimi yaş ilerledikçe azalır ya da bedende yeterli olmadığı durumlar vardır. Bedende bulunan kolajen miktarını arttırmak ya da eksik olanı tamamlamak için bakım ürünleri ve takviye gıdalar devreye girer. Supra Protein Collagen Kore menşeili bir ek gıda ürünüdür. Supra Marine Collagen Türkiye’de ilk olma özelliğine de sahiptir.

  • İlave şeker içermez
  • Doğal avlanmış balık kolajeni
  • Kolay kullanılan toz form

Supra Protein Marine Collagen İçeriği

Supra Protein Marine Collagen İçeriği

Cilt, tırnak ya da saçların genç ve ışıltılı görünmesi, vücutta bulunan kolajen ve hyaluronik asit seviyesi ile bağlantılıdır. Seviye ne kadar yüksek olursa o kadar sağlıklı bir görüntü elde edilir. Eğer miktarı az ise kırışıklık ve sarkmalarla beraber selülit görünümü oluşur. Kuruluktan kaynaklı çatlaklar da görülebilir. Bunları önlemek için Supra Protein Marine Collagen takviye gıdasını kullanabilirsiniz. Toz formun her birinde 10.000 mg kolajen, hyaluronik asit ve C vitamini bulunur. Doğal avlanmış balıkların birinci sınıf kolajeninden üretilen ve cildin nemini arttırarak eklemlerinizi destekleyen Supra Protein Hyaluronik Asit Vitamin bir ilaç değildir. Hastalıkların önlenmesi ya da tedavi edilmesi için kullanılmaz. Sadece vücuda destek verir ve eksik malzemeleri temin eder. İçinde bulunan C vitamini de kıkırdak ve kemik için önemli bir değerdir.

Supra Protein Marine Collagen Özellikleri ve Kullanımı

Supra Protein Marine Collagen Özellikleri ve Kullanımı

Supra Balık Kolajeni Hyaluronik Asit Vitamin ilave şeker ve yapay tatlandırıcı içermeyen yapısı ile tercih edilir. Müşteriler kolay karışabilir toz formunu kullanırken zorluk yaşamazlar. İçinde koruyucu olmaması ve tüm ürünlerin Türk Gıda Kodeksi Takviye Edici Gıdalar Tebliği’ne uygun olması, güvenilir bir kullanıma olanak tanır. Ayrıca T.C. Tarım ve Orman Bakanlığı’na kayıtlı GMP ve ISO sertifikalı tesislerde üretilmiş olması, kontrollü ve profesyonel bir denetimden geçtiğini kanıtlar. Ağır metal testleri ve gerekli olan tüm kontrolleri profesyoneller tarafından yapılarak piyasaya sunulur. Supra Balık Kolajeni 28 günlük kür olarak paketlenir. Aç veya tok karnına günde bir ölçek olarak istenilen saatte kullanılabilir. Bir bardak su içinde ve 8-12 haftalık kür halinde tüketimi önerilir. Aromasız ve neredeyse kokusuz olmasından dolayı müşteriler tarafından kolay içilmesi sağlanır.

Açık Denizden Sofranıza Gelen Gıda Uygun Fiyatlarla

Açık Denizden Sofranıza Gelen Gıda Uygun Fiyatlarla

Balıklar, zengin içeriği ile insan sağlığı için çok faydalıdır. Göz ve kalp sağlığını koruyarak sindirim sistemini düzenler. Kemik ve eklemleri güçlendirerek kıkırdakları sağlamlaştırır. Balığın avlanma şekli ve balığın nasıl bir ortamda büyüdüğü önem taşır. Çiftlik balığı denilen hayvanlar yerine özgür denizde gezen balıklar tüketim için daha çok tercih edilir. Çünkü GDO’lu yemlerden, hormon ve antibiyotiklerden uzak beslenen bu açık deniz balıkları doğal ortamında kirlilikten uzak şekilde büyür. Supra Balık Kolajeni Hyaluronik Asit Vitamin fiyatları içerdiği yüksek faydalı bileşenlerine göre çok uygundur. Yine de ürünün indirim kampanyalarını takip etmek ve Supra Marine Collagen kullananların yorumlarına ulaşmak için Trendyol ayrıcalıklarından faydalanabilirsiniz. Siz de doğasından sofranıza gelen ve sizin için yarar sağlayan bu takviye gıdayı deneyebilir ve sevdikleriniz için de sipariş verebilirsiniz.