özmertaskerimalzeme Yds Astor 4 Mevsim Bot Yakupoğlu

2.800 TL
Tükeniyor!
Beden:40
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
Ürünün Diğer Satıcıları (2)
Kargo Bedava
2.949 TL
Kargo Bedava
3.350 TL

Ürün Bilgileri

özmertaskerimalzeme Yds Astor 4 Mevsim Bot Yakupoğlu

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Akıncı Askeri Malzeme Satıcı Ünvanı: FURKAN ALTUNAY İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Zonguldak Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 0671316977
    Bu ürün Akıncı Askeri Malzeme tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • YDS ASTOR Kullanım Alanı - Operasyonel ve Taktik kullanım için uygundur Malzeme - Üst Seviyede Nefes Alabilir "Su İtici Ciltli Nubuk Deri" Astar - Membran teknolojisine sahiptir - Yüksek seviyede Nefes Alabilir (Terletmez) - Aşınmaya karşı Dayanıklıdır Taban Teknolojisi - Çift yoğunluklu poliüretan/kauçuk taban teknolojisi - Yumuşak ve hafif orta taban, Kayma Direnci Yüksek KAUÇUK dış taban - Mühendislik ürünü taban tasarımı sayesinde arazi koşullarında tırmanırken veya engelleri aşarken kullanıcıya üstün hareket kabiliyeti ve denge sağlar Ek Özellikler - Anatomik olarak şekillendirilmiş, yıkanabilir, nem çeken ve çabuk kuruyabilen mostra.
  • - Paslanmaz kanca, kapsül.
  • Ağırlık - 1400g (42 no yaklaşık ağırlık

Ürün Özellikleri

  • Materyal
    Hakiki Deri
  • Topuk Tipi
    Düz Topuklu
  • Topuk Boyu
    Kısa Topuklu (1- 4 cm)
  • Kumaş Teknolojisi
    Suya Dayanıklı
  • Kullanım Alanı
    Outdoor
  • Bağlama Şekli
    Bağcıklı
  • Renk
    Bej
  • Desen
    Düz
  • Kalıp
    Bot
  • Boy / Ölçü
    Maxi
  • Persona
    Cool & Comfort
  • Ek Özellik
    Ek Özellik Mevcut Değil

Materyal Bileşeni

  • Materyal Bileşeni100% Poliamid

Yıkama Talimatları

  • Type 4
Geri Bildirim Ver

Özmertaskerimalzeme YDS Astor 4 Mevsim Bot Yakupoğlu

Botlar, ayakları sıcak tutmak başta olmak üzere günlük hayatta birçok amaçla kullanılan ürünlerdendir. Özmertaskerimalzeme YDS Astor 4 mevsim bot Yakupoğlu, kaliteli ve dayanıklı yapısı ile ön plana çıkar. Kötü hava şartlarında dahi üstün performans sergileyerek sizi her anlamda memnun eder. Nefes alabilen dayanıklı kumaşı, aktif olarak giyilen günlerde ayaklarınızın terlemesini önleyerek rahat kullanım avantajı sağlar. Terletmeyen bu kumaş, ayak hastalıklarından korunmanızı sağlar. Bağcıklı tasarımı, ayak bileğinize göre sıkabilme fırsatı sunar. Hafif tasarımı, uzun süreli kullanımlarda bile ayaklarınızın yorulmasını önler. Arazi koşullarında kullanılırken üst düzey performans sergileyen bu ürünü, soğuk hava koşullarında da rahatça kullanabilirsiniz. Soğuğu geçirmeyen kaliteli kumaşı sayesinde ayaklarınızı uzun süre sıcak tutabilir, karlı ve yağmurlu havalarda tercih edebilirsiniz.

