2
Havalı Aletler kategorisinde
en çok değerlendirilen 2. ürün

mil-tech Mt-01 Havalı Orbital Zımpara Makinesi 6''/150 Mm - 12.000 Devir Profesyonel

1.899 TL

Ürün Bilgileri

mil-tech Mt-01 Havalı Orbital Zımpara Makinesi 6''/150 Mm - 12.000 Devir Profesyonel

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: MİLANO MAKİNA TEKNİK HIRDAVAT Satıcı Ünvanı: İSMAİL BALIK İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Adana Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 1370023762
    Bu ürün MİLANO MAKİNA TEKNİK HIRDAVAT tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • MİL-TECH HAVALI ZIMPARA MAKİNASI MODEL NO : MT-01 ÜRETİM YILI : 2021 DEVİR : 12.000 SALINIM : 5 MM TABAN ÇAPI : 150 MM '' MİL-TECH TOOLS '' BİR '' MİLANO MAKİNA TEKNİK '' KURULUŞUDUR...

Ürün Özellikleri

  • Çeşit
    Havalı Zımpara
  • Garanti Süresi
    2 Yıl
Geri Bildirim Ver

Mil-tech Havalı Zımpara Makinesi At-24

Zımpara makineleri, işlem uygulanacak yüzeyde bulunan talaşları kaldırması ve pürüzsüz yüzeyler haline getirilmesi için kullanılan araçlardır. Zımpara makinelerinin gönen parçasına zımpara yerleştirilmesi ile kullanıma hazır hale gelmektedir. Fakat bu zımparalar makinenin mekanik aksamı ile uyumlu zımparalar olmalıdır. Zımpara makineleri havalı ve elektrikli olarak ikiye ayrılmaktadır. Havalı zımpara makineleri dairesel hareketler yaparak zımpara işlemi yapan makinelerdir. Havalı zımpara makinelerine takılan zımpara çeşidine göre yapılan işlemin etkisi değişmektedir. Havalı zımpara makinesinin dairesel hareketler ile zımpara işlemi yapması sayesinde kavisli yüzeylere yapılan işlemler kolaylaşırken uygulama yüzeyi de artmaktadır. Yüzeylerin daha pürüzsüz hale getirilmesi için kullanılan zımpara makineleri kullanılan zımpara modeline göre zımpara işlemi de değişmektedir. Bu nedenle yapılacak işleme göre zımpara tercihi yapılmalıdır. Havalı zımpara makinesi uygulama yüzeyinin genişletmesinden ve işleri kolaylaştırdığından birçok kullanıcı tarafından tercih edilmektedir. Özellikle kullanıcıların ilgisini çeken modellerden birisi olan Mil-tech Havalı Zımpara Makinası At-24 ürünü alanında fark yaratmaktadır. Mil-tech markasının alanında fark yaratmasının sebebi kullanıcılarının geri dönüşleri doğrultusunda ürünlerini geliştirmesidir.

  • El aleti
  • Kolay uygulama
  • Uygun fiyat

Mil-Tech Havalı Zımpara Makinası Özellikleri

Mil-Tech Havalı Zımpara Makinası Özellikleri

Zımpara yapma işlemi sanılanın aksine zor bir işlem olduğundan kullanılan makinenin ve zımparanın kalitesi büyük önem taşır. Mil-tech Havalı Zımpara Makinası özellikleri kapsamında birçok iş alanında kullanılmaya müsait bir zımpara makinesidir. Mil-tech Havalı Zımpara Makinası 12000 devir sayısına sahip güçlü bir makinadır. Aynı zamanda 150mm taban çapı sayesinde geniş yüzeylere kolay bir şekilde uygulanmaktadır. Ürünün geniş yüzeylere hakim olmasının yanı sıra uygulama yapılan yüzeyin pürüzsüz hale gelmesini sağlayan kaliteli bir havalı zımpara makinesidir. Havalı zımpara makinelerinde zımpara tercihi yapılacak işleme göre değişiklik göstermektedir. Özelliğine göre tercih edilebilecek 5 farklı zımpara çeşidi bulunmaktadır. Bunlar; titreşimli zımpara, delta zımpara, multi zımpara, eksantrik zımpara ve tank zımpara. Titreşimli zımpara büyük yüzeylere ince finisaj işlemi uygulanacak ise kullanılan bir üründür. Delta zımpara köşelerin ve kenarların yumuşatılması ve finisaj işlemi için kullanılmaktadır. Multi zımpara ise erişilmesi zor yüzeyler için kullanılmaktadır. Eksantrik zımparanın avantajı ise kavisli yüzeyleri zımparalayabilmeleridir. Tank zımpara ise işlemelerden sonra temizleme ve özellikle vernik tabakalarını temizlemek için kullanılmaktadır. Tüm bu özellikler göz önünde bulundurularak zımpara tercihi yapılmalıdır.

Mil-tech Havalı Zımpara Makinası Yorumları

Mil-tech Havalı Zımpara Makinası Yorumlar

Birçok kullanıcı kullandığı ürünlere dair yorumlar yapılmaktadır. Kullanıcı yorumlarından etkilenen Mil-tech Havalı Zımpara Makinası yorum seçenekleridir. Kullanıcıların ürünün malzeme kalitesinden ve yaptığı işlerin kalitesinden oldukça memnun kaldıkları görülmüştür. Ürünün geniş yüzeylere etki etmesi sayesinde birçok kullanıcıdan yapılan geri dönüşlerde yapılan işin hızlandığı ve oldukça fazla zaman tasarrufu sağladığı görülmüştür. Mil-tech Havalı Zımpara Makinası yorum seçeneklerinin olumlu olmasında en büyük etken Mil-tech markasının kullanıcıların geri dönüşleri sayesine ürünlerini geliştirerek yeni modellerinde kullanıcıların isteklerini yerine getirmeleridir.

Mil-tech Havalı Zımpara Makinası Fiyatları

Mil-tech Havalı Zımpara Makinası Fiyatları

Zımpara makinelerinin fiyatları birçok unsura göre değişiklik göstermektedir. Havalı zımpara makinelerinde ürünün kalitesine göre değişmektedir. Mil-tech Havalı Zımpara Makinası At-24 makinesi kaliteli yapıya sahip ve fiyatı oldukça değişkendir. Mil-tech Havalı Zımpara Makinası indirim kampanyaları ile olduğundan da ucuzlamaktadır. Yapılan bu Mil-tech Havalı Zımpara Makinası kampanya fırsatları sayesinde kaliteli ürünler oldukça uygun fiyatlara düşmektedir. Kaliteli ürünlere Trendyol üzerinden Mil-tech Havalı Zımpara Makinası satın al seçeneği ile kolay bir şekilde ulaşılabilmektedir.