hediyehobihersey Kişiye Özel Resimli Pasta Baskısı, Yenilebilir Kağıt Gıda Baskısı, Resimli Baskı

160 TL

Ürün Bilgileri

hediyehobihersey Kişiye Özel Resimli Pasta Baskısı, Yenilebilir Kağıt Gıda Baskısı, Resimli Baskı

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Hediyehobihersey Satıcı Ünvanı: EDA YAZICI İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Sakarya Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 1382342696400001 Vergi Kimlik Numarası: 2970333047
    Bu ürün Hediyehobihersey tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 250 adet sipariş verilebilir. 250 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Ürünlerimiz kişiye özel sipariş sonrası basılmaktadır. bu sebeple gıda ürününün hijyen bakımından bir başkasına satışının uygun olmaması nedeni ile iadesi kabul edilmemektedir. Sipariş sonrası kişisel resminizi insta hediyehobiherseyy yada eda-cepni hotmail den sipariş numaranız ve alıcı isminizle tarafımıza iletmeniz gerekmektedir. A4 yenilebilir resimli kağıt baskısı. Makasla keserek resimleri dilediğiniz gibi kullanarak kendi tasarım pasta ,kurabiye ve cupkeklerinizi oluşturabilirsiniz. Evde yaptığınız pastayı ve kurabiye ya da cupkeklerinizi bu baskı ile çok uygun fiyata resimli pastaya ve kurabiyelere dönüştürebilirsiniz. Şeker hamuruyla kaplı pastanın veya katı tok kıvamda pasta kreması yada şantinizin üstüne resmi pastaya kolaylıkla yapıştırabilirsiniz. Şanti kaplı pastanızın üzerinede direk uygulayabiirsiniz. Ürünü teslim aldıktan sonra oda serinliğinde hava almayacak şekilde muhafaza ediniz. Buzdolabı kalorifer yakını ocak yakını ve güneşten uzak tutunuz. Ürünü kullanacağınız zaman herhangi bir sorunla karşılaşırsanız bizden mesaj yoluyla yardım alınız.

Ürün Özellikleri

  • Kağıt Boyutu
    A4
  • Gramaj
    0-24gr
  • Kağıt Tipi
    Renkli Fotokopi Kağıdı
Geri Bildirim Ver