Genel Markalar Lbe-5Ac-Gen2 Litebeam 5Ac Gen2 5Ghz 23Dbi Ptp Erişim Noktası Tek Anten

3.371,80 TL
Şimdi Al

Ürün Bilgileri

Genel Markalar Lbe-5Ac-Gen2 Litebeam 5Ac Gen2 5Ghz 23Dbi Ptp Erişim Noktası Tek Anten

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Dualpazar Satıcı Ünvanı: D.U.A.L. BİLGİSAYAR YAZILIM SERVİS VE DANIŞMANLIK HİZMETLERİ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Trabzon Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0265065803700013 Vergi Kimlik Numarası: 2650658037 Adres: Mahalle/Semt:KEMERKAYA MAH. Cadde/Sokak:KÜÇÜK SK. No:6 İç Kapı No:1
    Bu ürün Dualpazar tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • LBE-5AC-23-Gen2 Litebeam ürün ailesinin bir üyesi olan LBE-5AC-23-Gen2 ürünü 802.11 ac teknolojisini ve Airmax teknolojisini kendisi ile sizlere sunmaktadır.
  • Cihazda 2x2 Mimo 25 dBm anteni bulunmaktadır.
  • Dahili 2.4 Ghz bağlantısı sayesinde kablosuz olarak cihaz arayüzüne erişebilir ve tüm fonksiyonlarına müdahale edebilrisiniz.
  • Gen2 'de 720Mhz işlemci 64Mb Ram , RF izolasyonu geliştirmesi yapılmıştır.
  • 20KM mesafeye kadar veri iletişimi sağlayabilen litebeam ürünü Gigabit Ethernet portu ile gelmektedir.
  • Noktadan Noktaya projelerinizde (PtP), Noktadan Çok Noktaya (PtMP), Wisp Projelerinde , Mobese projelerinde CPE olarak tercih edilmektedir.
  • Adaptör olarak POE-24-12G kullanılabilir.

Ürün Özellikleri

  • Wireless Özelliği
    Var
  • Anten Sayısı
    6
  • USB
    Var
  • Router Özelliği
    Var
  • Firewall Özelliği
    Belirtilmemiş
  • Garanti Tipi
    Resmi Distribütör Garantili
  • Garanti Süresi
    2 Yıl
  • Port Özelliği
    Yok
  • Port Sayısı
    1
  • Menşei
    TR
Geri Bildirim Ver