Marshall Silikonlu Özel Mat Kum Beji

Tükeniyor!
Boya Ağırlığı:
2,5 L
7,5 L
15 L
Şimdi Al
Ürünün Diğer Satıcıları (2)
UğurYapı
9.4
merchant-badge-imagemerchant-badge-image
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Ypkrbulding
9.4
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
699,99 TL

Ürün Bilgileri

Marshall Silikonlu Özel Mat Kum Beji

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: FK Yapı & Renk Satıcı Ünvanı: BACANAK YAPI MALZEMELERİ İNŞAAT SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0129004215200017 Vergi Kimlik Numarası: 1290042152 Adres: Mahalle/Semt:KARADOLAP MAH. Cadde/Sokak:1.ÖZTÜRK SK. No:1 İç Kapı No:1
    Bu ürün FK Yapı & Renk tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Ürün Açıklaması Su bazlı, Silikonlu, özel mat, silinebilir, rahatsız edici kokusu olmayan, zamanla renk değişimi yapmayan, sararmayan, mükemmel kapama ve iyi yapışma özelliğine sahip olan, uygulaması kolay yüksek kaliteli iç mekan duvar boyasıdır. Mükemmel silinebilme özelliği ve mükemmel matlık seviyesi ile üstün kaliteye sahiptir. Uygulama Açıklaması Alt yüzey işlemleri tamamlanmış (macun ve astar uygulanmış) temiz, kuru ve düzgün yüzeylere uygulanmalıdır. İnceltme oranına göre inceltilip, karıştırılarak homojen hale getirilmelidir. Silikonlu Özel Mat min. 2 kat halinde rulo ile uygulanır. Uygulamada rulo hareketlerinin tek yöne doğru olmasına dikkat edilmelidir. Uygulama katları arasında yaz ve kış farkına göre 2-4 saat beklenmelidir. Kestirmelerde bindirme yapılmamasına özen gösterilmelidir.
  • Özel Mat'ın yüzey Kapsama alanı14 m2/L
  • Kuruma SüresiKatlar arası bekleme süresi min 2 saattir.
  • Tam kuruma süresi min.24 saattir.
  • Yüksek bağıl nem ve düşük sıcaklıkta kuruma süresi uzayabilir.
  • Katlar2

Ürün Özellikleri

  • Renk
    Bej
  • Tip
    Sıvı
  • RGB
    #E3D5C3
  • Tema / Stil
    Modern
  • Silinebilirlik
    Silinebilir
  • Parlaklık
    Yarı Mat
  • Menşei
    TR
  • CE Uygunluk Sembolu
    Ürün görselinde bulunuyor
  • Ürün Güvenliği Bilgisi
    Tehlikeli Değil

Güvenlik Bilgileri

  • Üretici BilgisiDetayını Gör

Geri Bildirim Ver