Tutku Yayınevi Fatih Sultan Mehmet Ve Istanbul'un Fethi

299,90 TL
Son 1 ürün!

Ürün Bilgileri

Tutku Yayınevi Fatih Sultan Mehmet Ve Istanbul'un Fethi

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: VOLKAN KİTAP KIRTASİYE Satıcı Ünvanı: VOLKAN ÇIRAK İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 3756201066600001 Vergi Kimlik Numarası: 2520280298
    Bu ürün VOLKAN KİTAP KIRTASİYE tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • 21 yasinda tahta oturan genç Hakan, daha ilk günlerde devleti ve ordusunu daha büyük hamleler yapacak bir güce ulastirdi. Sehzadeliginden beri bir an önce Istanbul'u fethetmek ve Hazreti Peygamber'in "Konstantiniye (Istanbul) muhakkak fethedilecektir. Bu fethi yapacak hükümdar ne güzel hükümdar ve onun askerleri ne güzel askerdir." müjdesine mazhar olmak istiyordu. Bu amaçla tarihin kaydettigi ilk büyük atesli silahlar ve toplar ile ordusunu karsi konulmaz bir güç haline getirdi.Ayrica 1000 yillik tarihi boyunca bütün kusatmalari ve saldirilari yenilgiye ugratan surlari asmak için seyyar kuleler kurdu. Nihayet 6 Nisan'da baslayan kusatma, 22 Nisan'da Fatih'in donanmayi Besiktas'tan Haliç'e indirmesiyle çok siddetli bir hale geldi. 29 Mayis 1453'te yapilan son taarruzla sehri alarak Ortaçag'a son verip Yeniçag'i baslatti.Fatih Sultan Mehmet bundan sonra, Osmanli Devleti'ni bir Cihan Imparatorlugu haline getirme ve Islamiyet'i bütün dünyaya yayma mücadelesine girdi. Bu amaçla birçok sefer ve fetih yapti. Ürün Adı: Fatih Sultan Mehmet ve İstanbul'un Fethi Ürün Kodu: 9786054308736 Basım Yılı: 2016.00000000 Kapak Türü: Kağıt Cinsi: Çevirmen:

Ürün Özellikleri

  • Basım Dili
    Türkçe
  • Setli/Tekil
    Tekil Ürün
Geri Bildirim Ver