  • Nefes alabilen kumaş
  • Bağcıklı ayarlanabilir tasarım
  • Kötü hava koşullarına dayanıklı yapı

Özmertaskerimalzeme YDS Astor 4 Mevsim Bot Özellikleri

Özmertaskerimalzeme YDS Astor 4 Mevsim Bot Özellikleri

Rahat ve kaliteli özelliklere sahip ürünler her zaman ön plana çıkar. YDS Astor bot dayanıklılığını artıran kumaşları ile büyük beğeni toplar. Nubuk deriden tasarlanan bu ürün su geçirmeyen özelliği sayesinde kış aylarında üşümemenizi sağlar. Karlı ve yağmurlu havalarda, soğuk geçirmeyen kumaşı ile ayak ısınızı korumanıza yardımcı olur. Kauçuk malzemeden üretilen tabanı, kaymayan bir yapıya sahiptir. Tüm yüzeylere sağlam bir şekilde tutunarak kaymanızı önler. Buzlu yerlerde dolaşırken üstün performans sergiler. Arazi engebeleri, dağ tırmanışları gibi zorlu yollarda üst düzey konfor sağlayarak sizi her anlamda memnun eder. Özmertaskerimalzeme YDS Astor 4 mevsim bot Yakupoğlu kullananlar, dayanıklı yapısı ile bu botu beğenir. Arazi koşullarında çalışılan bir işe sahipseniz bu ürünü tercih edebilirsiniz. Çamur, yağmur, kar gibi zor koşullarda dahi ayağınıza konforlu bir alan oluşturabilirsiniz.

Özmertaskerimalzeme YDS Astor 4 Mevsim Bot Yorumları

Özmertaskerimalzeme YDS Astor 4 Mevsim Bot Yorumları

Hem şık görünümü olan hem de kaliteli özellikleri bulunan bir bota sahip olmak isteyebilirsiniz. YDS Astor 4 mevsim bot Yakupoğlu, şık görüntüsü ile ön plana çıkar. Dayanıklı özelliklerinin yanında, bej rengi görüntüsü sizi her anlamda memnun eder. Toplam ağırlığı 1400 gr olan bu bot, hareketlerinizi kısıtlamaz ve dengeli bir şekilde yürümenize yardımcı olur. Bağcıklı bağlama şekline sahip gövdesi, bilek kalınlığına göre ayarlama yapabilmenizi sağlar. İstediğiniz kadar sıkarak botu ayağınıza sabitleme fırsatı sunar. Bağcıkları pratik bir şekilde sıkabilmek için kanca şeklinde metaller bota monte edilir. Bu kancalar sayesinde ipleri kolayca çözebilir, botu zorlanmadan ayağınızdan çıkabilirsiniz. Satın almadan önce Özmertaskerimalzeme YDS Astor 4 mevsim bot Yakupoğlu yorumları ve müşteri önerilerini inceleyebilirsiniz. Böylece ürünün kalitesi ve kullananların tavsiyeleri ile ilgili detaylı bilgi sahibi olabilirsiniz.

Özmertaskerimalzeme YDS Astor 4 Mevsim Bot Fiyatları

Özmertaskerimalzeme YDS Astor 4 Mevsim Bot Fiyatları

Özmertaskerimalzeme YDS Astor 4 mevsim bot Yakupoğlu fiyatları belirlenirken ürünün tüm kullanışlı özellikleri göz önüne alınır. Kolay bir şekilde temizlenebilen yapısı zaman kaybetmenizi önler. Sadece su ile yıkayarak tüm kirlerden arındırabilirsiniz. Hızlı kuruyan nubuk derisi sayesinde kısa süre içinde tekrar botlarınızı giyebilirsiniz. Paslanmaz bağcık kancaları sizi her anlamda memnun eder. Bağcıkları pratik bir şekilde çözerek botu ayağınızdan çıkarma avantajı sağlar. Aşınmaya karşı dayanıklı ve su geçirmeyen özel tabanı sayesinde aldığınız günkü görünümü ve yapısını uzun süre korur. Anatomik yapıya uygun tasarıma sahip bu ürünü ava ya da kampa giderken gönül rahatlığıyla tercih edebilirsiniz. Doğa hayatını seviyorsanız tüm hava koşullarına uygun bu botu giyerek ayaklarınızın rahat etmesini sağlayabilirsiniz. Hem dayanıklı hem de kullanışlı özelliklere sahip bu botu Trendyol üzerinden uygun fiyat avantajıyla satın alabilirsiniz.