dilimle mühendislik Pvy 10 Kaşar Dilimleme Makinesi, Salam Kesme Makinesi Ve Peynir Dilimleyici

2.133 TL

Ürün Bilgileri

dilimle mühendislik Pvy 10 Kaşar Dilimleme Makinesi, Salam Kesme Makinesi Ve Peynir Dilimleyici

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: dilimle Satıcı Ünvanı: DİLİMLE MÜHENDİSLİK MAKİNA SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İzmir Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0744047156400013 Vergi Kimlik Numarası: 7440471564
    Bu ürün dilimle tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 6 adet sipariş verilebilir. 6 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Dilimli Peynir Almaya SON ! 1 kalıp kaşar peynirini saniyeler içerisinde 2 mm dilimler haline getirin ! PVY 10 Peynir, kaşar, salam ve benzer yumuşaklıktaki ürünlerin dilimlenmesi için özel olarak tasarlanmış dilimleme makinesidir. PVY 10 Kaşar, Salam ve Peynir Dilimleyici (2mm) ile 1 kalıp kaşar peynirini saniyeler içerisinde 2 mm dilimler halinde kesebilirsiniz! Ürün Kullanımı : 1- Dilimlemek istenilen ürünü kavisli kesim altlığına yerleştirin. 2- Kesim kartuşunu peynire ortalayın ve aşağı yukarı hareketlerle dilimleme işlemini sonlandırın. PVY 10 Peynir kesme makinesi, kaşar peyniri tost peyniri ve benzer kıvamdaki ürünleri son derece kolay bir şekilde dilimlemenizi sağlar. ergonomik yapısı sayesinde kolay kullanılır, temizliği son derece kolaydır. PVY 10'nun kesim kalınlıkları 2mm, 3mm, 4mm, 6mm, 8mm, 10mmdir. PVY 10nun kullanımı oldukça basittir 1 kg kaşar peynirini dilimli hale getirmeniz sadece 30 saniyenizi alır. PVY 10 ile kaşar, salam, peynir çeşitleri ve benzer kıvamlı ürünleri kesebilirsiniz. PVY 10 ile sucuk kesemeyiniz. PVY 10'nun yedek kartuş ve ekipmanları Dilimle Mühendislik tarafından 14 yıldır kesintisiz şekilde üretilip satışa sunulmaktadır. Her zaman yedek parça bulabilirsiniz. PVY 10 Dilimle Mühendislik tarafından tasarlanmış ar-ge ürünüdür. Pvy-10 Paslanmaz çelikten imal edilmiştir. Pvy-10 içerisinde gıda ile teması uygun olmayan bir materyal bulunmamaktadır. PVY 10 ürün içeriği
  • 2 adet dilimleyici kartuş (kesici paslanmaz çelik tellerin gerili olduğu plastik menfez) 1adet kartuş tutucu çelik tutma sapı 1 adet kavisli dilimleme altlığı Garanti: Pvy-10'un dilimleyici kartuşları 6 ay ile 2 sene arası kullanım ömrüne sahiptir bu süre tüketim miktarınızla doğru orantılı olarak değişmektedir. PVY-10 Gövde olarak 2 yıl telleri ise 1 ay garantilidir.

Ürün Özellikleri

  • Materyal
    Çelik
  • Garanti Süresi
    2 Yıl
  • Kullanım Alanı
    Hazırlık
  • Renk
    Metalik
Geri Bildirim Ver