Pusat K3 Pro Mekanik Oyuncu Klavyesi

Ürün Bilgileri

Pusat K3 Pro Mekanik Oyuncu Klavyesi

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Monster Notebook Satıcı Ünvanı: MONSTER BİLGİSAYAR TEKNOLOJİ ÜRÜNLERİ ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0622068676800012 Vergi Kimlik Numarası: 6220686768
    Bu ürün Monster Notebook tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 2 adet sipariş verilebilir. 2 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Renk Siyah Arka aydınlatma 18 rgb ışık modu ve 4 oyuncu rgb ışık modu Tuş sayısı 104 adet rgb mekanik tuş Windows tuşu kapatma Windows tuşu oyun sırasında devre dışı bırakılabilir Programlanabilir tuş sayısı 5 adet yazılım gerektirmeyen programlanabilir makro tuşu Multimedya tuş sayısı 4 adet multimedya tuşu ve 4 adet ışık ayar tuşu Ses açma/kapama tuşu Metal tekerlek kaydırma ses açma/kapama tuşu Anti-Ghosting Tüm tuşlar için anti-Ghosting özelliği Anahtar kuvveti 60g+-15gr Tuş vuruş yüksekliği 4.0+-0.2mm Anahtar ömrü 50.000.000 Usb kablo uzunluğu 1,8 metre (180cm) Arayüz En iyi performans için altın kaplama usb kablo girişi Genişletme bağlantı portu 1 adet usb 2.0 genişletme bağlantı portu Bilek desteği Çıkartılabilir bilek desteği Boyutlar 443x209x38.5mm Ağırlık 1590gr Kasa türü Fırçalanmış alüminyum kasa Taban 2 adet altta kaydırmaz kauçuk pad Ayak 2 adet üstte açılır ayak Çalışma voltajı 5.0v dc Sistem gereksinimleri Windows xp / vista / win 7 / win 8 ve win 10 ile uyumlu Ürün kodu 8699266783448

Ürün Özellikleri

  • Garanti Tipi Resmi Distribütör Garantili
  • Aydınlatma Var
  • Numerik Tuşlar Yok
  • Multimedya Tuşları Var
  • Tuş Düzeni Q Klavye
  • Klavye Dili Türkçe
  • Garanti Süresi 2 Yıl
  • Bağlantı Türü Kablolu
  • RGB Aydınlatma Var
  • Bilek Desteği Var
Geri Bildirim Ver

Monster Pusat K3 Pro Mekanik Oyuncu Klavyesi

Bilgisayar oyunlarında sonucu belirleyen önemli unsurların başında kullanılan ekipmanlar gelir. Monster game ailesinin son derece ilgi gören modellerinden biri olan Pusat K3 Pro, oyuncuların favorileri arasında yer alır. Estetik hatları ve canlı ışıkları ile öne çıkan bu ürün, adrenalini ve eğlenceyi maksimum seviyeye ulaştırır. Monster Pusat K3 Pro mekanik oyuncu klavyesi, arka aydınlatmalı tuşları sayesinde oyun ekipmanınızı özelleştirmenize imkân tanır. K3 Pro klavyenin 18 RGB ışık modu bulunur. Q harf düzenine sahip olan cihaz, ergonomik tasarımı sayesinde konforlu bir oyun deneyimi sunar. Monster Pusat K3 Pro siyah mekanik oyuncu klavyesi, bilek ve el ağrılarını minimuma indiren bir tasarıma sahiptir.

  • Bu ürünün ağırlığı 1590 gramdır.
  • Bu cihazın ölçüleri, 443 x 209 x 38.5 mm'dir.
  • Klavyenin üzerinde 104 adet tuş bulunur.

Monster Pusat K3 Pro Mekanik Oyuncu Klavyesinin Özellikleri

Monster Pusat K3 Pro Mekanik Oyuncu Klavyesinin Özellikleri

Monster, bilgisayar oyunlarını hobiden daha ileri bir seviyeye taşıyanlar için performansı ve konforu maksimuma ulaştıran aksesuarlar tasarlar. E-sporcuların ilk tercihlerinden bir tanesi olan marka, Pusat K3 Pro modeliyle de oldukça ilgi görür. 104 farklı tuşa sahip olan bu ürün, derinlikli ve şık tasarımıyla dikkat çeker. Monster Pusat K3 Pro mekanik oyuncu klavyesi,yazılım gerektirmeyen programlanabilir makro tuşlara sahiptir. Bu ürün, dört adet ışık ayarlama, 4 tane de multimedya tuşuyla son derece konforlu bir kullanıma sahiptir. Klavyenin üst çerçevesinde sesi artırıp ve azaltmayı kolaylaştıran metal bir tekerlek bulunur. Monster Pusat K3 Pro ışıklı oyuncu klavyesi, 4.0 mm vuruş yüksekliğine sahiptir ve oyunlarda avantajın sizde olmasını sağlar. 1.8 mm kablo uzunluğuna sahip olan bu ürün farklı cihazlara kolayca bağlanabilir.

Monster Pusat K3 Pro Mekanik Oyuncu Klavyesi Hangi Sistemlerle Uyumlu?

Monster Pusat K3 Pro Mekanik Oyuncu Klavyesi Hangi Sistemlerle Uyumlu?

Monster Pusat K3 Pro mekanik oyuncu klavyesi, şık ve ergonomik tasarımıyla son derece ilgi görür. Bu ürün, mekanik bir tuş takımına sahip olduğu için oyun oynamanın yanı sıra birçok farklı amaç için de tercih edilebilir. Bu cihaz, çalışmak için 5.0V güce ihtiyaç duyar. Pusat K3 Pro mekanik oyuncu klavyesi, Windows işletim sistemi ile uyumlu bir biçimde çalışır. Windows tuşunu oyun oynadığınız sırada devre dışı bırakan ürün, dikkatinizi dağıtabilecek olan tüm unsurları ortadan kaldırır. Şık ve dikkat çekici bir tasarıma sahip olan klavye, internet üzerinden indirilebilen uygulama sayesinde kolay bir biçimde kişiselleştirilebilir. Monster Pusat K3 Pro klavyenin her bir tuşu, ayrı ayrı programlanabilir. Bu özellik, oyuncuların büyük bir beğenisini kazanır.

Monster Pusat K3 Pro Mekanik Oyuncu Klavyesi Kaliteli mi?

Monster Pusat K3 Pro Mekanik Oyuncu Klavyesi Kaliteli mi?

Monster Pusat K3 Pro mekanik oyuncu klavyesi, son derece kaliteli ve dayanıklı üretim materyalleri kullanılarak imal edilmiştir. Bu ürün, ilk bakışta fırçalanmış alüminyum kasası ve metal bağlantı noktaları ile öne çıkar. Uzun ömürlü kullanım imkânı veren klavye, 2 adet kaydırmaz kauçuk pad sayesinde bulunduğunu zeminin üzerine tutunur. 2 adet açılır ayak ise ürünün eğimini ayarlamanıza olanak tanır. Monster Pusat K3 Pro klavye, çıkarılabilir geniş bilek desteği sayesinde konforlu ve keyifli bir kullanım imkânı sunar. Bu cihaz, yumuşak silikon hissi yaratan tuş kaplaması ile konfor sağlar. Bu ürün, tüm tuşlar için anti ghosting özelliğine sahiptir. Dilerseniz siz de Monster Pusat K3 Pro mekanik oyuncu klavyesi yorumlarını inceleyebilirsiniz. Bu ürünü Trendyol üzerinden satın alabilirsiniz.