Valeria Massimo Saç Besleyici Keratin Sütü Kolajen Desteği Keratin Milk 200 ml

169,90 TL

Ürün Bilgileri

Valeria Massimo Saç Besleyici Keratin Sütü Kolajen Desteği Keratin Milk 200 ml

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Valeria Massimo Satıcı Ünvanı: BUSE UYSAL İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 1686834538200001 Vergi Kimlik Numarası: 8990711053
    Bu ürün Valeria Massimo tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 25 adet sipariş verilebilir. 25 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Valeria Massimo Saç Besleyici Keratin Sütü Kolajen Desteği Keratin Milk 200 ml Yenileyici saç sütü, saçlarınızı derinlemesine beslerken aynı zamanda parlaklık ve yumuşaklık kazandırır.Yumuşatıcı özellikleri sayesinde saç sütü, saç tellerinin birbirine dolanmasını engeller ve saçlarınızın kolayca taranmasını sağlar. Saçlarınızın kırılma ve kopma riskini azaltır.Saç sütünün hafif formülü, saçlarınıza doğal bir parlaklık ve hacim kazandırır. Saçlarınızın canlı ve dolgun görünmesini sağlar, gün boyu etkileyici bir görünüm sunar. Valeria Massimo Keratin ve Kolajen ile zenginleştirilmiş durulanmayan saç sütü, saçlarınıza tam bakım yaparak ipeksi ve yumuşak bir his bırakır. Saçlarınızı kolayca açar ve elektriklenmesini önlemeye yardımcı olur. Saçların dış etkenlere karşı savunma geliştirmesini sağlar ve dayanıklılığının artmasını destekler. Saçlarınızı olası hasardan korurken, canlılığını kaybetmiş saçları yeniden hayata döndürerek daha parlak görünmelerini sağlar. Saçları güçlendirerek, olası ve kopmaları engellemeye yardımcı olur. Güneş ışınlarının, kimyasal işlemlerin ve yüksek ısı gerektiren saç şekillendiricilerinin yarattığı kuru ve cansız görünümü onarmayı hedefler. Hidrolize Kolajen: Saç tellerini oluşturan birincil protein olan keratinin öncüsüdür. Saç folikülü yapısının ve saç büyümesini destekleyen dermal matrisin çok önemli bir bileşenidir. Saç tellerinin sağlamlığının ve bütünlüğünün korunmasında rol oynar. Argan Yağı: İçinde bol miktarda A ve E vitamini bulunduğu için saçlar için harika bir bakım ürünüdür. Saç derisini ve saçı nemlendirmeye yarayan bu yağ, tam bir doğal bir nemlendirici kaynağıdır. Bu özelliği ile saç kuruluğuna, kırık oluşumuna ve kepeklenmeye önlemeyi hedefler. Argan yağı aynı zamanda da yıpranmış saçları önemli ölçüde onarmaya, gürleştirmeye ve canlandırmaya destek olur. Saç boyası kullanan kişiler için boyanın çok daha uzun ömürlü olmasını sağlayarak, mat görünen saçları çok kısa bir süre içinde doğal bir parlaklığına kavuşturmaktadır. Saça uygulanan fön, yüksek ışı, maşa, tarak ya da kurutma işlemleri sırasında dökülmeleri ve kırılmaları en aza indirmeye yardımcı olur. Kullanım Şekli: Kuru ya da ıslak saçınızın boy ve uçlarına eşit bir biçimde sıkın ve tarayarak dağıtın. Durulama gerektirmez. Tüm saç tiplerine uygun yapısı ile kolay tarama sağlar. Yüksek ısıdan ve güneşin zararlı etkilerinden korumayı amaçlar . Saçlarınızı güçlendirmek ve parlaklık kazandırmak için Valeria Massimo Saç Besleyici Keratin Sütü Kolajen Desteği ideal bir seçimdir. Bu özel formül, keratin ve kolajenin güçlendirici etkisiyle saç tellerini besler, onarır ve korur.

Ürün Özellikleri

  • Etki
    Hacim Verici
  • Tutuculuk / Sertlik
    Hafif
  • Hacim
    200 ml
Geri Bildirim Ver