mopotek 1 Adet Bez Sprey Su Ve Sıvı Deterjan Hazneli Mop Ve Microfiber Yedek Mop Hediyeli

320 TL

Ürün Bilgileri

mopotek 1 Adet Bez Sprey Su Ve Sıvı Deterjan Hazneli Mop Ve Microfiber Yedek Mop Hediyeli

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: HepsiTrendd Satıcı Ünvanı: MUHAMMET SALİH AKIN İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 0260775686
    Bu ürün HepsiTrendd tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 15 adet sipariş verilebilir. 15 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Mopotek Sprey Su Hazneli Mop ve Microfiber Yedek Mop Sprey Mop + Yedek Mop ile birlikte Gönderilmektedir. Lütfen hazneye sıcak su koymayınız. Pratik, yer kaplamayan, kovasız, montajı ve taşıması kolay yenilikçi ürün. Pratik haznesi isteğinize göre su ,dezenfektan veya deterjan ekleyerek kullanabilirsiniz. Sap kısmındaki tetiği çekerek haznedeki suyu temizleyeceğiniz alana doğru püskürtebilirsiniz. %100 mikrofiber dokusu sayesinde zor kirleri kolayca çıkarır, etkin temizlik sağlar. Çizmeden temizler. Temizlik sonrası mikrofiber mopu ister elde ister makinede yıkayabilirsiniz.

Ürün Özellikleri

  • Çeşit
    Yedek
Geri Bildirim Ver

Mopotek Sprey Su ve Sıvı Deterjan Hazneli Mop ve Microfiber Yedek Mop Hediyeli

Mopotek sprey su ve sıvı deterjan hazneli mop ve microfiber yedek mop hediyeli ürün, özellikle kadınların ev temizliğinde oldukça kolaylık sağlayan bir temizlik malzemesidir. Üründe yer alan su koyma haznesi sayesinde ekstradan su taşımaya gerek kalmaz. Su haznesine sıcak olmayan su konularak kolayca temizlik yapılabilir. Kullanışlı, yer kaplamayan, büyük bir kovası olmayan, taşıması kolay bir tasarıma sahiptir. Kolayca doldurulabilen su haznesine isteğe göre sıcak su hariç dezenfektan veya istenilen deterjanlar ekleyebilme avantajı vardır. Üründe bulunan sap kısmında yer alan tetiğe basarak haznedeki suyu temizlenecek olan alana doğru püskürtüp kolayca silerek temizlik yapılır. Tamamı mikrofiber dokuya sahiptir. Kullanışlı bir model olduğu için kolay temizlik yapmanızı sağlar. Yerlerde bulunan laminatları, parkeleri, fayansları vb. yapıdaki zeminleri çizmeden temizler.

  • Ergonomik yapı
  • Kolay kullanım
  • Su hazneli tasarım

Kullanışlı Mopotek Sprey Su Hazneli Mop Özellikleri

Kullanışlı Mopotek Sprey Su Hazneli Mop Özellikleri

Mopotek mop markalı model, çıkması zor lekeleri ve kirleri çok hızlı bir şekilde çıkarır. En güzel özelliklerinden biri ise temizlik sonrası mikrofiber yapıdaki mopun temizliğidir. İster kolayca elde ister çamaşır makinesinde yıkamaya uygun bir yapıya sahiptir. Su haznesine sıvı deterjan konularak da kullanım imkanı sunar. Mopotek markalı bu ürünün kullanımı kolaydır. Ürün, temizlik esnasında fazla güç kullanmadan kolayca zeminleri silmeyi sağlar. Uzun sopası sayesinde çok fazla eğilmeden zeminleri rahatlıkla silmeye olanak sağladığı için bel ağrısı oluşmasını engelleyebilir. Lekeleri ve kirleri hızlı bir şekilde temizleme özelliğine sahiptir. Bu sayede temizlik yapma süresi azaldığı için işinizi hızlıca bitirmenizi sağlar. Mikrofiber yapısı sayesinde zemindeki tozları dağıtmadan kolayca toplanıp silinmesine yardımcı olur. Yedek malzemesi sayesinde birini temizleyip diğerini rahatlıkla kullanabilirsiniz.

Müşterilerin Yazdığı Mopotek Sprey Hazneli Mop Yorumları

Müşterilerin Yazdığı Mopotek Sprey Hazneli Mop Yorumları

Kullanımı basit ve kolay olan bu mop, temizlikte favori malzemeniz olabilir. Ürünün önemli özelliklerinden biri ise başlık değişiminin kolay olmasıdır. Yedek mikrofiber mop ile rahatlıkla değiştirmeye olanak sağlar. Ayrıca sahip olduğu yapısı ile temizlik yapılan zeminde hav, iz ve leke bırakmaz. Mopotek spreyli ürün, sorun yaşamadan hassas yüzeylerde rahatlıkla kullanım sunar. Temizlenen yüzeyin daha geç tozlanmasını sağladığı için temizliği yapılan zemin, uzun süre kirlenmez. Temizlik esnasında fiziksel olarak aşırı çaba göstermeye gerek kalmaz. Bu sayede yorucu eğilmelere gerek kalmadan az vakit harcayarak kısa sürede temizlik yapılmasını sağlar. Mopotek markalı bu ürün kolay kullanılabilen ve zahmetsiz bir yapıdadır. Deterjan hazneli mop modelinin yorumları için detaylı incelemeler yapabilirsiniz. Sizden önce ürünü deneyimleyenlerden bilgi ve fikir edinebilir, siparişinizi kolay bir şekilde oluşturabilirsiniz.

Mopotek Sprey Su ve Sıvı Temizleyici Hazneli Mop Fiyatı

Mopotek Sprey Su ve Sıvı Temizleyici Hazneli Mop Fiyatı

Mopotek temizlik malzemesi, kullanışlı bir yapıya sahiptir. Yedek başlığı sayesinde kirlenme durumuna göre değiştirerek kullanım sağlanabilir. Temizlik esnasında ekstradan kova ile su taşınmasına ihtiyaç duyulmasına gerek kalmaz. Bu özelliği sayesinde ürün, suyu kendi su haznesinde saklayarak kolay kullanım sağlar. Ayrıca ihtiyaç esnasında sopada bulunan çentiğe basarak zemine suyu veya deterjanı sıkıp temizliğe devam edebilirsiniz. Diğer bir özelliği ise su haznesi dolu olmadan kuru olarak da kullanım sağlamasıdır. Zeminleri çizmeden temizlik yapılmasına yardımcı olur. Tercih edeceğiniz bu eşsiz temizlik ürünü avantajlı fiyatla satışa sunulur. Mopotek sprey su ve sıvı deterjan hazneli mop ve microfiber yedek mop hediyeli fiyatı ürünün tüm özellikleri ve avantajları göz önüne alınarak belirlenir. Bu sayede ürüne kolayca Trendyol’dan uygun fiyat avantajları ile sahip olabilirsiniz.