Chanel Bleu De Chanel Eau de Parfum 100 Ml

13.803,75 TL

Ürün Bilgileri

Chanel Bleu De Chanel Eau de Parfum 100 Ml

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Sonel Satıcı Ünvanı: YAKUP KÖSE İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 5880732999
    Bu ürün Sonel tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • ÜRÜN Aromatik-odunsu karakteri ve dikkat çeken kokusu ile özgür erkeğe övgü. Mavinin gizemli ve koyu bir tonundaki şişesiyle zamandan bağımsız bir parfüm. BLEU DE CHANEL Parfum, saf ve derin bir karaktere sahip başarılı bir kompozisyondur. Hedeflerine ulaşmayı ve kendine güveni vurgulayan yoğun erkeksi bir imza. İÇİNDEKİLER BLEU DE CHANEL Parfum aromatik, yoğun odunsu bir kokudur. Güçlü bir ferahlık hissi ile açılan üst notaları, cömert ve güçlü notaları açığa çıkararak yoğun ve sofistike bir iz bırakan, görkemli Yeni Kaledonya sandal ağacı ile aydınlatılmış değerli bir akord takip eder.

Ürün Özellikleri

  • Tip EDP
  • Hacim 100 ml
  • Koku Türü Aromatik
Geri Bildirim Ver

Chanel Bleu De Chanel Eau de Parfum 100 Ml Trendyol'da!

Chanel Bleu De Chanel Eau De Parfum 100 ml, hoş kokusu ve kalıcı yapısı sayesinde ön plana çıkar. 100 ml şişesiyle uzun süreli kullanım sunan bir üründür. İçeriğini oluşturan özler sayesinde, kullanan kişilerin kendilerini daha çekici ve unutulmaz hissetmesini sağlayan bu parfüm, özellikle günlük ve özel kullanımlar için idealdir.

  • Zengin ve maskülen koku

  • Dayanıklı

  • Pratik kullanım

Chanel Bleu De Chanel Eau de Parfum Özellikleri

Chanel Bleu De Chanel Eau de Parfum ÖzellikleriChanel Bleu De Chanel Eau De Parfum 100 ml özellikleri incelendiğinde, zengin koku yapısına sahip olması ve uzun süreli kullanım sunması ön plana çıkar. Kaliteli malzemeler kullanılarak üretilen bu parfüm, son derece dayanıklı bir yapıya sahip olmalarından dolayı uzun süreli kullanım sunar. Hem de parfüm kalıcılığının yüksek olmasını sağlar. Chanel Bleu De Chanel Eau de Parfum, taze ve sofistike bir koku sunar. Parfümün üst notalarında limon ve nane bulunurken, orta notalarda biber ve sedir ağacı gibi derin ve maskülen notalar bulunur. Dip notalarda ise paçuli, vetiver ve tütsü gibi sıcak, baharatlı kokular mevcuttur. Eau de Parfum formülüne sahip olması, uzun süre kalıcı bir koku sağlar. Sabah uygulandığında bile akşama kadar etkisini sürdürebilir. Chanel, her zaman zarif ve lüks ambalaj tasarımıyla öne çıkar.

Chanel Bleu De Chanel Eau de Parfum Kullanımı

Chanel Bleu De Chanel Eau de Parfum KullanımıBleu De Chanel Eau de Parfum de özel ve şık ambalajı sayesinde kullanıcıların dikkatini çeker. Ergonomik yapısı sayesinde gün boyu taşınabilir olması da istendiği zaman kullanılabilir olmasını vurgular. Şeffaf şişesi ve mavi renk tonları, zarafeti yansıtır. Günlük kullanımlar için ideal olan bu parfüm, istenen bölgeye uygulanarak pratik ve kolay kullanım sunar. Bilek, boyun, göğüs, dirsek içi gibi kişinin isteğine bağlı olarak birkaç farklı bölgede kullanımı bulunan parfüm, doğrudan tenle temas ettiğinde çok daha uzun süre yüksek performansla kullanılabilir. Parfümün kokusu cildinizle etkileşime girdikçe notaların tüm derinliği ortaya çıkar. Gün boyunca tazelik hissi sağlayan parfüm, uzun süreli kokusu sayesinde hem size hem de çevrenizdekilere rahat ve ferah bir koku sunar. Çeşitli notaların muhteşem bir birleşiminden oluşan bu parfüm, herkesin tercihine hitap eder.

Chanel Bleu De Chanel Eau de Parfum 100 Ml Fiyatı

Chanel Bleu De Chanel Eau de Parfum 100 Ml FiyatıKişisel bir imza niteliği taşıyan ve kullanıcıların kendilerini ifade etmelerine yardımcı olan parfüm, kendinizi daha güvenli hissetmenize ve olumlu bir izlenim bırakmanıza yardımcı olabilir. Hoş bir koku, kullanıcılara rahatlatıcı bir deneyim sunabilir ve günlük yaşantılarını daha keyifli hale getirebilir. Birçok farklı alanda kullanımı bulunan parfüm, özellikle günlük ve gündüz kullanıma sahiptir. Kişinin tercihine bağlı olarak özel günlerde ve gece davetlerinde de rahat bir kullanım sunan parfüm, daha öz güvenli ve şık hissetmenize yardımcı olur. Özel etkinlikler, toplantılar, yemekler veya randevular için idealdir. Parfüm, her türlü özel anı daha unutulmaz hale getirebilir. Kişisel kullanımlar için uygun olmasının yanı sıra, sevdiklerinize zarif bir hediye seçeneği de sunar. Chanel Bleu De Chanel Eau De Parfum 100 ml yorum ve kullanıcı değerlendirmelerini inceleyerek özellikleri hakkında detaylı bilgi sahibi olabilirsiniz. Chanel Bleu De Chanel Eau De Parfum 100 ml fiyat bilgisine Trendyol aracılığıyla ulaşabilirsiniz.