dazzling white Dazzlıng Whıte Diş Beyazlatıcı Jel

499,90 TL

Ürün Bilgileri

dazzling white Dazzlıng Whıte Diş Beyazlatıcı Jel

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: ZEKİ PARFÜMERİ Satıcı Ünvanı: ZEKİ PARFÜMERİ BUJİTERİ TUH.TEKS.VE DERİ ÜR.ELEK.VE ELEKTR.HED.EŞYA HIR.VE KIR.GIDA PAZ.LTD.ŞTİ. İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Adana Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0997007755600016 Vergi Kimlik Numarası: 9970077556
    Bu ürün ZEKİ PARFÜMERİ tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Göz Kamaştırıcı Beyaz Anında Beyazlatıcı Kalem 1 Haftada 4 Ton Daha Beyaz

Ürün Özellikleri

  • Form
    Beyazlatma Kalemi
  • Ek Özellik
    Anti Alerjik
Geri Bildirim Ver

Dazzling White Diş Beyazlatıcı Jel

Dazzling White diş beyazlatıcı jel diş beyazlatma, diş estetiğini artırmak ve daha beyaz gülüşlere ulaşmak isteyen kullanıcılar için özel olarak tasarlanmış bir üründür. Dişlerin daha sağlıklı ve beyaz bir görünüme sahip olması için özel olarak geliştirilen bu diş beyazlatıcı jel, özel formül içeriği sayesinde pek çok kullanıcının tercihidir.

  • Özel formül

  • Jel yapı

  • Güvenli

Dazzling White Diş Beyazlatıcı Jel Diş Beyazlatma Özellikleri

Dazzling White Diş Beyazlatıcı Jel Diş Beyazlatma ÖzellikleriDazzling White diş beyazlatıcı jel diş beyazlatma özellikleri arasında, güçlü ve özel formüle sahip olması, jel kıvamında olması ve güvenli kullanım sunması gibi pek çok detay ön plana çıkar. Diş beyazlatma jelinin sahip olduğu özel ve güçlü formül, diş yüzeyindeki lekeleri gidermek ve daha beyaz bir görünüm sağlamak için güçlü bir etkiye sahiptir. İlk kullanımdan itibaren etkili sonuçlar sunan formül, özellikle diş yapısını koruyarak daha güçlü ve sağlıklı bir görünüm sunar. Jel formülü sayesinde çok daha pratik ve rahat bir kullanıma sahip olan ürün, dişlere hızlı bir şekilde yapışarak oldukça güçlü ve etkili bir temizleme ve beyazlatma işlemi uygular. Diş minesine zarar verme riskini en aza indirmek için özel olarak tasarlanan formülü sayesinde de son derece güvenli ve pratik bir kullanım sunar. Özel formül içeriğine sahip olan bu beyazlatma jelinin sağladığı en önemli özelliklerden biri de ağız hijyenini korumasıdır. Jel, ağız hijyenini artırmak için florür veya diğer diş dostu malzemeler içerebilir.

Dazzling White Diş Beyazlatıcı Jel Diş Beyazlatma Kullanımı

Dazzling White Diş Beyazlatıcı Jel Diş Beyazlatma KullanımıDiş beyazlatma jelinin özellikleri arasında yer alan jel formülünün içeriği, beyazlatma etkisi sağlayan kimyasal maddelerin türü, ürünün diş sağlığına etkileri gibi detaylar jelin daha pratik ve hızlı bir kullanıma sahip olmasını destekler. Diş beyazlatma jelini uygulamadan önce, dişleri derinlemesine temizlemek ve temiz bir ağız ve dişe uygulama yapmak oldukça önemlidir. Küçük bir miktar beyazlatıcı jeli, bir aplikatör ya da özel bir fırça yardımıyla dişlere hafif bir şekilde uyguladıktan sonra, jelin etkisini göstermek için birkaç saniyelik kısa bir bekleme süresi verilir. Belirli bir süre bekledikten sonra dişler bol suyla durulanarak temizlenir. Düzenli kullanımda oldukça etkili sonuçlar sunan diş beyazlatma jeli, geniş kullanım alanına sahip olmasından dolayı da dikkat çeker. Evde rahatlıkla kullanılabilen jel, bireylerin kendi diş beyazlatma programlarını oluşturmalarına olanak tanır. Dişlerdeki renklenmenin veya lekelerin daha yoğun olduğu durumlarda tercih edilir. Profesyonel diş beyazlatma tedavileri sonrasında elde edilen beyazlığı sürdürmek amacıyla kullanılabilir.

Dazzling White Diş Beyazlatıcı Jel Diş Beyazlatma Fiyatı

Dazzling White Diş Beyazlatıcı Jel Diş Beyazlatma FiyatıDazzling White diş beyazlatıcı jel, güvenli ve etkili bir diş beyazlatma ürünüdür. Hızlı sonuçlar, pratik kullanım, ekonomik avantajlar ve güvenli formülüyle kullanıcıların diş estetiğini artırmalarına yardımcı olur. Evde rahatlıkla kullanımı bulunan bu jel, zaman ve mekân sınırlaması olmadan beyazlatma sürecini kontrol etmeye olanak tanır. Daha beyaz dişlere sahip olmak kullanıcılara gülüşlerini sergileme konusunda daha fazla özgüven kazandırır. Profesyonel diş beyazlatma seçeneklerine kıyasla daha ekonomik bir çözümdür. Dişlerdeki renklenmeyi azaltarak estetik bir gelişim sağlayan diş beyazlatıcı jel, güçlü ve sağlıklı diş bakımı için önemli bir araçtır. Dazzling White diş beyazlatıcı jel diş beyazlatma yorum ve kullanıcı değerlendirmelerini inceleyerek ürün özellikleri ve kullanımı hakkında detaylı bilgi sahibi olabilirsiniz. Ayrıca, Dazzling White diş beyazlatıcı jel diş beyazlatma fiyat bilgisine ise Trendyol aracılığıyla göz atabilirsiniz.