8
Diğer Isıtıcılar kategorisinde
en çok değerlendirilen 8. ürün

WEBESTEN Webasto 12 Volt Muadili Dizel Isıtıcı 5 kW

4.950 TL

Ürün Bilgileri

WEBESTEN Webasto 12 Volt Muadili Dizel Isıtıcı 5 kW

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: WEBESTEN DİESEL HEATER Satıcı Ünvanı: MRT MARİNE LOJİSTİK VE DIŞ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0623155269100001 Vergi Kimlik Numarası: 6231552691
    Bu ürün WEBESTEN DİESEL HEATER tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 5 adet sipariş verilebilir. 5 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • 1.sınıf malzemeden üretilen fanlı ısıtıcı 1.4KW ile 5.4KW arasında güç üreterek 1 litre mazotla çalışır. 2 menfezli olmasının avantajıyla 2 farklı noktayı ısıtma olanağına sahiptir.
  • T borusuna sahip 12 Volt ısıtıcı soba kamyon, minibüs, otomobil, karavan, tekne gibi çeşitli araçlara uyumlu çalışır. Yüksek rakımlı alanlarda çalışması karavanlar için de olmasını sağlar.
  • Webesten dizel ısıtıcı en düşük kademede 5 saate kadar, en yüksek kademede 2.5 saate kadar kullanılır. Termostat zaman ayarı sayesinde belirlenen zaman aralığı boyunca açık kalır.
  • Webasto dizel ortam ısıtıcı tüm ayarları tek alanda gösteren dijital ekran paneliyle kontrolü pratikleştiren tasarıma sahiptir. Uzaktan kumandasıyla hata kodlarını görerek arızalara müdahale etmeyi kolaylaştırır.

Ürün Özellikleri

  • Güç
    2001 W+
  • Garanti Süresi
    2 Yıl
  • Garanti Tipi
    İthalatçı Garantili
  • Renk
    Çok Renkli
  • Priz Tipi
    C
  • Frekans
    50 Hz
  • Voltaj
    220 - 240 V
Geri Bildirim Ver

Webesten Webasto Muadili Dizel Isıtıcı 12 volt 5 kw

Aracın çalışmasına gerek duymadan, bünyesinde bulunan dizel yakıtı kullanarak elde edilen enerjiden yararlanan bir sistemle ortamın ısınmasına katkıda bulunan dizel ısıtıcı Webasto markası tarafından üretilir. Isıtıcı, havayı içerisine hapseder. Benzin ya da dizel yakıtı kullanarak ortamın ısınmasını pratik bir şekilde destekler. Kurulum yöntemlerini takip ederek kolayca yerleştirebileceğiniz ürünü karavan, araba ya da tekne gibi çeşitli yerlerde kullanabilirsiniz. Özellikle soğuk havalarda kamp yapmayı seven müşterilerin konforundan ödün vermeden üşümesini önler. Webesten Webasto muadili dizel ısıtıcı 12 volt 5 KW niteliği ile tasarruf etmenizi destekler. Belirli bir çalıştırma sınırı bulunmayan ısıtıcıyı ortamın sıcaklık düzeyine göre kademeli bir şekilde artırabilir ya da azaltabilirsiniz. Ortalama 2 ile 5 saat arasında aralıksız bir şekilde kullanabileceğiniz ürün, kaliteli materyallerden üretilir. Güvenle kullanabilirsiniz.

