4
Buzdolabı kategorisinde
en çok satılan 4. ürün

VESTEL NF52101 No-Frost Buzdolabı

F
Ürün Bilgi Formu >
Son 1 ürün!
Ürünün Diğer Satıcıları (9)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
18.599 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
20.500 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
21.999 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
22.499 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

VESTEL NF52101 No-Frost Buzdolabı

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Payna Vestel yetkili online bayi Satıcı Ünvanı: HÜSEYİN KESKİN İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Denizli Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 2521360052600001 Vergi Kimlik Numarası: 5460545349
    Bu ürün Payna Vestel yetkili online bayi tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 1 adet sipariş verilebilir. 1 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Vestel NF52101 451 Lt No-Frost Buzdolabı Öne Çıkan Özellikleri Taze Hava Teknolojisi Çok Yönlü Soğutma Sistemi Sıfır derece bölmesi Buzmatik ve Asansörlü Kapı Rafı Vestel NF52101 451 Lt No-Frost Buzdolabı Genel Özellikleri Ürün Tip Durumu: Dondurucu Üstte No-Frost Buzdolabı Ürünün Rengi: Beyaz Toplam Net Hacim (Lt): 451 lt Ürün Boyutu: Yükseklik: 187 cm, Genişlik: 70 cm, Derinlik 72 cm. Enerji Sınıfı: F Sınıfı Yıllık kWh Bazında Enerji Tüketimi: 312 kWh Ses Seviyesi (dBA): 41 dBA Ağırlık: 80 kg Elektrik Tüketimi 24 Saat kWh: 0.854 Soğutma Tipi: No-Frost Vestel NF52101 451 Lt No-Frost Buzdolabı Teknoloji Özellikleri Taze Hava Teknolojisi: Var Çok Yönlü Soğutma Sistemi: Var Otomatik Sıcaklık Kontrolü: Var Kokuları Birbirine Karıştırmayan Vestel Sistemi: Var Kapı Açılış Yönü Değiştirilebilir mi?: Evet Hareket Kolaylığı Sağlayan Tekerlek Yapısı: Var Asansörlü Kapı Rafı: Var Buzmatik: Var Akıllı Sensör Teknolojisi: Var Temperli Cam Raflar: Var Vestel NF52101 451 Lt No-Frost Buzdolabı Kontrol Sistemi Özellikleri Ekran Tipi: Led Display Elektronik Kontrol Paneli: Var Ekonomi Modu: Var Ekran Koruma: Var Hızlı Dondurucu Modu: Var Kontrol Paneli: Var Soğutucu Alanı Bölme Net Hacmi: 353 Lt Soğutucu Raf Tipi: Dayanıklı Cam Raf Soğutucu BÖlme Raf Sayısı: 4 Ayarlanabilir Cam Raf: Var Dondurucu Alanı Bölme Net Hacmi Lt: 98 Dondurucu Raf Sayısı 1 adettir. Dondurucu Bölme Kapı Raf Sayısı: 2 Adet Dondurma Kapasitesi: 24 saatte 7 kg. Buzmatik: Var Led ve yandan led aydınlatma şeklinde iç aydınlatma bulunur. Ücretsiz nakliye ve montaj vardır. 20264830 ürün kodudur.

Ürün Özellikleri

  • Dondurucu Özelliği No Frost
  • Tip Çift Kapılı
  • Ücretsiz Kurulum/Montaj Var
  • Garanti Süresi 3 Yıl
  • Yükseklik 187 cm
  • Renk Beyaz
  • Genişlik 70 cm
  • Kullanım Şekli Solo
  • Garanti Tipi Resmi Distribütör Garantili
  • Derinlik 72 cm
  • Toplam Hacim 451-475 L
  • Dondurucu Yeri Üstte
  • Buzluk Tipi Buzluklu
  • Kurulum Gerekli mi? Evet
Geri Bildirim Ver

VESTEL 20264830 Nf52101 No-frost Buzdolabı

Birçok farklı besini düzenli ve sağlıklı şekilde muhafaza etme imkânı sunan Vestel NF32101 beyaz no-frost buzdolabı, kullanım kolaylığı sağlayan pek çok özelliğe sahiptir. Buzdolabının çok yönlü soğutma sistemi, soğukluğun tüm raflara eşit olarak dağılmasına olanak tanır. Her rafa ayrı hava üfleyerek buzdolabının farklı bölmelerini eşit miktarda soğutmayı sağlayan bu özellik sayesinde gıda israfının da önüne geçmek mümkün olur. Vestel NF52101 no-frost buzdolabının değiştirilebilir kapı açılış yönü özelliği sayesinde alandan tasarruf edebilirsiniz. Cihazı kullanım alanına göre uygun hâle getirmeniz mümkündür. Bu cihaz, uzun ömürlü yapısı sayesinde pek çok kişinin beğenisini kazanmıştır.

