CeraVe Hydrating Cleanser Normal & Kuruya Dönük Ciltler Için 236 ml

Ürünün Diğer Satıcıları (8)
50 TL'ye 10 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
509,65 TL
2 Adet ve Üzeri 40 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
523,77 TL
2 Adet ve Üzeri 35 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
536,16 TL
2 Adet ve Üzeri 10 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

CeraVe Hydrating Cleanser Normal & Kuruya Dönük Ciltler Için 236 ml

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: FARMAKOZMETİK Satıcı Ünvanı: SÜLEYMAN YÜKSEK İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Van Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 6955312052800001 Vergi Kimlik Numarası: 9920050508
    Bu ürün FARMAKOZMETİK tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 25 adet sipariş verilebilir. 25 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Kullanım Amacı Cilt bariyerine zarar vermeden nemlendiren temizlik sağlar Ürün Faydası Daha nemli bir cilt
  • Derinlemesine temizlik
  • Cildi makyaj ve yağdan arindırır
  • Dermatologlar ile geliştirilen CeraVe Nemlendiren Temizleyici, cilt bariyerine zarar vermeden cildi derinlenmesine ve nazikçe temizler ve nemlendirir. Köpürmez. 3 temel seramid ve hyalüronik asit içeriği sayesinde cildi fazla yağdan ve kirden arındırırken ilk kullanımdan itibaren ciltteki nem seviyesini artırır. Parfüm içermeyen formülü hassas ciltler için uygundur. Kullanım Şekli Ilık su ile ıslak cildinize nazik ve dairesel hareketlerle masaj yaparak uygulayın.Durulayın. Uyarılar 3 temel seramid ve Hyalüronik asit

Ürün Özellikleri

  • Cilt Tipi Hassas
  • Form Köpük
  • Kullanma Amacı Nemlendirici
  • Hacim 101 - 150 ml
  • Tip Şişe
Geri Bildirim Ver

CeraVe Hydrating Cleanser Normal & Kuruya Dönük Ciltler Için 236 ml Trendyol'da!

CeraVe Hydrating Cleanser normal & kuruya dönük ciltler için 236 ml, cilt temizliği ve nem dengesini sağlamak için özel olarak formüle edilir. Günlük kullanım için ideal içeriğe sahip olan bir cilt bakım ürünüdür. Düzenli kullanımlar sonucunda oldukça etkili bir yapıya sahip olur ve gözle görülür bir sonuç sunar.

  • Hafif ve üstün temizlik

  • Besleyici içerik

  • pH dengeleyici

CeraVe Hydrating Cleanser 236 Ml Özellikleri

CeraVe Hydrating Cleanser 236 Ml ÖzellikleriCeraVe Hydrating Cleanser normal & kuruya dönük ciltler için 236 ml özellikleri incelendiğinde normal ve kuruya dönük cilt tipleri için uygun içeriğe sahip olması öne çıkar. Sahip olduğu özellikler sayesinde kullanıcılardan tam not almayı başarır. Cilt temizliği yaparken aynı zamanda cildin doğal nem dengesini koruma özelliğine sahip olan bu ürün, sahip olduğu pek çok özellik sayesinde kullanıcılarına fayda sağlar. CeraVe Hydrating Cleanser, cildi nazikçe temizler ve makyajı, kirleri ve fazla yağı etkili bir şekilde giderir. Cildi kurutmadan temizlik sağlayan bu cilt bakım ürünü, üstüm temizleyici içeriği sayesinde, cildi nazikçe temizlemek ve nemlendirmek için önemli bileşenler içerir. İçeriğindeki ceramides, hyaluronic acid ve kolesterol gibi maddeler cildin nem dengesini korumaya yardımcı olur. Gelişmiş formüle sahip olduğundan, cildin doğal pH seviyesini dengelemeye yardımcı olur. Cildin sağlıklı bir şekilde görünmesine ve hissedilmesine katkıda bulunur. CeraVe Hydrating Cleanser, parfüm veya sabun içermediği için tahriş olmuş ciltler için dahi uygunluk sunar.

CeraVe Hydrating Cleanser 236 Ml Kullanımı

CeraVe Hydrating Cleanser 236 Ml KullanımıCiltteki nemi korurken aynı zamanda nemlendiren bir yapıya sahip olan bakım ürünü, cildin daha genç ve canlı görünmesine yardımcı olur. Cilt temizliği ve nem dengesi sağlaması bakımından önemli bir yere sahip olan CeraVe, kurumasına önleyerek rahat ve konforlu bir cilt yapısı sağlar. Yanlış ürün kullanımı ciltte oluşabilecek tahrişin artmasına neden olur. Kuru ve normal ciltler için özel olarak formüle edilen temizlik ürünü, ciltteki tahrişi azaltarak cilt yapısının korunmasını sağlar. Hassas ciltlere uygun olmasının en önemli sebeplerinden bir tanesi, parfüm veya paraben gibi zararlı bileşenleri içermemesi ve doğal olmayan sabun içeriğine sahip olmamasıdır. Cilde sıkılaşma ve canlanmasını sağlayan ürün, oldukça kolay ve pratik kullanıma sahiptir. Yüz temizleme ürünleriyle birlikte kullanılması, daha etkili sonuçlar vermesini sağlar. Ellerinizi ıslattıktan sonra bir miktar temizleyici, yüzünüze uygulayarak masaj yapmalısınız. Masaj ile cildin her tarafının temizlenmesini sağladıktan sonra bol su ile durulanmalı ve iyice kurulayarak kullanım işlemini tamamlayabilirsiniz.

CeraVe Hydrating Cleanser 236 Ml Fiyatı

CeraVe Hydrating Cleanser 236 Ml FiyatıCilt temizliği ve nem dengesini sağlamak için mükemmel bir seçenek olan CeraVe Hydrating Cleanser, özellikle normal ve kuruya yakın cilt tipleri için özel olarak formül edilen bir içeriğe sahiptir. Kullanıcıları her açıdan memnun eden ürün, uygun fiyatlı olması sayesinde de tercih sebebidir. Hassas ciltler dahil birçok farklı cilt tipi için uygun olan bu ürün, cildin temiz ve sağlıklı görünmesine katkıda bulunurken aynı zamanda uzun süreli nem sağlar. Her gün kullanılarak cildinizi tazelemek ve canlandırmak için mükemmel bir tercih olabilir. Cilt temizliği ve nem dengesini sağlamak isteyen herkes için ideal olan bu temizleyici cilt bakım ürünü, günlük temizlik rutininin bir parçası olarak kullanılabilir. CeraVe Hydrating Cleanser normal & kuruya dönük ciltler için 236 ml yorum ve kullanıcı değerlendirmelerini inceleyerek ürün özellikleri ve kullanımı hakkında detaylı bilgi sahibi olabilirsiniz. CeraVe Hydrating Cleanser normal & kuruya dönük ciltler için 236 ml fiyat bilgisine Trendyol aracılığıyla ulaşabilirsiniz.