Electrolux Eıs82441 Senseboil Indüksiyonlu Ankastre Ocak

36.999 TL
Son 1 ürün!

Ürün Bilgileri

Electrolux Eıs82441 Senseboil Indüksiyonlu Ankastre Ocak

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: DAPASHOP Satıcı Ünvanı: DAPA TURİZM DAĞITIM PAZARLAMA SANAYİ TİCARET ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Antalya Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0270096220400001 Vergi Kimlik Numarası: 2700962204
    Bu ürün DAPASHOP tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 2 adet sipariş verilebilir. 2 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Electrolux EIS82441 SenseBoil Indüksiyonlu Ankastre Ocak 700 SenseBoil® İndüksiyonlu Ocak kaynayan suyun taşmasına izin vermez. Suyun kaynama noktasına geldiğini algılayıp sıcaklığı ayarlayarak taşmaları önler ve kaynamayı sürdürür. Böylece siz de dikkatinizi kaynayan suya vermekten kurtulup lezzetli yemekler yapmaya odaklanabilirsiniz. Boil Sensor ile kaynayan su kontrol altında Boil Sensor, tenceredeki suyun kaynama noktasına ulaşıp ulaşmadığını algılar. Sıcaklık ayarı yapan kaynama-içten içe kaynama işlevi, kaynayan suyun kabarcıklar halinde taşmasını önleyip istikrarlı bir kaynama olmasını sağlar. Böylece siz de yaratıcı yemekler hazırlamaya odaklanabilirsiniz Hob2Hood® ile yalnızca pişirmeye odaklanın Hob2Hood® fonksiyonuyla ocağı kablosuz olarak davlumbaza bağlayabilirsiniz. Siz yemek pişirmeye başlayın ve davlumbaz ocak ayarına bağlı olarak en verimli çekişi sağlamak için kendisini otomatik olarak ayarlasın. Mutfaktaki zor işi üzerinizden alır. Bridge işlevi ile daha fazla pişirme alanı için bölmeleri birleştirin Bridge fonksiyonu sayesinde iki ayrı pişirme bölgesini tek ve büyük bir yüzey olarak kullanabilirsiniz. Otomatik yapılan sıcaklık ve zaman ayarları sayesinde, plancha ürünleri veya kavurma tencereleri için ideal bir ortam yaratılır. Her alan için doğrudan dokunmatik kontrol Doğrudan dokunmatik kontroller ile ocağınızın sıcaklığını kolayca ayarlayın. Her bir pişirme bölgesinde ayrı bir güç kontrolü vardır, böylelikle ısı ayarlarını görmek ve değiştirmek kolaydır. Pürüzsüz bir yüzeye sahiptir, temizlemesi kolaydır. Sonsuz kendiliğinden boyutlandırılan bölgelerle tavalarınızın boyutuna uyarlanmıştır Infinite kendiliğinden boyutlandırılan pişirme bölgeleri, kapsandıkları andan itibaren tava boyutlarına adapte olurlar. Bölgeler, tencerenizin büyüklüğü ne olursa olsun, performans kaybı yaşatmadan ısı sağlayan tam bir kapsama sağlar. Kendinden boyutlandırılan bölgelerimizle doğru ve verimli pişirmenin keyfini çıkarın.

Ürün Özellikleri

  • Ocak Yüzeyi
    Cam
  • Gaz Tipi
    Elektrikli
  • Garanti Süresi
    2 Yıl
  • Renk
    Siyah
  • Kullanım Şekli
    Ankastre
  • Kurulum Gerekli mi?
    Evet
Geri Bildirim Ver