YenilikSepeti ™ Ultrasonik Temizleyici Kapsül(2 Adet Temizleme Ve Parlatma Sıvısı Hediyeli!)

941,44 TL
Tükeniyor!

Ürün Bilgileri

YenilikSepeti ™ Ultrasonik Temizleyici Kapsül(2 Adet Temizleme Ve Parlatma Sıvısı Hediyeli!)

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Yeniliksepeti Satıcı Ünvanı: GÖRKEM ATACAN VE BERKANT KUYUCAKLI ADİ ORTAKLIĞI İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 4101618316
    Bu ürün Yeniliksepeti tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 2 adet sipariş verilebilir. 2 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • ™ Ultrasonik Temizleyici Kapsül(2 Adet Temizleme Ve Parlatma Sıvısı Hediyeli!) Tanışabilirlik Kablosuz Özgürlükle Her Zaman, Her Yerde Temizleyin Eşsiz rahatlık ve esneklik sunan, kablolarla engellenmeden eşyalarınızı istediğiniz yerde temizleme özgürlüğünün tadını çıkarın. Minimalist Zarafet, Maksimum Etki Sağlam temizleme performansı sunarken minimalizmi savunan kompakt, oval şekilli bir temizleyiciyle alanınızı güzelleştirin. Hassas Değerli Eşyalarınıza Nazik Bir Dokunuş Hassas eşyalarınızın uzun ömürlü olmasını ve bütünlüğünü sağlayan, onları baştan sona koruyan yumuşak ve dikkatli bir temizleme işlemine güvenin. Zahmetsiz Basitlik, Sadece Bir Dokunuş Uzağınızda Herkes için basit ve sorunsuz çalışma sağlayan tek tuşlu kontrolümüzle benzersiz kullanım kolaylığıyla etkileşime geçin.
Geri Bildirim Ver