Genel Markalar Kraliçeyi Kurtarmak

139 TL
Tükeniyor!
Şimdi Al
Ürünün Diğer Satıcıları (7)
HuzurKırtasiye
8.7
Kurumsal Fatura
169,90 TL
3NKİTAPKIRTASİYE
9.3
Kurumsal Fatura
hepeğitim
9
Kurumsal Fatura
232,66 TL
ASPENDOSYAYINCILIK
9.3
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Genel Markalar Kraliçeyi Kurtarmak

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: KAMPÜSKİTAP Satıcı Ünvanı: HATİCE GÖKTÜRK İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Şanlıurfa Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 2760326082 Adres: Mahalle/Semt:OSMANBEY MAH. Cadde/Sokak:RECEP TAYYİP ERDOĞAN BLV. No:494
    Bu ürün KAMPÜSKİTAP tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Rus asıllı Kanadalı profesör Vladimir Tumanov’un, oğluna matematiği sevdirmek için kaleme aldığı Kraliçeyi Kurtarmak adlı romanı, 100.
  • baskıya ulaştı! Türkiye’de yüz binlerce okurun katıldığı macera, şimdi daha da heyecan verici.
  • Çocukları soluksuz bir serüvene sürükleyen kitap, Günışığı Kitaplığı’nın 20.
  • yılında, Sadi Güran’ın özgün desenleri ve yeni tasarımıyla renklendi.
  • Kalın kapaklı, renkli özel baskısının yanı sıra, yeni desenlerin siyah-beyaz yer aldığı baskısıyla da okurlarına matematiğin eğlenceli dünyasını yansıtmaya devam ediyor.
  • Matematikle arası iyi olmayan Aleks, yolda bulduğu ilginç kalemin matematik problemlerini çözdüğünü keşfeder.
  • Sınavlardaki başarısının tam tadını çıkaracağı sırada, gizemli bir kitap onu da, yakın arkadaşlarını da sayılar dünyasında tehlikeli ve olağandışı bir maceraya sürükler.
  • Kötü kalpli bir kralın esir aldığı Zümrüt Kraliçe’yi ve onun ülkesini kurtarmak için, üç arkadaşın tam 400 problemi çözmesi gerekmektedir.
  • Ama nasıl?.

Ürün Özellikleri

  • Yaş
    9+ Yaş
  • Boyut
    Normal Boy
  • Basım Dili
    Türkçe
  • Yazar
    Vladimir Tumanov
  • Basım Yılı
    2020 ve Öncesi
  • Sayfa Sayısı
    101-150
  • Setli/Tekil
    Tekil Ürün
Geri Bildirim Ver