  • Kullanışlı tasarım
  • Kolay kurulum
  • Tasarruf imkanı

Webesten Webasto Muadili Dizel Isıtıcı Özellikleri

Webesten Webasto Muadili Dizel Isıtıcı Özellikleri

Webesten Webasto Muadili dizel ısıtıcı 12 volt 5 KW WEBESTEN001, aracın motorunu korumasının yanı sıra soğuk havalarda yaşanabilecek buzlanmalardan da kolay bir şekilde kurtulmanızı destekler. Cihazın hızlı bir şekilde ısı üretmeye başlaması sayesinde hem ortamın hem de arabanın ısınmasına yardımcı olur. Düşük bir seviyede çalıştırmanız halinde 4 ile 5 saat kullanım imkanı bulabilirsiniz. Ürünü havanın soğuk olduğu zamanlarda yüksek devirde 2 ile 2,5 saat çalıştırabilirsiniz. Webasto 12V, özellikle aracın içerisinde uzun yol yapan şoförlerin üşümelerini önler. Bu sayede konforlu bir şekilde kalmalarına yardımcı olur. Ürünün termostat, zaman ayarı, dijital ekran paneli ve uzaktan kumandası vardır. Webasto ısıtıcı 12 volt modeli içerisinde yer alan T borusu ve 2 menfezi sayesinde iki farklı alanı ısıtma imkanı bulabilirsiniz. Böylece aynı ortamda güçlü şekilde ısı yayılmasını sağlayabilirsiniz.

Webesten Webasto Muadili Dizel Isıtıcı Fiyatları

Webesten Webasto Muadili Dizel Isıtıcı Fiyatları

Webesten Webasto muadili dizel ısıtıcı 12 volt 5 KW fiyatları ürün özellikleri kapsamında şekil alır. Rakamlar, farklı bütçelere hitap eder. Düşük yakıt tüketimi sayesinde uzun saatler kullanım imkanı bulabileceğiniz Webasto 12V diesel ısıtıcı, yüksek rakımlı alanlarda sorunsuz bir şekilde çalışır. Cihazın kaliteli materyallerden üretilmesi sayesinde olası tehlikelerde güvenliğinizi yüksek düzeyde sağlar. 1 litre mazot kullanarak 2 ile 5 saat ısınma imkanı bulabileceğiniz ısıtıcının kullanımına bağlı olarak bu süre değişiklik gösterebilir. Cihaz çalışırken herhangi bir ses çıkarmaz. Bu sayede uyku kalitenizden ödün vermenize gerek kalmadan ısınma işlevini yerine getirebilirsiniz. Yüksek performanslı bir ürün olması ile uzun dönemler çeşitli kamp, dağ evi ya da doğa gezilerinizde kullanım imkanı sunar. Webesten markasının sunduğu dizel ısıtıcı 12V olmakla beraber gösterge paneli sayesinde ortamın ısısını kontrol altında tutabilirsiniz.

Webesten Webasto Muadili Dizel Isıtıcı Yorumları

Webesten Webasto Muadili Dizel Isıtıcı Yorumları

Webasto 5 KW alırken performansı, kaliteli, materyalleri ve nitelikleri hakkında detaylı bilgi sahibi olmak isteyebilirsiniz. Zor hava koşullarında size yardımcı olabilecek bir ürün olması nedeniyle satın almadan önce kapsamlı bir araştırmaya girebilirsiniz. Webesten Webasto muadili dizel ısıtıcı 12 volt 5 KW yorumları ile model hakkında bilgi alabilirsiniz. Bu yorumlar, dizel ısıtıcının kurulumundan kullanımına kadar bilinçli bir şekilde hareket etmenizi destekler. Aynı zamanda cihazın avantajlı fiyatlarından yararlanarak bütçenizi de koruma imkanı bulabilirsiniz. Webesten Webasto muadili dizel ısıtıcı 12 volt 5 KW kullananlar; genellikle kullanışlı ürün yapısından, makul fiyatlarından, kalitesinden ve gelişmiş niteliklerinden memnun kalır. Çift taraflı ısı çıkışı bulunan cihazı efektif olarak uzun araba yolculuklarında kullanabilirsiniz. Ayrıca fazla benzin harcamaması da memnuniyetinizi artırabilir. Sorunsuz bir şekilde kullanabileceğiniz cihazı Trendyol’dan satın alabilirsiniz.