  • Enerji Sınıfı: B
  • Soğutucu Hacmi: 353 Litre
  • Renk: Beyaz

VESTEL Nf52101 No-frost Buzdolabının Özellikleri

VESTEL Nf52101 No-frost Buzdolabının Özellikleri

Sade ve şık tasarımıyla mutfaklara daha estetik bir görünüm kazandıran Vestel NF52101 no-frost buzdolabı, kullanım kolaylığı sağlayan birçok özelliğe sahiptir. Yeni nesil soğutma teknolojisi ile dizayn edilen buzdolabı soğukluğun homojen bir şekilde raflara yayılmasını sağlar. Fan yardımı ile kuru ve soğuk hava, dondurucu bölümlere birçok noktadan eşit olarak üflenir. Estetik tasarımı, kullanım kolaylığı sağlayan özellikleriyle öne çıkan Vestel NF52101 no-frost beyaz buzdolabının iç hacmi bir hayli geniştir. Soğutucu bölümünün toplam hacmi 353 litre olan bu buzdolabı kalabalık aileler için son derece avantajlı bir kullanım sağlar. Kokuların birbirine karışmasını önleyen buzdolabı sayesinde aynı anda farklı pek çok ürünü muhafaza edebilirsiniz. İlgili cihaz, neredeyse varlığını hissetmeyeceğiniz bir ses seviyesinde çalışır. Yaşam alanlarında gürültü oluşmasını önleyerek konforlu bir kullanımı mümkün kılar.

VESTEL Nf52101 No-frost Buzdolabı Kurulum Gerektirir mi?

VESTEL Nf52101 No-frost Buzdolabı Kurulum Gerektirir mi?

Vestel NF52101 no-frost buzdolabının fonksiyonel tasarımından ev ve iş yerlerinde yararlanmak mümkündür. Son derece kullanışlı olan bu buzdolabının, hassas elektronik aksamlara ve kırılgan cam bölmelere sahip olması nedeniyle cihazı dikkatli bir şekilde taşımak oldukça önemlidir. Vestel NF52101 no-frost buzdolabının kurulum işlemlerinin, teknik servis tarafından gönderilen uzman bir kişi tarafından gerçekleştirilmesi tavsiye edilir. Cihazın elektronik aksamlarına zarar vermemek, bağlantı ve kurulumunu doğru bir şekilde yapmak son derece önemlidir. Uzman olmayan bir kişinin kurulum yapması cihazda kalıcı hasarlara neden olabilir. Kurulum işlemi oldukça hızlı bir şekilde gerçekleştirilen buzdolabı kısa sürede kullanıma hazır hâle gelir. Söz konusu ürünü herhangi bir hasar ya da arıza ile karşılaşmadan gönül rahatlığıyla kullanmaya başlayabilirsiniz.

VESTEL Nf52101 No-frost Buzdolabının Garantisi Var mı?

VESTEL Nf52101 No-frost Buzdolabının Garantisi Var mı?

Gelişmiş donanımıyla kullanıcıların takdirini kazanan Vestel NF52101 no-frost buzdolabı, dayanıklı tasarımıyla da yoğun ilgi görür. Uzun süreli kullanımlar için ideal bir tasarıma sahip olan söz konusu buzdolabının gövdesinin ve kapılarının yanı sıra rafları da son derece dayanıklıdır. Kırılmaya dirençli temperli cam raflar, tercih ettiğiniz soğukluk derecesinden olumsuz etkilenmeden ilk günkü formlarını korur. Vestel NF52101 no-frost buzdolabının kaliteli ve sağlam yapısı, markanın sunduğu 3 yıl garanti süresi ile desteklenir. Bu sayede garanti kapsamında yer alan herhangi bir olumsuz durumla karşılaşmanız hâlinde, tamir ve bakım için sunulan hizmetlerden yararlanmanız mümkün olur. Darbe ve kırılma gibi durumlar ise garanti kapsamına dâhil değildir. Kullanım esnasında bu gibi durumların meydana gelmemesine dikkat etmeniz tavsiye edilir. Dayanıklı tasarımı garanti güvencesiyle desteklenen buzdolabını uzun süre gönül rahatlığıyla kullanmanız mümkündür. Dilerseniz Vestel NF52101 no-frost buzdolabı yorumlarına göz atabilirsiniz. Bu, kullanıcı deneyimlerinden yararlanmanızı sağlar. Siz de yüksek performans vadeden Vestel NF52101 no-frost buzdolabı beyaz ürününü Trendyol üzerinden güvenli bir şekilde satın alabilirsiniz.