3D House Pokemon - Balbazar Figürü ( 9 Cm )

124 TL
Ürünün Diğer Satıcıları (6)
430 TL'ye 30 TL İndirim
4 Al 3 Öde
Kurumsal Fatura
7 Adet ve Üzeri 100 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
229,99 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

3D House Pokemon - Balbazar Figürü ( 9 Cm )

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: 3DStore Satıcı Ünvanı: ERKAN SEZER İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Sivas Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 7671015450
    Bu ürün 3DStore tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Ürün yükseliği : 9 cm
  • Ürün tamamıyla PLA malzemeden üretilmiştir ve akrilik boya ile verniklenerek boyanmıştır
  • %95 oranında doğal ve sağlığa zararsızdır
  • Darbeye dayanıklı ve hafiftir
  • Boyutlar +
  • %5 farklılık gösterebilir

Ürün Özellikleri

  • Boyut
    Midi
Geri Bildirim Ver

3D House Pokemon - Balbazar Figürü (9 cm)

Dekorasyon amacıyla kullanılan figürler çizgi film karakterlerinden de oluşabilir. Bunlardan biri olan 3D House Pokemon - Balbazar figürü (9 cm) çocukların eğlenmeleri ve güzel vakit geçirmelerine yardımcı olur. Sadece çocukların değil koleksiyon yapan büyüklerin de ilgisini çeker. Kaliteli boyalarla renklendirilen bu ürün canlı bir renge sahip olup kolay deforme olmayarak size uzun süre kullanım imkanı sunar. Zararlı kimyasal maddeler içermeyerek hem çocukların hem de yetişkinlerin sağlığını korur. Ürünün tasarımında ve üretiminde oldukça ince bir işçilik söz konusudur. Bu figür, çocukların eğlenceli vakit geçirmelerini sağlayarak hayal güçlerinin gelişmesine katkıda bulunur. Çocukların hayran olduğu 3D House Balbazar figürü, canlı rengiyle çocuk odalarına şıklık katabilir. Sağlıklı ve dayanıklı olmasıyla ön plana çıkan bu figürü evinizde aksesuar olarak kullanabilirsiniz.

  • Darbelere dayanıklı
  • Gerçekçi tasarım
  • Sağlığa zararsız

3D House Pokemon - Balbazar Figürü (9 cm) Özellikleri

3D House Pokemon - Balbazar Figürü (9 cm) Özellikleri

Oyuncak formatında olan Pokemon Balbazar figürü çocukların ilgisini çeker. 9 cm yüksekliğindeki bu figür, tamamen PLA malzemeden üretilir ve akrilik boya ile verniklenerek boyanır. %95 oranında doğal ve sağlığa zararsız olduğundan hassas cilde sahip olabilen çocuklar için herhangi bir sakınca oluşturmaması avantajdır. Darbeye dayanıklı ve hafiftir. Ürünün midi boyda olması çocuklar için bir avantajdır. Bu sayede gittikleri her yere rahatça taşıyabilir ve mutlu olur. Hoş tasarımı sayesinde evinizin her yerinde yer alabilir ve bulunduğu ortamın havasını değiştirir. Pek çok seveni bulunan Pokemon çizgi filminin birçok karakteri vardır ve her karakterin farklı özellikleri bulunur. Bu karakterlerden biri olan Balbazar kurbağa ve dinozora benzeyen bir görüntüye sahiptir. Düşmanlarını kırbaç ve tohum saldırılarıyla yener. Bu sevilen çizgi film karakterini çocuğunuza hediye edebilir ve onu sevindirebilirsiniz.

3D House Pokemon - Balbazar Figürü (9 cm) Yorumları

3D House Pokemon - Balbazar Figürü (9 cm) Yorumları

Balbazar, mavi yeşil lekeli ve kırmızı gözlü bir Pokemon’dur. Bu Pokemon sırtında kendisine pek çok fayda sağlayan bir çiçek soğanı taşır. Sabahları burada depoladığı ışığı geceleri enerji olarak kullanır. Aynı zamanda bu çiçek soğanı onun besin ihtiyacını karşılar. Balbazar karakteri, yeteneklerinin çoğunu çiçek soğanı aracılığıyla kullanır. Ayrıca yemeğe ihtiyaç duymadan uzun süre fotosentez yaparak yaşayabilir. Her yaşa hitap eden bu ürün oldukça gerçekçi bir tasarıma sahiptir. Sağlığa zarar vermeyen malzemelerden yapılmış olması ebeveynlerin hoşuna gider ve bu sebeple sıklıkla tercih edilir. Bu çizgi film karakteri dilerseniz oyuncak koleksiyonunuzun bir parçası, dilerseniz de sevdiklerinize verebileceğiniz anlamlı bir hediye seçeneği olabilir. 3D House Pokemon - Balbazar figürü (9 cm) yorumları ile ürün hakkında daha fazla bilgi edinerek güvenli bir alışveriş deneyimi yaşayabilirsiniz.

3D House Pokemon - Balbazar Figürü (9 cm) Fiyatı

3D House Pokemon - Balbazar Figürü (9 cm) Fiyatı

Figürler, yaşam alanlarına renk katan aksesuarlardır. Oyuncak figürler hem çocukların hem de yetişkinlerin ilgi alanına girer. Pek çok insan sevdiği karakter figürlerini biriktirerek koleksiyon yapar. Siz de bu figürü koleksiyonunuza katıp evinizde sergileyebilirsiniz. Çocuklar oyun oynarken oyuncakları zarar görebilir. Oldukça sağlam olan bu figür herhangi bir hasar görmeyerek uzun yıllar kullanıma uygundur. Sevilen çizgi film karakteri Balbazar’ın bu figürü her yaş aralığından müşterinin beğenisini kazanır. Gerçekçi tasarımıyla hem çocukların hem de yetişkinlerin dikkatini çekmeyi başarır. Bu hayvan figürü çocukların hayal dünyalarının gelişmesine katkı sağlamanın yanı sıra çocukların odalarında dekorasyon amacıyla da kullanılır. İndirim ve kampanyalar beğeniyle izlenen çizgi film kahramanının bu figürüne sahip olmanızı kolaylaştırır. 3D House Pokemon - Balbazar figürü (9 cm) fiyatını Trendyol’dan öğrenebilir, kolay bir alışverişin keyfini çıkarabilirsiniz.