Universal Hava Kompresörü Metal Profesyonel Çift Pistonlu

1.135,82 TL
Ürünün Diğer Satıcıları (4)
300 TL'ye %3 İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.299 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.399 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.400 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.150 TL

Ürün Bilgileri

Universal Hava Kompresörü Metal Profesyonel Çift Pistonlu

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: AKINCI AKSESUAR OTOMOTİV SAN TİC LTD ŞTİ Satıcı Ünvanı: AKINCI AKSESUAR OTOMOTİV SANAYİ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0027069160700001 Vergi Kimlik Numarası: 0270691607
    Bu ürün AKINCI AKSESUAR OTOMOTİV SAN TİC LTD ŞTİ tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Ürün Açıklaması: Çalışma akımı: 12 volt DC Basınç: 150 PSI Ağırlık: 1.7 kg Adet: 1 Materyal: Metal Otomobil lastiği bisiklet lastiği şişme yatak top şişme bot balon şişirmeye uygun olarak üretilmiştir. Tamamen çelik ana gövdeye sahiptir. Yüksek basınç ve yüksek hava akışı sağlar. Uygulayacağı maksimum basınç 7kg/cm2 dir. Güçlü performans sağlamak için büyük ve kuvvetli motora sahiptir. El feneri sayesinde karanlıkta kullanıma uygundur. Açma/kapama düğmesi vardır. Çakmak soketinden alınan 12 volt ile çalışır. Hava kompresörü 100 PSI hava basar ve 7 BAR hava basıncı ile çalışır. Lastiğin şişirilmesinde gerekli olan hava basıncı olan 206 KPA ya ulaşmak için 2-3 dakika yeterlidir. Dakikada 30 litre maksimum üfleme oranına sahiptir. Ürünün yanında 3 adet farklı şişirme aparatı mevcuttur. Uygulama: Ürünün soketini aracınızın çakmak soketine yerleştirin ve çalıştırın. Şişirme hortumu supabını takıp mandalı kapatınız. Mandal kapalı konumdayken lastiğe hava basar. Açık konumda ise lastik havasını boşaltmak için kullanılır.
Geri Bildirim Ver