6
Keman kategorisinde
en çok değerlendirilen 6. ürün

Ammoon Keman Sticker Keman Nota Yerleri Türkçe Notalı Keman Tuşe Kılavuzu

124,90 TL

Ürün Bilgileri

Ammoon Keman Sticker Keman Nota Yerleri Türkçe Notalı Keman Tuşe Kılavuzu

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: cantekin Satıcı Ünvanı: MEHMET CANTEKİN İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 2020236604
    Bu ürün cantekin tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 5 adet sipariş verilebilir. 5 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Türkçe Notalı Kaplamalı Açıklama: Keman Tuşe Sticker Fonksiyon: Kolay Keman Notaları öğrenme yardımcıları Malzeme: kağıt + Şeffaf Selefon Kaplama Deforme Olmaz Boyut: 4/4 Ithal tutkal,hiçbir hasar vermez Kaldırma kolay Söktükten Sonra Islak Mendil İle Kolay Ayrılır Selefon Kaplı olduğu İçin Siz Keman Çalarken Deforme Olmaz 1 Adet keman klavye Sticker

Ürün Özellikleri

  • Garanti Süresi 2 Yıl
Geri Bildirim Ver

Ammoon Keman Sticker Nota Sticker Türkçe

Ammoon keman sticker keman nota yerleri estetik ve orijinal yapı özellikleriyle ön plana çıkar. Keman öğrenmeyi pratik hale getiren ve günümüzde müzik severler tarafından oldukça ilgi gören kaliteli baskısı olan bir üründür. Enstrüman üzerinden kolaylıkla sökerek kemanınızı ıslak mendille rahat bir şekilde silebilirsiniz. Özel kaplamalı olduğu için keman çaldığınız sırada deformasyon sorunu oluşturmaz.

 
  • Deforme olmaz
  • Kaliteli baskı
  • 4/4 boyut

Ammoon Keman Sticker Keman Nota Kılavuzu Özellikleri

Ammoon Keman Sticker Keman Nota Kılavuzu Özellikleri

Ammoon keman sticker keman tuşe kılavuzu özellikleri ürünün rahat kullanımını ve şık tasarımını ön plana çıkarır. Çeşitli testlerden geçirilmiş olup içeriğinde insan sağlığına zarar verebilecek herhangi bir madde barındırmaz. Uzun süre deforme olmaz, emniyetli ve rahat şekilde kullanabileceğiniz özel tasarım üründür. Söktükten sonra herhangi bir iz bırakmayan kaldırma ve sökme işlemini eksiksiz ve rahat şekilde gerçekleştirmenize yardım eden işlevsel ve kullanışlı bir üründür. Notaların dizayn edilişi, pratik öğrenme desteği sağlayan özel teknik yapı kalitesiyle oldukça ilgi görür. Enstrüman üzerine doğrudan yapıştırarak keman öğrenme sürecinizi daha eğlenceli hale getirebilirsiniz.

 

Ammoon Keman Sticker Keman Nota Kılavuzu Kullanımı

Ammoon Keman Sticker Keman Nota Kılavuzu Kullanımı

Ammoon keman sticker keman tuşe kılavuzu yorumları ve değerlendirmelerini analiz ederek ergonomik kullanım özellikleriyle ön plana çıkan bu ürüne rahat bir şekilde sahip olabilirsiniz. Keman öğrenme aşamasını kolaylaştırarak eğlenceli vakit geçirmenize yardım eden, öğrenci ve eğitmenler tarafından oldukça ilgi gören özel tasarım üründür. İthal tutkal ürüne hiçbir şekilde hasar vermeden emniyetli ve sorunsuz kullanım imkanı sunar. İdeal ve hafif yapıda olup enstrüman üzerine zahmetsiz bir şekilde yerleştirilebilir. Kağıt ve şeffaf selefon kaplamadan dizayn edilmiştir. Kaldırılması kolay ve pratik olup söktükten sonra kolaylıkla temizlenebilir. hasar vermeden uzun süre rahatlıkla kullanabileceğiniz kaplama kalitesi yüksek bu ürün, dayanıklı yapı özellikleri sayesinde uzun ömürlü kullanın deneyim yaşatır. Kullanımı oldukça kolay ve pratik olup keman notalarını eksiksiz ve doğru bir şekilde öğrenmenize imkan tanır. Ergonomik yapı özelliklerine sahip olan kullanışlı bir üründür. İstediğiniz her yere yanınızda taşıyarak rahatlıkla yapıştırabilir, keman öğrenme sürecini kolay ve eğlenceli hale getirebilirsiniz.

 

Ammoon Keman Sticker Keman Nota Kılavuzu Fiyatı

Ammoon Keman Sticker Keman Nota Kılavuzu Fiyatı

Ammoon keman sticker keman tuşe kılavuzu fiyatı dönemsel olarak değişiklik gösterebilir. Estetik tasarımı ile ön plana çıkan ihtiyaç ve tarzınıza hitap edebilen özel tasarım bir malzemedir. Çeşitli testlerden geçirilmiş olup keman öğrenim sürecini hızlı ve eğlenceli hale getirir. 4/4 boyutu ve hafif yapısı sayesinde ergonomik kullanım deneyimi sunan son zamanların en çok tercih edilen ürün seçenekleri arasında gösterilir. Müzik severler ve eğitmenler tarafından yüksek beğeni toplayan modern bir üründür. Konforlu kullanımı ve yüksek yapışma kalitesiyle ön plana çıkan bu ürünü Trendyol'dan araştırabilir ve kampanya seçenekleriyle satın alabilirsiniz.