TOYFEST Minecraft Steve Elmas Madeni Mikro Oyun Seti

1.299,90 TL
Son 1 ürün!

Ürün Bilgileri

TOYFEST Minecraft Steve Elmas Madeni Mikro Oyun Seti

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: ToyFest Satıcı Ünvanı: TOYFEST OYUNCAK PAZARLAMA TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0859133050800001 Vergi Kimlik Numarası: 8591330508
    Bu ürün ToyFest tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 50 adet sipariş verilebilir. 50 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Minecraft steve elmas madeni mikro oyun seti Elmas madeni oyun setini ortaya çıkarmak ve cevher bloklarının içindeki elmasları keşfetmek için bu minecraft taşıma çantasını açın! Bu video oyunundan ilham alan oyun seti, minecraft'ı gerçek dünyaya taşıyor ve oyun oyuncularının ve hayranlarının kendi madencilik maceralarını yaratmak için ihtiyaç duyduğu her şeyi içeriyor. Elmas madenini süslemek için birlikte verilen kaya çıkartmalarını kullanın. Kazmayı alın ve steve mikro figürünün eline yerleştirin. Tüm parçaları katlanır kutunun içinde saklayın ve istediğiniz yere götürün! 3 yaş ve üzeri çocuklar ve koleksiyonerler için mükemmel bir hediyedir.

Ürün Özellikleri

  • Yaş
    3+ Yaş
Geri Bildirim Ver