Einhell TE-CD 18/2 Li-i Kit, Akülü Darbeli Vidalama

3.700 TL

Ürün Bilgileri

Einhell TE-CD 18/2 Li-i Kit, Akülü Darbeli Vidalama

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: üçyıldız inovasyon Satıcı Ünvanı: ÜÇYILDIZ İNOVASYON TİCARET VE SANAYİ LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Tokat Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0905068289000001 Vergi Kimlik Numarası: 9050682890
    Bu ürün üçyıldız inovasyon tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Einhell TE-CD 18/2 Li-i Kit Power X-Change ailesinin darbeli delme fonksiyonuna sahip güçlü, sağlam ve ergonomik bir ürünüdür. 1500 mAh çift akü ve hızlı şarj cihazına ilave olarak taşıma ve saklama çantası pakete dahildir. Led aydınlatma, 13 mm metal mandren ve çift vites özellikleri bulunmaktadır.Beraberinde gelen hızlı şarj cihazı ve 2 adet aküsünü Power X-Change ailesinin diğer makina ve bahçe grubu ürünleri ile birlikte kullanabilir, ihtiyaç duyduğunuz sonraki aletleri ailenin solo ürünlerden (akü ve şarj cihazı olmaksızın) seçebilir, dilerseniz daha yüksek kapasiteli ilave akü ve şarj cihazlarını ayrı ayrı da satın alarak kullanabilirsiniz. ÖZELLİKLER Power X-Change Akü Sistemi 3 fonksiyonlu
  • vidalama, delme, darbeli delme 2 kademe hız ayarı vidalama ve delme Yüksek kaliteli 13 mm otomatik metal mandren Hızlı duruş fonksiyonu LED aydınlatma Taşıma ve saklama çantası 2 adet 1.5 Ah akü ve şarj cihazı dahil TEKNİK ÖZELLİKLER Akü: 18 V | 2x1500 mah | Li-ion Şarj Giriş voltajı: 200 - 260 V | 50-60 Hz Şarj süresi: 30 dk Vites Sayısı: 2 Boşta devir hızı(Vites 1): 0-350 d/dk Boşta devir hızı(Vites 2): 0-1250 d/dk Max. Tork Gücü: 44 Nm Tork ayarı: 22 Mandren: 13 mm Darbe hızı (Vites 1): 0-5250 d/dk Darbe hızı (Vites 2): 0-18750 d/dk Beton delme kapasitesi: 8 mm Net ağırlık: 1.54 kg Brüt ağırlık: 4.18 kg Ambalaj boyutları: 160x290x440 mm EAN kodu: 40068256144695 Art. No: 4513834 18V Power X-Change Akü Sistemi Yüksek kaliteli mandren ve hızlı durma Delme, darbeli delme ve vidalama özellikleri Led aydınlatma // POWER X-CHANGE SİSTEMİ NEDİR? ATÖLYE VE BAHÇENİZ İÇİN 100'E YAKIN ÜRÜNÜ TEK AKÜ İLE ÇALIŞTIRIN!Yeni Power X-Change teknolojisi ile kısa güç kablosu sorunları, sayısız akü ve şarj cihazının kapladığı alan ve doğru akü ile iş aletini birleştirme karmaşası artık geçmişte kalıyor. Bu grupta yer alan yüksek performanslı aküler gruptaki her bir iş aleti ve şarj cihazı ile birlikte kullanılabilir.Her bir ürünü kit halinde bir veya iki akü ile birlikte ya da akü ve şarj cihazı olmadan (Solo) satın almak size kalmış. Eğer hali hazırda bir Power X-Change akü ve şarj cihazına sahipseniz aküsüz (Solo) olarak bu gruptaki istediğiniz başka bir iş aletini satın alabilirsiniz. Böylece tasarruf ederken çevreyi de korumuş olursunuz. Tüm uygulamalar için tek akü!Power X-Change sisteminin geniş ürün ailesi aynı tip akü ve şarj cihazı ile çalıştırılır ve böylece uygulamalar arasında kolay ve hızlı geçiş imkanı sunar. Daha fazla ve birleştirilebilir güç!Power X-Change sisteminde ihtiyacınıza uygun 1,5 ila 5,2 Ah aralığında akü seçenekleri vardır ve Twin Pack teknolojisi ile çalışan cihazlarda yoğun güç gerektiren uygulamalarda birden fazla aküyü birlikte kullanabilirsiniz. Ekonomik - Çevre dostu!Power X-Change sistemi ile ihtiyacınız olan bir sonraki el aleti veya bahçe makinasını akü ve şarj cihazı olmadan satın alabilir ve tasarruf edebilirsiniz. // TÜM UYGULAMALAR İÇİN TEK AKÜAtölye ve bahçe uygulamalarında kullanılan farklı makinaları aynı akü ile çalıştırabilirsiniz. // GELİŞMİŞ LI-ION TEKNOLOJİSİSıfır hafıza etkisi ve kendi kendine deşarj olmayan aküler, akü ömrü süresince her daim kullanıma ve şarj edilmeye hazır. // MAKSİMUM GÜVENLİKÖzel olarak geliştirilmiş batarya yapısı ve yüksek kaliteli bileşenler maksimum kullanıcı ve cihaz güvenliği sağlar. // ECO POWER İLE ÇEVRE DOSTUEinhell ECO Power Teknolojisi enerji tüketiminde yüksek verimlilik sağlarken, çalışma sırasında sıfır emisyon değeri ile petrol türevi yakıtlara göre çevre dostudur.

Ürün Özellikleri

  • Matkap Türü
    Darbeli
  • Akü Kapasitesi
    1.5 - 1.9 Ah
  • Akü Volt
    18 Volt
  • Akü Sayısı
    2
  • Garanti Süresi
    2 Yıl
Geri Bildirim Ver