Zara Red Temptatıon Edp 80 ml

Ürünün Diğer Satıcıları (3)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.328,99 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.320 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.399 TL

Ürün Bilgileri

Zara Red Temptatıon Edp 80 ml

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: REKEL TİCARET Satıcı Ünvanı: MİKAİL ZORLU İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 1490918035000001 Vergi Kimlik Numarası: 9990573602
    Bu ürün REKEL TİCARET tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • ZARA RED TEMPTATION EDP 80 ML (2.7 FL. OZ). Odunsu eau de parfum. Safran, kehribar ve sedir ağacı notaları saçan koku. Şık, yoğun ve kalıcı bir koku. Parfümler: Açılmamış orijinal paketlerinde iade edilmelidir.
  • Kozmetik ürünler: Bandı açılmamış şekilde orijinal paketlerinde iade edilmelidir.

Ürün Özellikleri

  • Tip EDP
  • Hacim 80 ml
  • Koku Türü Aromatik
Geri Bildirim Ver

Zara Red Temptation EDP 80 ml

Sahip oldukları farklı esans ve kokular ile kişiliğinizi yansıtmanın bir paçası olan parfümler, kıyafet kombinlerinin tamamlanmasına da yardımcı olan kişisel bakım ürünlerinden biridir. Zara Red Temptation EDP 80 ml, her daim güzel kokmanız için bitkisel ekstreler bir araya getirilerek özenle üretilir. Üretim aşamasında tercih edilen farklı mevsim bitkileri, ürüne zamansız bir kullanım imkanı sağlar. Bu sayede imza parfümünüz olabilir. Müşteriler tarafından sıklıkla tercih edilen bu aromatik parfüm, saydam renkli özel tasarım şişesi ile de zarif bir dış görünüme sahiptir. Esans yoğunluğu ve kalıcılığı ile ön plana çıkan bu koku, aynı zamanda sevdiklerinize özel günlerinde hediye edebileceğiniz bir kişisel bakım ürünüdür.

  • Özel tasarım cam şişe
  • Odunsu ve baharatlı esans içerikleri
  • Uzun süreli kalıcılık gösteren kişisel bakım ürünü

Zara 80 ml EDP Parfüm Benzersiz Özellikleri

Zara 80 ml EDP Parfüm Benzersiz Özellikleri

Red Temptation perfume Zara, ferah kokusu ile kadınların kullanımı için üretilmiş kişisel bir bakım ürünüdür. Ürünün bileşenlerinde safran, kehribar, sedir ağacı ve yasemin çiçeği ekstreleri yer alır. Bu bitkisel bileşenlerin oluşturduğu odunsu koku, pralinin katkısı ile ekstra bir feminenlik kazanır. Koku özelliklerini tamamen bileşenlerinde bulunan bitkisel özlerden alan ürüne herhangi bir aroma ya da yapay koku ilavesi yapılmaz. Sedir ağacı ürüne mistik bir koku da katar. Parfüm, sizlere sunduğu ferah kokusu sayesinde her mevsimde kullanım imkanı tanır. Özel tasarım cam şişe içerisinde pembemsi bir sıvı görünüme sahip olan bitkisel parfüm, kıyafetler üzerine sıkıldığında leke ya da iz bırakmaz. Bununla birlikte ürün, bileşenlerinde herhangi bir zararlı kimyasal madde barındırmadığı için karma cilt tipleri dahil tüm cilt tipleri için kullanıma imkan tanır.

Zara 80 ml EDP Parfüm Kullanım Avantajları ve Yorumları

Zara 80 ml EDP Parfüm Kullanım Avantajları ve Yorumları

Esans yoğunluğu açısından EDP kategorisinde yer alan bu ürün, hem günlük kullanımlarınız hem de gece kullanımlarınız için imkan tanır. Eau de parfum, kokuların kalıcılık oranlarının belirlendiği bir kategoridir. Buna göre de ürün içerisinde yer alan bitki esanslarının ten üzerindeki kalıcılık oranı %10 ila %20 arasında değişkenlik gösterir. Parfümlerin vücut yüzeyinde sıkıldığı bölgeler de kalıcılık oranını arttıran faktörler arasında yer alır. Özellikle banyodan sonra sıkılan parfümler, ten kokusu ile tam uyum sağlar. Aksi halde yağlı ve kirli cilde sıkılan kokular, etkisini tam olarak gösteremez. Bununla birlikte ürünün deodorant, krem ya da losyon gibi diğer kişisel bakım ürünleri ile de birlikte kullanılması etkisini azaltır. Zara Red Temptation EDP 80 ml yorumları ve müşteri deneyimlerini inceleyerek siz de kokuların kalıcılığını arttıracak yöntemler keşfedebilirsiniz.

Zara 80 ml Edp Parfüm Avantajlı Fiyatları

Zara 80 ml Edp Parfüm Avantajlı Fiyatları

Zara Red Temptation EDP 80 ml fiyatı ürünün tüm özellikleri göz önünde bulundurularak büyük bir titizlikle belirlenir. Özel şişesi içerisinde yer alan parfüm 80 ml’dir. Tasarım açısından da göze çarpan bu şişe, ebatları ve hafifliği sayesinde gün içerisinde rahatlıkla çantanızın içerisinde taşınabilir. Pratik bir kullanımı olması açısından iş yerinizde de bulundurabilirsiniz. Ancak saydam yapıdaki şişenin direkt olarak güneş ışığı alan bir ortamda bulundurulmaması gerekir. Aksi halde zararlı güneş ışıkları parfüm kokusunun ağırlaşmasına neden olur. Bununla birlikte ürün kapağının her kullanımdan sonra sıkı bir şekilde kapatılması buharlaşma riskinin önüne geçer. Bu sayede ürünü uzun süre güvenle kullanabilirsiniz. Her mevsim kullanım imkanı tanıyan kokusu ile ön plana çıkan bu kişisel bakım ürününe online alışverişin adresi Trendyol’dan uygun fiyat avantajıyla sahip olabilirsiniz.