Zara For Hım Red Edıtıon Eau De Toılette 100 ml (3,38 FL. OZ). Erkek Parfüm (İNDİRİM ŞEHRİ)

Ürünün Diğer Satıcıları (5)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.250 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.300 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.328,99 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.800 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Zara For Hım Red Edıtıon Eau De Toılette 100 ml (3,38 FL. OZ). Erkek Parfüm (İNDİRİM ŞEHRİ)

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: REKEL TİCARET Satıcı Ünvanı: MİKAİL ZORLU İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 1490918035000001 Vergi Kimlik Numarası: 9990573602
    Bu ürün REKEL TİCARET tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • ZARA FOR HIM RED EDITION EAU DE TOILETTE 100 ML (3,38 FL. OZ). ORYANTAL EAU DE PARFUM. KOKU PİRAMİDİ PORTAKAL, KEHRİBAR VE EVERNYL YOSUNU NOTALARINDAN OLUŞUYOR. SICAK, ZARİF VE IŞILTILI BİR KOKU. Parfümler: Açılmamış orijinal paketlerinde iade edilmelidir.
  • Kozmetik ürünler: Bandı açılmamış şekilde orijinal paketlerinde iade edilmelidir.

Ürün Özellikleri

  • Tip EDT
  • Hacim 100 ml
  • Koku Türü Meyveli
Geri Bildirim Ver

Zara for Him Red Edition Eau De Toilette 100 Ml (3,38 Fl. Oz.) Erkek Parfüm

Kişilerin birbirlerinin hafızasında kalmasını sağlayan kokular, içerdiği notalar sayesinde duyuları harekete geçirir. Cinsiyet, cilt tipi ve mevsim faktörlerine göre koku seçilmesi gerekir. Erkek kullanıcılara özel olarak geliştirilen Zara for him red edition, kullanıcılardan yüksek not almayı başarır. Şık ve gösterişli şişede sunulan erkek parfümü hem odun hem de yosun notalarından oluşur.

 
  • 100 ml ürün gönderimi
  • EDT olarak üretilen ürün
  • Şık ve kaliteli şişe görünümü

Zara For Him Red Edition Özellikleri ve Kokusu

Zara For Him Red Edition Özellikleri ve Kokusu

Bireylerin ruhsal ve bedensel durumlarını iyileştirmelerinin yolu, doğru kokuları tercih etmelerinden geçer. Koku seçiminin belirleyici etmenleri denildiğinde; cinsiyet, cilt tipi ve mevsim durumu ilk sıralarda yerini alır. Kadın ve erkek kullanıcılara özel olarak üretilen parfüm çeşitleri yoğunluk ve notalarına bağlı tercih edilir. Kış ve sonbahar aylarına yoğun kokular uygunken; hafif nota içeriğine sahip parfümler ilkbahar ve yaz mevsiminin vazgeçilmezidir. Yağlı cilt tipine sahip bireylere hafif ve meyveli kokular önerilirken kuru cilt tipine en uygun parfümlerin yoğun yapılı ve baharatlı parfümler olduğu bilinir. En çok tercih edilen erkek parfümü seçeneklerinden olan Zara for him red edition eau de toilette 100 ml yoğun ve yumuşak notalardan oluşur. Dört mevsim boyunca rahatlıkla kullanılabilen parfüm, tüm cilt tiplerine de uyum sağlar. Ürün yapısı incelendiğinde şişesinin dayanıklı ve kaliteli yapıda tasarlandığı görülür. Kaliteli ve sağlam malzemelerden üretilen ürün, uzun süre boyunca dayanıklılığını korur. 110 ml boyuta sahip olan erkek parfümü, EDT olarak üretilir.

 

Zara For Him Red Edition İçeriği ve Kullanımı

Zara For Him Red Edition İçeriği ve Kullanımı

Meyve notalarının çekici baharat kokuları ile bir araya geldiği ürün, erkek kullanıcıların vazgeçilmezi olur. Şık ve zarif tasarımlı şişe içerisinde yer alan erkek parfümü, gün boyunca etkisini sürdürür. Koku yapısı incelendiğinde hem sıcak hem de zarif içeriğe sahip olduğu görülür. Kullanıcıların ürünü tercih etmesi halinde yosun ve meyve notalarından oluşan erkek parfümü gönderimi sağlanır. Sağlıklı materyallerden elde edilmesi nedeniyle Zara for him red edition erkek parfüm ciltte herhangi bir alerjik reaksiyona da yol açmadığı belirtilir. Kokunun hissedildiği ilk anda kullanıcıları taze portakal notası karşılar. Erkek parfümünün orta notalarında ise, etkileyici kehribar kokusuna rastlanır. Zara for him red edition eau de toilette 100 ml temelinde ise, yosun notalarının bulunduğu bilinir. İçeriğinde baharat ve meyve gibi farklı notaların birlikte kullanıldığı erkek parfümü uzun süre boyunca kalıcılığını sürdürür.

 

Zara For Him Red Edition Fiyatı ve Yorumları

Zara For Him Red Edition Fiyatı ve Yorumları

Çekici bordo tonlarına metal detayların eşlik ettiği erkek parfümü, duyularınızı harekete geçirmeye yardımcı olur. Kullanıcıların uzun süre parfüm ihtiyacını karşılayan ürün bünyesinde yosun ve portakal notalarına rastlamak mümkündür. Yumuşak meyve notalarına etkileyici yosun ve kehribar kokuları ile bir araya geldiği parfüm hem günlük hem de özel günlere uyum sağlar. En sevilen baharatlı erkek parfümleri arasında yer alan Zara for him red edition eau de toilette 100 ml şişe içerisinde bulunur. Gösterişli ve zarif şişe içerisinde kullanıcılara iletilen ürün, tek kullanımda dahi etkisini gösterir. Sıcak ve ışıltılı notaların birleştiği erkek parfümü, doğal ve etkileyici içeriğe sahiptir. Gündelik ve/veya özel günlerde kullanılabilen erkek parfümünün içerik itibariyle sağlıklı olduğu görülür. Trendyol’dan Zara for him red edition fiyatı hakkında detaylı bilgi alabilir ve ürünü hemen sipariş verebilirsiniz. Kullanıcılar tarafından oluşturulan Zara for him red edition yorumları ve değerlendirmelerini de inceleyebilirsiniz.