Tohum Dünyası 50 Adet Beyaz Çiçekli Beni Unutma Çiçek Tohumu

89,90 TL
Son 1 ürün!

Ürün Bilgileri

Tohum Dünyası 50 Adet Beyaz Çiçekli Beni Unutma Çiçek Tohumu

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: TohumDünyası Satıcı Ünvanı: MUSTAFA ONUR GÜLERCİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 4190118504
    Bu ürün TohumDünyası tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • BEYAZ ÇİÇEKLİ BENİ UNUTMA BİTKİSİ- 50+ TOHUM Forget Me Not MYOSOTIS ALPESTRIS -Beyaz yıldız şeklinde yoğun açan çiçekleriyle çok yıllık yer örtücü bitkidir. Yoğun açan çiçekleri ve büyük yapraklarıyla unutulmayacak bir görüntü sergiler. Çok hızlı yetişmesinden dolayı yaz mevsimi kısa geçen bölgeler içinde idealdir. Daha uzun bitki türleriyle beraber bahçelerinizde farklı uygulamalar yapılabilir. Beni unutma çiçeği türleri içinde tohumları en değerli olanı beyaz çiçekli varyetedir. Beni unutma çiçeği bazı ülkelerde gerçek aşkı ve dostluğu ifade etmekte kullanıldığından bu ismi almıştır. Tohumlar dondurucu soğuklardan sonra direkt olarak dış mekana ekilebilir. -Beni unutma bitkisinin 3 farklı türüne ait (Mavi, Pembe ve Beyaz Çiçekli) en taze tohumları Tohum Dünyası"nda bulabilirsiniz. -Tohum Dünyası olarak
  • bahçe, balkon ve iç mekanlarda yetiştirilmek üzere sizlere özel sunduğumuz zengin tohum çeşitleriyle, her mekanı ayrı şekilde isteğinize göre renklendirebilirsiniz. -Ürünle beraber detaylı Türkçe tohum ekim talimatı gönderilecektir. Daha sonra sorularınız olursa cevaplamaktan mutluluk duyacağız. - 50+ tohum içermektedir. -Tohumlar kilitli poşetlere konularak zarar görmemeleri için havalı zarfla gönderilecektir. -Alacağınız ürünler kaç ürün alırsanız alın tek kargo ve olarak Aras Kargo ile gönderilmektedir. -Tohum Dünyası olarak her zaman size en kaliteli ürünü en hesaplı şekilde sunmak çabasındayız. Bu yüzden küçük işletmelerle değil, işlerini profesyonelce yapan dünyanın çeşitli ülkelerindeki tohum sağlayıcılarıyla çalışmaktayız. Hedefimiz her zaman değerli bitki dostlarının %100 memnuniyetini sağlamaktır. tohumdünyası® tescilli markadır.

Ürün Özellikleri

  • Tip
    Çiçek Tohumu
Geri Bildirim Ver