vitpaw Kitten Paste 100 Gr.(YAVRU & ANNE KEDİ BAĞIŞIKLIK DESTEKLEYİCİ MULTİVİTAMİN MALT) Yavru Kedi Vitamin

Sıkça Sorulan Sorular

Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

vitpaw Kitten Paste 100 Gr.(YAVRU & ANNE KEDİ BAĞIŞIKLIK DESTEKLEYİCİ MULTİVİTAMİN MALT) Yavru Kedi Vitamin

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Vitpaw Satıcı Ünvanı: MEEM DANIŞMANLIK GIDA KOZMETİK İTHALAT İHRACAT TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0614169570800001 Vergi Kimlik Numarası: 6141695708
    Bu ürün Vitpaw tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 15 adet sipariş verilebilir. 15 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Vitpawkitten paste, içeriğindeki zengin multivitaminlerleanne ve yavru kedilerin enerji, vitamin ve mineral ihtiyaçlarını karşılar.Ayrıca, taurin ile kalp ve göz sağlığını destekler. Omega-6, beyinfonksiyonlarının düzenlenmesine yardımcı olurken, l-Karnitin enerjik ve canlıhissetmelerini sağlar ve aşırı kilo alımını önler. Kalsiyum ve fosfor, iskelet,kas ve diş sağlığını güçlendirir. Ayrıca, mos (mannan oligosakkaritler)sayesinde sindirim sisteminin korunmasını ve bağışıklık sisteminin gelişmesinidestekler. . Kedinin tüylerini sağlıklı ve parlak yapar. Iskelet, kas ve diş sağlığını kalsiyum ve fosfor iledestekler. Taurin içeriğiyle kalp ve göz sağlığını destekler. Metabolizmayı güçlendirir ve enerji verir. Aşırı kilo almasını engeller. Omega-6 ile beyin fonksiyonlarını düzenler. Vitpaw kitten paste'in içeriğindeki vitaminler nelere iyigeliyor? A vitamini: Göz, diş, tırnak, tüy ve kemik sağlığını korur.Üreme sistemi için gereklidir. . E vitamini: Bağışıklık sistemini destekler. B7 vitamini (biyotin): Kemik ve tüy sağlığı için önemlidir,ayrıca cilt sorunlarını giderir. Kalsiyum: Iskelet sağlığı için önemlidir, ancak tüketimmiktarına dikkat edilmelidir. Fosfor: Kemik sağlığı ve hücre gelişimi için gereklidir,aşırı alımı böbrek sorunlarına neden olabilir. Omega-3: Beyin fonksiyonları, eklem sağlığı, cilt ve tüysağlığı için önemlidir. Taurin: Kalp ve göz sağlığı için önemli bir amino asittir.Eksikliği kalp kaslarının zayıflamasına yol açabilir. Oda sıcaklığında (25 °c), ağzı kapalı ve güneş ışığına maruzkalmadan saklayınız. Parti numarası ve (skt) kutununüzerindedir. Retinil asetat, kolekalsiferol, alfa tokoferol asetat,askorbik asit, tiamin hidroklorür, riboflavin, niasin, kalsiyum-D-Pantotenat,pridoksin hidroklorür, biotin, folik asit, sianokobalamin, taurin, balıkyağı-Fishoil (10.4.6), malt-Malt ekstresi (1.1.18.), yulaf unu-Oatflour(1.4.9.), bitkisel sıvı ve katı yağlar-Vegetableoilandfat (2.20.1.), mayaürünleri-Yeastproducts (12.1.12), ksantan kauçuk-Xanthangum (e415), potasyumsorbat-Potassiumsorbate (e202), sorbik asit-Sorbicacid (e200), sitrikasit-Citricacid (e330), deiyonize su-Deionizedwater. %0,5 mannanoligosakkarit (mos)ve %1 beta glukan içerir.
Geri Bildirim Ver