PAKPİYER Trapez Saç Altı Eps (saç Hariç ) Strofor Beyaz 14 Dns Fiyatı

850 TL

Ürün Bilgileri

PAKPİYER Trapez Saç Altı Eps (saç Hariç ) Strofor Beyaz 14 Dns Fiyatı

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: PAKPİYER MAK. İNŞ SAN LTD ŞTİ Satıcı Ünvanı: PAKPİYER MAKİNA İNŞAAT SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Çorum Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0719023835400013 Vergi Kimlik Numarası: 7190238354
    Bu ürün PAKPİYER MAK. İNŞ SAN LTD ŞTİ tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 100 adet sipariş verilebilir. 100 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • STROFOR BEYAZ EPS 5,5CMX80CMX200 CM 14 DNS adet FİYATI ONDULİNE ÇATILARDA EN EKONOMİK ISI YALITIM ÇÖZÜMÜ Özellikleri Onduline formu sayesinde malzemeye'a bire, bir uyum sağlar.(Saç dahil değildir) 5,5CMX80X200 CM ebatlarında olduğundan depolama, çatıya çıkarma ve montajda kolaylık sağlar 14 Danste Eps ısı yalıtım malzemesinden üretilmiştir. onduline çatıların terleme sorununu çözer Iısı yalıtımı sayeseinde, yakıttan tasarruf edilmesini sağlar Sesi emer ve yalıtım sağlar Toplam çatı yapım maliyetinizi daha uygun bir fiyata indirir Ülkemizde özellikle çatılarda çok fazla olan ısı kayıplarını engeller konforlu mekanlar oluşturur oluklu levhalarınızda zamanla oluşan şekil bozukluklarını engeller
Geri Bildirim Ver

Pakpi̇yer Trapez Saç Altı Eps (Saç Hariç) Strofor Beyaz 14 DNS Fiyatı

Enerji kaynaklarında yaşanan değişim, insanları tasarruf yapmaya yönlendirir. Bu yönelimler arasında ısı tasarrufu da yer alır. Çatıdan kaynaklanan ısı israfını engelleyebilmek adına Pakpi yer trapez saç altı EPS (saç hariç) strafor beyaz 14 DNS seçeneği tasarlanır. Ürün, donanımı sayesinde maksimum seviyede ısı korunumu sağlar. Yaz ve bahar aylarında evin serin kalmasına kaynaklık ederken kış aylarında sıcak olmasına yardımcı olur. Dayanıklı ham maddenin çeşitli işlemlerden geçmesi sonucunda meydana gelir. Kaliteli ve sağlam yapısı ürünün uzun süre kullanılabilmesine kaynaklık eder. Aynı zamanda üretim esnasında montaj gereksinimleri de göz önüne alınır. Böylelikle oldukça rahat ve pratik bir şekilde montaj işlemi tamamlanır. Siz de evin sıcaklığının ayarlanmasını sağlayıp enerji tasarrufuna imkan sunan ürünü inceleyebilirsiniz.

  • Dayanıklı ham madde
  • Beyaz renk seçeneği
  • Enerji tasarrufu

Dayanıklı Pakpiyer Trapez Saç Altı EPS Strafor Beyaz 14 DNS

Saç altı strafor, üretildiği materyalin donanımı sayesinde dayanıklı ve sağlam bir yapıdadır. Kar, yağmur ya da güneş gibi hava koşullarına karşı deforme olmaz. Uzun süre müşteri ihtiyaçlarının karşılanmasına aracı olur. Onduline forma sahiptir. Bu özelliği sonucunda müşterilerin güvenini kazanır. Zorlu şartlara karşı maksimum seviyede koruma sağlar. Onduline olması sayesinde farklı özelliklere sahip olan bina çatılarında rahat bir şekilde kullanılır. Kolay bir şekilde uyum sağlar. Pakpi yer trapez saç altı EPS (saç hariç) strafor beyaz 14 DNS yorumları ürünün enerji tasarruf imkanı sağladığını belirtir. Saç altı strafor, kışın evlerinin ideal sıcaklığa sahip olmasına olanak sunar. Yazları ise evin zahmet gerektirmeden serin kalmasina katkıda bulunur. Isı enerjisinden tasarruf etme imkanı tanır. Siz de kaliteli materyallerin işlenmesi sonucunda üretilip uzun süre deforme olmadan kullanılan ürünü değerlendirebilirsiniz.

Pratik Pakpiyer Trapez Saç Altı EPS Strafor Beyaz 14 DNS

Saç altı EPS strafor; 5,5 cm kalınlığa sahiptir. İdeal kalınlık özelliği sonucunda ürün, müşterilerin ihtiyaçlarının karşılanmasını sağlar. Hava koşullarından evin alacağı etkinin azaltılmasına yardımcı olur. Enerji tasarrufu yapılmasına olanak sunarken sesin de yansıtılmasını engeller. Kalınlık özelliği sonucunda ürün, kolay ve pratik bir şekilde monte edilir. Çatıya zahmet gerektirmeden çıkarılır. Bu özelliği sonucunda çok sayıda kişinin sıklıkla tercih ettiği seçenekler arasında yer alır. Ürün ölçüsü 80x200 cm şeklindedir. İdeal ölçü özelliğine sahip olup; müşterilerin beğenisini kazanır. Pakpi yer trapez saç altı EPS (saç hariç) strafor beyaz 14 DNS kullananlar ürünün beklenti ve gereksinimlerini karşıladığını ifade eden yorumlar yaparlar. Siz de ideal ölçüye ve kalınlığa sahip olup onduline özelliği dolayısıyla pek çok yapıya uyum sağlayan ürünü güvenle tercih edebilirsiniz.

Cazip Fiyatlarla Pakpiyer Trapez Saç Altı Strafor

Dikkat çeken ürün, beyaz renk tonuna sahiptir. Renk özelliği dolayısıyla yaz ve bahar mevsimlerinde ısı geçirgenliğinin üst düzeyde azaltılmasını sağlar. Maksimum seviyede koruma özelliğine sahiptir. İhtiyaçlara uygun olarak seçilen saç altı strafor rengi ürünün ekstra dikkat çekmesine imkan sağlar. Enerji tasarrufunda bulunmasına yardımcı olur. Sesin emilmesine olanak sunar. Böylelikle dışarıdan gelen gürültülerin yüksek oranda azaltılmasına imkan tanır. Çatıdan kaynaklanan ısı kaybının önüne geçer. Pakpi yer trapez saç altı EPS (saç hariç) strafor beyaz 14 DNS fiyatları çok sayıda kişinin karşılayabileceği miktar aralığındadır. Uygun maliyette çatı onarımının ya da inşasının yapılmasına katkı sağlar. Oluklu levhalarda oluşan biçim bozukluğu ya da zedelenmeleri engeller. Siz de uzun süre deforme olmadan kullanılıp hava koşullarına karşı dayanıklı yapıdaki kaliteli ürünü Trendyol aracılığıyla hızlı ve rahat bir şekilde temin edebilirsiniz.