TRAKMATS Ssangyong Kyron 2005 - 2011 Üniversal Oto Marine Çakmak Soketi Çift USB Girişi Yat, Karavan,Oto

625 TL
Ürünün Diğer Satıcıları (1)
2 Adet ve Üzeri %8 İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura

Ürün Bilgileri

TRAKMATS Ssangyong Kyron 2005 - 2011 Üniversal Oto Marine Çakmak Soketi Çift USB Girişi Yat, Karavan,Oto

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: CarMate Satıcı Ünvanı: BİROL ERAYDIN İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 3370226688
    Bu ürün CarMate tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 50 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • * Deniz araçlarınızın elektrik ihtiyaçlarını karşılamak için tasarlanmış olan Marine çakmak soketi, seyahatlerinizde güvenilir bir enerji kaynağı sağlar. Özellikle marine, karavan, tır, otomobil, motorsiklet, SUV ve yat gibi geniş bir araç yelpazesine uyum sağlayan bu çakmak soketi, çeşitli elektronik cihazları hızlı ve güvenli bir şekilde şarj etmenizi sağlar. *Marine çakmak soketinin en dikkat çekici özelliği geniş voltaj aralığına uyum sağlamasıdır. 9 ila 30V arasında çalışabilir olması, farklı araçların elektrik sistemlerine kolayca entegre olabilmesini sağlar. Bu özellik, deniz araçlarında, karavanlarda veya diğer taşıtlarda enerji kaynağı ihtiyacınızı karşılamak için ideal bir çözümdür.*Ürün, üzerinde bulunan 2 adet USB portu ile cep telefonları, tabletler, GPS cihazları ve diğer USB destekli cihazları şarj etme imkanı sunar. Bu sayede, seyahatlerinizde iletişim kurma veya navigasyon yapma ihtiyacınızı güvenle karşılayabilirsiniz. Üstelik, USB portları 2.1A maksimum akım ile hızlı şarj özelliğine sahiptir, böylece cihazlarınızı daha kısa sürede şarj edebilirsiniz.*Marine çakmak soketinin vakumlu yapısı, montaj ve bağlantı sürecini kolaylaştırır. Bu sayede, ürünü hızlı ve güvenilir bir şekilde aracınıza monte edebilirsiniz. Ayrıca, su geçirmez özellikleri sayesinde deniz koşullarına dayanıklıdır ve güvenle kullanılabilir. Bu özellikler, deniz araçlarında veya diğer outdoor taşıtlarda üst düzey performans sağlar.*Ürün, yüksek kaliteli malzemelerden üretilmiştir ve uzun ömürlü bir kullanım sunar. *Sonuç olarak, Marine çakmak soketi, deniz araçlarınızın elektrik ihtiyaçlarını karşılamak için mükemmel bir seçenektir. Geniş uyumluluk, hızlı şarj özelliği, vakumlu yapısı ve su geçirmez özellikleri ile seyahatlerinizde elektronik cihazlarınızı güvenle kullanabilirsiniz. Üstelik, yüksek kaliteli malzemelerden üretilmiş olması, uzun ömürlü ve güvenilir bir kullanım vaat eder.*Marine çakmak soketi ile deniz araçlarınızı , karavan, otomobil ve motorsiklet araçlarınızın enerji ihtiyaçlarını karşılayın ve seyahatlerinizde elektronik cihazlarınızı rahatlıkla kullanın.* Teknik Özellikler:Çalışma Gerilimi: 12V/24V. Maksimum Akım: 2.1A. *Güvenilir, dayanıklı ve kullanışlı olan Marine çakmak soketi ile seyahatlerinizde elektrik sorunlarına son verin ve deniz araçlarınızda elektronik cihazlarınızı rahatlıkla kullanın.
Geri Bildirim Ver