Baggor Cırtlı Askeri Patch/peç (yama) - Arma Modelleri - 2 Tane

84,99 TL
Beden:
52
54
56
58
60
62

Ürün Bilgileri

Baggor Cırtlı Askeri Patch/peç (yama) - Arma Modelleri - 2 Tane

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: ERDOĞANLAR Satıcı Ünvanı: ALİ ERDOĞAN İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Ankara Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 3470035017
    Bu ürün ERDOĞANLAR tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 50 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • ------------------------- ebat seçeneklerinde seçmiş olduğunuz numaranın karşısındaki peçler (2tane) gönderilir. eğer farklı 2 peç almak isterseniz , seçmiş olduğunuz peç'lerin numarasını ve peç'leri siparişinizin hemen ardından satıcıya soru sor kısmından sipariş numaranız ile birlikte belirtirseniz almak istediğiniz peç'lerle değiştirebiliriz, herhangi bir sorunuz olursa aynı bölümden bize ulaşabilirsiniz, ------------------------- Yüksek teknoloji nakış makinelerinde kaliteli nakış iplikleri ile işlenerek üretilmiştir, Tüm askeri ve sivil kıyafetlerde kullanılabilir, Peçlerin arka kısımları cırt cırtlıdır,

Ürün Özellikleri

  • Renk
    Kırmızı
Geri Bildirim Ver

Baggor Cırtlı Askeri Patch/Peç (Yama) - Arma Modelleri - 2 Tane

Arma ve yamaların çok geniş kullanım alanı vardır. Eskilerden beri yırtık ya da sökük gibi yerleri kamufle etmek için kullanılan yamalar, müşterilerden gelen talepler doğrultusunda renk, desen, figür, şekil, uygulama yöntemi ve benzeri bakımlarından çeşitlilik sunar. Armalar da çoğu zaman kademe ve rütbe belirten materyallerdir. Bu ürünler kıyafet, çanta, bere, şapka, atkı veya pantolon gibi farklı giysi ya da aksesuarlar üzerine uygulanabilir. Başta Türk bayrağı olmak üzere farklı renklerde ve desenlerde üretilen modeller, yazılı ya da yazısız olarak tercih edilebilir. Baggor cırtlı askeri patch/peç (yama) - arma modelleri - 2 tane satın alarak siz de giysilerinizi hem onarabilir, hem süsleyebilir hem de rütbe için gereken donanımlarınızı tamamlayabilirsiniz.

  • Cırtlı tasarımla uygulama kolaylığı
  • Gerektiğinde dikilebilir materyal
  • Standart boyutlarla ideal ebatlar

Cırtlı Askeri Peç (Yama) - Arma Modelleri Özellikleri

Cırtlı Askeri Peç (Yama) - Arma Modelleri Özellikleri

Baggor cırtlı askeri patch/peç (yama) - arma modelleri - 2 tane satılır. Dikdörtgen formlu ürünlerin boyu 8 cm, eni 5 cm, yuvarlak forma olan modellerin çapı da 6,5 cm’dir. Nakışlarda kullanılan iplikler A kalitedir ve yüksek teknolojiye sahip makinelerde otomatik sistemlerle işlenir. Bilgisayarlı olan makinelerin hata payı bırakmayan sistemleri sayesinde kusursuz bir nakış ve standart ölçüler sunulur. Ürünler hem sivil hem de askeri kıyafetlerde ya da aksesuarlarda kullanılabilir. Arka kısımları cırtlı olan modeller, gerektiği zaman dikişle de uygulanabilir. Uygulama yapacağınız alanda cırt varsa kumaşın materyali fark etmeksizin kolaylıkla yapıştırabilirsiniz. Koyu renk üzerine açık renk iplikle işlenen modellerden tam tersi olan tasarımlara kadar farklı alternatifler bulunur. İhtiyacınız olan modeller arasında seçim yapıp siparişinizi verdikten sonra hangilerini istediğinizi belirtebilirsiniz.

Baggor Askeri Peç (Yama) - Arma Modelleri Yorumları

Baggor Askeri Peç (Yama) - Arma Modelleri Yorumları

Baggor cırtlı askeri patch/peç (yama) - arma modelleri - 2 tane kullananlar ürünlerin kalitesinde, canlı renklerinden ve kusursuz işçilikten memnun kaldıklarını ifade ederler. Dış mekanlarda giyilen kıyafetlerde de kullanılan bu ürünler, yağış, güneş ve sert rüzgar gibi kötü hava koşullarına karşı yüksek mukavemetlidir. Modellerin imalatında sağlığa zararlı olan hiçbir madde kullanılmaz. Özellikle askeri alanda gerekli olan peçler, birinci sınıf ipliklerle ve sıkı bir dokuma ile işlenir. Bu sayede de sökülme, renk solması, cırt kısımdan ayrılması gibi durumlar söz konusu değildir. Orijinal üniformalarda yer alan cırtlarla tam kalıpta üretilen bu modeller, ilgili alanlar üzerinde birebir uyumludur. Kamuflaj kıyafetler için parlama yapmayan modelleri temin edebilirsiniz. Baggor cırtlı askeri patch/peç (yama) - arma modelleri - 2 tane yorumları kısmını inceleyerek müşteri memnuniyeti hakkında bilgi alabilirsiniz.

Askeri Peç (Yama) - Arma Modelleri - 2 Tane Fiyatı

Askeri Peç (Yama) - Arma Modelleri - 2 Tane Fiyatı

Sivil kıyafetler üzerinde hem tarzınızı yansıtmak hem de kusurları kapatmak için kullanabileceğiniz yamaların birçok alternatifi vardır. Aidiyet duygusunu pekiştiren ve savunduğunuz ideolojileri temsil eden motifler, simgeler, semboller bulacağınız ürünleri mont, ceket, çanta gibi giyim eşyalarınızın üzerinde taşıyabilirsiniz. Türk Silahlı Kuvvetleri veya Emniyet Genel Müdürlüğü mensuplarının takabileceği Türk bayrağı tasarımlı ürünler, sivillerin de tercih ettiği modeller arasındadır. Materyal kalitesi ve canlı renkli tasarımları ile öne çıkan modeller uzun süre kullanım ömrü vadeder. Baggor cırtlı askeri patch/peç (yama) - arma modelleri - 2 tane fiyatı bütçe dostu rakamlara sahip olduğu için herkesin ulaşabileceği aralıklardadır. Kampanya fırsatlarından da yararlanarak çoklu alım yapabilir ve yedekte ürün bulunmasını sağlayabilirsiniz. Trendyol müşterilerine özel olarak sunulan bu kampanyaları takip ederek avantajlı bir alışveriş yapabilirsiniz.