Nike Waffle Racer 2x Women's Shoe Kadın Sneaker Su Yeşili

2.999 TL
Beden:
Beden Tablosu
36
36,5
37,5
38
38,5
39
40

Ürün Bilgileri

Nike Waffle Racer 2x Women's Shoe Kadın Sneaker Su Yeşili

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: FULLSTAR Satıcı Ünvanı: BOĞAZİÇİ GLOBAL MARKALAR GİYİM LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0619124664200001 Vergi Kimlik Numarası: 6191246642 Adres: Mahalle/Semt:İKİTELLİ OSB MAH. Cadde/Sokak:GİYİM SANATKARLARI 2C SK. GİYİM SANATKARLARI 2C BLOK No:2 CBLOK İç Kapı No:123
    Bu ürün FULLSTAR tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Nike Waffle One ve sacai'nin VaporWaffle'ı gibi modeller, Bill Bowerman'ın 1971'deki dahiyane yürüyüş modelinin modern, miras tarzı sürümler için nasıl vazgeçilmez olmaya devam edeceğinin açık bir kanıtıdır.
  • Izgaralı dış taban artık yazlık vurgularla eğlenceli hale gelen kadınlara özel Nike Waffle Racer ile geliyor.
  • Klasik Waffle spor ayakkabılarının yeni bir tarzı olan bu çift, parlak beyaz renkte ızgaralı naylon üst kısımlara sahip.
  • Minimalist bir renk paletini korumak için süet bağcıklar ve topuk ve burun kısmındaki katmanlar gri renktedir.
  • Bu beyaz ve gri şema, ızgaralı ağın altında yer alan, yanlardaki Light Sienna şeridiyle bozuluyor.
  • Canlı Aktif Fuşya rengindeki işlemeli Swoosh ana hatları ve logoları, yukarıda bahsedilen detayın başlattığı eğlenceyi daha da kucaklıyor.
  • Modele havalı tonlar katmak için iç tabanda ve bağcıkların yakınındaki grafik katmanda nane yeşili Sienna Yeşili tercih ediliyor.
  • Tek üniteye gelince, orta taban yeni Waffle Racer stillerinin imzası olan sıra dışı, iki parçalı bir görünüm sergiliyor.
  • Tanıdık ayak tabanı tasarımı tamamlayarak bu modeli klasik koşucu silüetlerine bağlar.
  • Çiftin önümüzdeki aylarda listelenen perakendecilere ulaşmasını beklerken aşağıdaki Waffle Racer 2X'in resmi görsellerinin keyfini çıkarın.
  • Swoosh ile ilgili diğer haberlerde, Blazer Mid '77 "Hindistan Cevizi Sütüne" batırılıyor.
  • Ülke: Vietnam

Ürün Özellikleri

  • Bağlama Şekli
    Bağcıklı
  • Materyal
    Tekstil
  • Dış Materyal
    Tekstil
  • Renk
    Yeşil
  • Saya Materyali
    Tekstil
  • Astar Materyali
    Tekstil
  • Taban Materyali
    EVA
  • Topuk Boyu
    Kısa Topuklu (1- 4 cm)
  • Sürdürülebilirlik Detayı
    Hayır
  • Topuk Tipi
    Düz Topuklu
  • Ortam
    Sportswear
  • Desen
    Nakışlı / İşlemeli
  • Kumaş Tipi
    Dokuma
  • Menşei
    VN

Yıkama Talimatları

  • • Silerek temizleyebilirsiniz • Detaylı bakım talimatları için lütfen ürün etiketini kontrol ediniz.
Geri Bildirim Ver