Xiaomi Mi Vacuum Cleaner Light Dikey Şarjlı Süpürge Handheld 1C Serisi BHR4636GL

Son 1 ürün!

Ürün Bilgileri

Xiaomi Mi Vacuum Cleaner Light Dikey Şarjlı Süpürge Handheld 1C Serisi BHR4636GL

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: GumusTechno Satıcı Ünvanı: MURAT DEMİR İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Ankara Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 2770267539
    Bu ürün GumusTechno tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 2 adet sipariş verilebilir. 2 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Mi Vacuum Cleaner Light Handheld Dikey 1c Serisi

Ürün Özellikleri

  • Garanti Süresi
    2 Yıl
  • Ses Seviyesi
    71 Dba - 80 Dba
  • Güç (Watt)
    499-250 Watt
  • Özellik
    Şarjlı
  • Garanti Tipi
    İthalatçı Garantili
  • Hazne Kapasitesi
    0-250 L
  • Motor Teknolojisi
    BLDC
Geri Bildirim Ver

Xiaomi Mi Vacuum Cleaner Light Handheld Dikey 1C Serisi

Elektrikli süpürgenin fazla yer kaplaması temizlik yaparken rahatsız edici olabilir. Bu nedenle Xiaomi Mi Vacuum Cleaner Light Handheld dikey 1C serisi kullanmak pratiklik kazanmak için ideal alternatiflerden biridir. Süpürgeyi kullanırken toz torbasına ihtiyaç yoktur ve dikey pozisyonda kullanıma uygundur. Ürün her türlü yüzeyde çalıştırılabilir. Geniş toz kapatisiyle kirleri rahatlıkla temizler. Kısa sürede şarj ederek tekrar kullanıma hazırlayabilirsiniz. BHR4636GL modeli uzun süreli temizlikler için kolaylık vadeder. 71 dB - 80 dB ses seviyesi olan cihazı çalıştırıp temizliği rahatsız olmadan sürdürebilirsiniz. Ürün seramik, ahşap, halı gibi yüzeylere yapışan kirleri derinlemesine şekilde çekerek haznesine hapseder. Yüksek hızda çalıştırılabilen beyaz renkli modelin el ünitesini ayırarak dilediğiniz yerde kullanabilirsiniz. Dilerseniz sevdiklerinize hediye ederek, hayatlarının kolaylaşmasına yardımcı olabilirsiniz.

  • Yüksek emiş gücü
  • Uzun kullanım ömrü
  • Geniş toz hazineli

Temizliği Kolaylaştıran Xiaomi BHR4636GL Mi Özellikleri

Temizliği Kolaylaştıran Xiaomi BHR4636GL Mi Özellikleri

Evde temizlik yaparken yer kaplamayan süpürgeleri tercih edebilirsiniz. Ergonomik tasarımlı Xiaomi BHR4636GL Mi model süpürgeyi rahatça kavrayarak kullanabilir, tavan köşelerindeki örümcek ağlarını kolaylıkla çekebilirsiniz. 50 aW yüksek emiş gücüyle mermer, fayans ve tekstil gibi her zeminde kullanabilirsiniz. 3 adımda filtreleme özelliğinde kullanabileceğiniz ürünü dilerseniz yüksek hızda isterseniz de orta hızda çalıştırabilirsiniz. BHR4636GL Xiaomi beyaz renkli dikey süpürgeyi 5 saatlik süreyle tam şarj edebilir ve 45 dakika boyunca orta hızda aralıksız çalıştırabilirsiniz. Çekim aparatı başlıklarını kolayca değiştirebilir, derinlemesine temizlik yapabilirsiniz. 1.2 kg hafif gövdesiyle taşınma rahatlığı sağlayan dikey süpürge, yüksek hızda herhangi bir fırçaya ihtiyaç duymadan çalıştırılabilir. Ürün içerisinde genişletici tüp, motorlu zemin fırçası, yuvarlak fırça, duvar tabanı ve şarj cihazı vardır. Akü ışığı ile enerji miktarının durumunu kontrol edebilirsiniz.

Xiaomi BHR4636GL Mi Vacuum Cleaner Light Fiyatları

Xiaomi BHR4636GL Mi Vacuum Cleaner Light Fiyatları

Xiaomi Mi Vacuum Cleaner Light Handheld dikey 1C süpürge kullanımı büyük avantajlara sahiptir. Temizlik yaparken süpürgeyi düşük ayarda az sesle çalıştırabilirsiniz. Yüksek emiş gücüyle zemin derisine yapışan tozu ve kiri rahatlıkla çıkarabilirsiniz. Xiaomi BHR4636GL Mi Vacuum Cleaner Light süpürgeyi farklı başlıklarıyla tekstil ürünlerinin üzerinde deneyimleyebilirsiniz. İşinizi kolaylaştıran ürün, beyaz rengiyle evinize uyum sağlar. Hafif olduğundan dolayı evin içerisinde rahatlıkla taşıyabileceğiniz modelin elektrikli sensörüyle şarj süresini hesaplayabilirsiniz. Ürün, hızlı devir kullanımında 13 dakika, orta hızda ise 45 dakikada temizlik süresi sunarak zamandan da tasarruf etmenizi sağlar. Vakumlu hava filtresi, toza karşı alerjik reaksiyon göstermenizi engeller. Süpürgenizi evinizin herhangi bir köşesinde park etmeniz mümkündür. Çekim gücü yüksek olan modeli kullanarak toz torbasına ihtiyaç duymadan temizliği sürekli olarak devam ettirebilir, işinizi yorulmadan tamamlayabilirsiniz.

BHR4636GL Xiaomi Dikey 1C Serisi Yorumları

BHR4636GL Xiaomi Dikey 1C Serisi Yorumları

Temizliği hızlandıran ve kolay hale getiren Xiaomi Mi Vacuum Cleaner Light Handheld dikey 1C serisi yorumları, birebir müşteri deneyimlerini yansıtır. Ürünü sizden önce kullanan müşterilerin tecrübelerinden faydalanarak ürün hakkında detaylı bilgi alabilirsiniz. Evinizde fazla yer kaplamayan ve kirleri etkili şekilde temizleyen ürünü güvenle tercih edebilirsiniz. Xiaomi Mi Vacuum Cleaner Light Handheld Dikey 1C serisi kullananlar her zeminde yüksek emiş gücünü kullanabilir. Ürünü ev hediyesi olarak sevdikleriniz için tercih edebilir ya da kendiniz için alarak keyifle temizlik yapabilirsiniz. Modelin tüm parçalarını kolaylıkla çıkarıp takabilir ve toz haznesini pratik şekilde boşaltabilirsiniz. Xiaomi Mi Vacuum Cleaner Light Handheld dikey 1C serisi fiyatları farklı bütçelere hitap eder. Trendyol ile bu ürünü avantajlı bir şekilde satın alabilir ve temizlik yaparken zamandan tasarruf edebilirsiniz.