KTS 1057 Bluetooth Hoparlör Işıklı Yüksek Kalite Ses Bombası

275 TL

Ürün Bilgileri

KTS 1057 Bluetooth Hoparlör Işıklı Yüksek Kalite Ses Bombası

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Dets Satıcı Ünvanı: HELİN BATĞI KAYA İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 1490554517
    Bu ürün Dets tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 5 adet sipariş verilebilir. 5 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • KTS-1057 Bluetooth hoparlör. Usb girişi radyo modu ve led ışık özelliği vardır.

Ürün Özellikleri

  • Renk
    Siyah
  • Garanti Süresi
    2 Yıl
Geri Bildirim Ver

KTS 1237223 Esyax -1057 Bluetooth Hoparlör Işıklı Yüksek Kalite Ses Bombası

KTS Esyax 1057 bluetooth hoparlör ışıklı ses bombası siyah sayesinde şarkıları daha yüksek kalitede dinleyebilirsiniz. Evde ya da açık alanda müzik dinlemeyi seviyorsanız KTS 1057 ihtiyacınızı karşılayacaktır. Her zaman yanınızda taşıyabileceğiniz ses bombası, gayet ergonomik bir yapıya sahiptir. şık görünümü ve hoparlörün üzerinde bulunan ışığı ile keyifli bir kullanım sağlar. Tarzınızı dışa vurmanızı mümkün hâle getirir. KTS Esyax 1057 bluetooth hoparlör ışıklı siyah ses bombası, kullanışlı yapısı sayesinde adından sıkça söz ettirir. Ürün, tasarımı ve kullanım kolaylığı sayesinde müzik severlerin beğenisini kazanır. KTS Esyax 1057 yüksek kalite ses bombasının 2 yıl garantisi vardır. Bu, ürünün dayanıklılığını gözler önüne seren detaylardan bir tanesidir.

  • Bağlantı Tipi: Kablosuz
  • Toplam Güç: 6 W
  • Renk: Siyah

KTS Esyax 1057 Bluetooth Ses Bombasının Özellikleri

KTS Esyax 1057 Bluetooth Ses Bombasının Özellikleri

KTS 1057 ses bombası, donanımlı bir cihazdır. Ürün hafıza kartı ve USB girişlerine sahiptir. Bluetooth ile cihaza bağlanmayı tercih etmediğiniz zamanlarda bu portları kullanarak müzik zevkinize devam edebilirsiniz. Hoparlörlerinin olduğu yerde bulunan LED ışıklar sayesinde müzik dinlerken ortamı renklendirebilirsiniz. Cihazın üzerindeki ışıkların rengini değiştirerek ürünün görünümünü kişiselleştirmeniz mümkündür. KTS Esyax 1057 bluetooth hoparlör ışıklı siyah ses bombası tutma aparatına sahiptir. Cihazı ergonomik ve portatif yapısı sayesinde dilediğiniz yere götürerek müzik zevkinize devam edebilirsiniz. Ürün, son derece kaliteli 1200 mAh kapasiteli bir bataryaya sahiptir. Bu, söz konusu cihazı 4 – 5 saat kadar kesintisiz kullanmanızı mümkün kılar. Bu bileşen sayesinde müzik keyfiniz kolayca yarıda kesilmez. Bataryası tükenen ürünü hızlı bir şekilde şarj edebilirsiniz. Bu, zamandan tasarruf etmenizi mümkün hâle getirir.

KTS Esyax 1057 Işıklı Ses Bombası Kullanışlı mıdır?

KTS Esyax 1057 Işıklı Ses Bombası Kullanışlı mıdır?

KTS Esyax 1057 bluetooth hoparlör ışıklı siyah ses bombası hem taşıma kolaylığı sunan tasarımı hem de gelişmiş donanımı sayesinde bir hayli kullanışlıdır. Ses seviyesi 85 dB olan hoparlör ile her an müziğin keyfini çıkarabilirsiniz. Söz konusu cihazın boyutları 4 cm x 12 cm x 9 cm olarak belirlenmiştir. Ürünü hafif yapısı sayesinde çantanızda ya da elinizde konforlu bir şekilde taşımanız mümkündür. KTS Esyax 1057 yüksek kalite ses bombası bluetooth teknolojisinin yanı sıra FM radyo özelliğini de barındırır. KTS ses bombasının sahip olduğu Big Sound özelliği sayesinde bas frekansları çok daha net ve güçlü bir şekilde duyabilirsiniz. KTS Esyax 1057 bluetooth hoparlör ışıklı siyah ses bombası, Android ve iOS işletim sistemlerine sahip olan cihazlarla kolayca bağlantı kurar.

KTS Esyax 1057 Siyah Yüksek Kalite Ses Bombası Kimler İçindir?

KTS Esyax 1057 bluetooth hoparlör ışıklı siyah ses bombası, müziğini yanında taşımak isteyen herkes için üretilir. Ürünün LED ışıkları ve tasarımı sayesinde müziğinizi dinlerken istediğiniz gibi çevrenizi aydınlatabilirsiniz. Bluetooth kulaklığın üzerinde bulunan tuşlardan çalan müziğin sesini kontrol edebilmeniz mümkündür. Söz konusu cihaz, dış mekânlarda tek başına ya da sevdikleriyle vakit geçirmekten keyif alan kişilerin beklentilerini karşılar. Kolayca doldurulabilen batarya, ürünü kamp gezisi gibi aktiviteler için ideal kılar. Dayanıklı materyaller kullanılarak imal edilmiş olan ses bombası, beklentileri fazlası ile karşılar. Cihazı müzik dinlemenin yanı sıra film izlemek için de kullanabilirsiniz. Ürün, uygun işletim sistemlerine sahip olan televizyonlara ve tabletlere sorunsuzca bağlanır. Arzu ederseniz KTS Esyax 1057 bluetooth hoparlör ışıklı ses bombası siyah yorumlarını inceleyerek diğer kullanıcıların deneyimlerinden yararlanabilirsiniz. Güçlü sesi ve kaliteli materyali ile öne çıkan bu cihazı satın almak için Trendyol üzerinden kolaylıkla sipariş oluşturabilirsiniz.