Patos Rolls Acılı Parti Boy 167 Gr. ( Cips )

85 TL
Tükeniyor!
Ürünün Diğer Satıcıları (2)
Kurumsal Fatura
122,90 TL
Kurumsal Fatura
145,02 TL

Ürün Bilgileri

Patos Rolls Acılı Parti Boy 167 Gr. ( Cips )

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Levent market Satıcı Ünvanı: LEVENT ÖZKÜÇÜKLER İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Kocaeli Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 7010214251
    Bu ürün Levent market tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Patos Rolls Acılı Parti Boy 167 Gr. ( Cips )
Geri Bildirim Ver

Patos Rolls Acılı Parti Boy Cips 167 gr

Patos Rolls acılı parti boy cips 167 gr sizi sevdiğiniz lezzetlerle buluşturarak keyifli bir atıştırmalık deneyimi sunar. Besleyici takviyeleriyle aç kaldığınız anlarda yardımınıza yetişir. İhtiyaç duyduğunuz ilaveleri yaparak karnınızı doyurur. Tok kalmanızı sağlayarak lezzetli bir atıştırmalık görevi görür. Acılı aromasıyla damaklarınızda farklı bir his uyandırır. Baharatlarıyla sofranızı süsler ve yoğun bir yapıya sahiptir. Yakıcı tatları sevenler için idealdir. Vücudunuz için gerekli enerji miktarını karşılayarak güçlenmenize katkıda bulunur. Gününüzü zinde geçirmenize olanak tanıyarak olumlu etkiler yaratır. Çalışma hayatınızda ve ev yaşamınızda pratik bir atıştırmalık olarak mutfaklarda yerini alır. Yiyecek eksikliği nedeniyle bitkin düştüğünüzde tüketebileceğiniz ideal lezzettir. Yemek masanızda sizlere eşlik eden sevdiklerinize ve yakınlarınıza Patos cipsi ikram ederek eğlenceli sohbetlere dalabilirsiniz.

  • Leziz aroma
  • Yaratıcı tasarım
  • Yoğun baharatlı içerik

Patos Rolls Acılı Parti Boy Cips 167 gr Özellikleri

Patos Rolls Acılı Parti Boy Cips 167 gr Özellikleri

Patos Rolls acılı, paketinden çıkan baharatlı mısır cipsi parçalarıyla midenizdeki boşlukları doldurur. Karbonhidrat deposu olarak ihtiyaç duyduğunuz enerjiyi sağlar. Temel gıda maddelerini yapısında barındırarak kullanımınıza sunar. Genel olarak mısır, yağ ve tuz karışımının bir araya gelmesiyle oluşur. Kızartılarak hazır hale getirilir. Çay gibi sıcak içeceklerle beraber haz alarak tadabilirsiniz. Ayrıca kola ve benzeri gazlı soğuk meşrubatların yanında tüketebilirsiniz. Farklı bir his yaratan aroması sayesinde merak uyandıran bir lezzete sahiptir. İlgilendiğiniz spor karşılaşmalarını takip ederken Patos cipse yer verip seyir zevkinizi taçlandırabilirsiniz. Seyir zevkini katlamak için ideal tercihtir. İdeal boyutu ile arkadaş sohbetlerinin vazgeçilmez atıştırmalığıdır. Uygun diyet programları çerçevesinde yemek listelerinde yerini alabilir. Patos Rolls acılı parti boy cipsi satın alarak eğlenceli ve keyifli vakitler geçirebilirsiniz.

Patos Rolls Acılı Parti Boy Cips 167 gr Avantajları

Patos Rolls Acılı Parti Boy Cips 167 gr Avantajları

Patos acılı cips vücudunuza gün içinde ihtiyaç duyduğu enerjiyi sunar. Fiziksel aktiviteleriniz için gerekli enerjiyi açığa çıkararak çalışmalarınızı gerçekleştirebilmenizi mümkün kılar. Sindirim ve mide fonksiyonlarınıza katkı sağlayabilir. Önemli ölçüde kalori desteği vererek kilo almaya ihtiyaç duyan kişilere önerilebilir. Fazla işlem görmeyen bu ürün, gün içinde tüketebileceğiniz lezzetli bir atıştırmalıktır. İnsan bedeninin ana enerji kaynağı olan karbonhidrat değeri bakımından zengin içeriklere sahiptir. Ölçülü biçimde tüketilerek gün içinde yüksek bir enerji sağlanabilir. Makul porsiyonlarda yemek masalarınızda bulundurabileceğiniz farklı bir tada sahiptir. Günlük yağ gereksiniminizi karşılamanıza aracılık eder. Aynı zamanda sağladığı kalori desteği ile gün içinde uzun bir süre boyunca tok hissetmenizi sağlar. Patos Rolls parti boy cips sayesinde hem etkili sonuçlara kavuşabilir hem de nefis tatlarla tanışabilirsiniz.

Bütçe Dostu Patos Rolls Acılı Parti Boy Cips 167 gr Fiyatı

Bütçe Dostu Patos Rolls Acılı Parti Boy Cips 167 Gr Fiyatı

Patos Rolls acılı parti boy cips 167 gr fiyatı ürünün tüm özellikleri göz önüne alınarak belirlenir. Bu ürün, temelde karbonhidrat zengini olarak öne çıkmasının yanı sıra çeşitli mineral ve vitaminleri de sunar. Bu yönüyle memnun edici bir atıştırmalıktır. Vücut işlevlerinizin doğru biçimde çalışmasına yardım eder. Yüksek kalori sağlayarak açlığınızı dindirir. Besleyici içeriği ile açlık çekmenizi engeller. Farklı yaş gruplarına hitap eden lezzetli ve acı bir tada sahiptir. Enerji depolamak istediğinizde bu ürünü tercih edebilirsiniz. Doyurucu etkisi ile ruh halinizi değiştirebilir. Özellikle film gecelerinde sıklıkla elinizin gideceği bir üründür. 167 gram paketi ile dikkat çeker. Patos Rolls acılı parti boy cips 167 gr yorumlarını inceleyerek ürünü kullanan müşterilerin deneyimlerini keşfedebilirsiniz. Leziz Patos cipsi Trendyol’da bulabilir ve uygun fiyatı ile değerlendirerek güvenle satın alabilirsiniz.