Telvesse 5 Modlu Şarjlı Güneş Enerjili Solar Aydınlatmalı Kamp Çadır Lambası Ampul Led Işıldak El Feneri

279 TL

Ürün Bilgileri

Telvesse 5 Modlu Şarjlı Güneş Enerjili Solar Aydınlatmalı Kamp Çadır Lambası Ampul Led Işıldak El Feneri

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: zubizubi Satıcı Ünvanı: ABDURRAHMAN ADEMOĞLU İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Aksaray Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 3679614905000001 Vergi Kimlik Numarası: 0070553740
    Bu ürün zubizubi tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 50 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Portatif şarjlı led fener Güneş enerjili solar aydınlatma 800 lumen + 360 derece aydınlatma 5 farklı ayarlanabilir ışık modu Yüksek - Orta - Fener - Flaşör - Sos Ürün hakkında: Eşsiz bir tasarım sayesinde çok amaçlı ultra güçlü güneş enerjili (solar panel) sayesinde kolay şarj imkanı ! Portatif bir el feneri olarak veya masa lambası olarak kullanılabilir. Bir ağaca veya diğer uygun noktaya asılabilen bir kamp feneri olarak kullanılabilir. Güvenliğinizi korumak için yol kenarı araç uyarısı için kullanılabilir. Herhangi bir kötü hava koşulunda, iç ve dış aydınlatmanın gitmesi durumunda endişelenmenize gerek yok. Son derece hafif ve portatif olan bu aydınlatmayı bir çok alanda kullanabilirsiniz. Uygulama alanları : Yürüyüş, kamp, avcılık, macera, köpek yürüyüşü, bisiklete binme gibi açık hava etkinlikleri için uygundur. Ve daha fazlası siz nerede isterseniz kolay kullanım imkanı sağlayan portatif fener Elektriklerin kesintisi sayesinde masa lambası , ışıldak , el feneri veya dilediğiniz heryerde aydınlatma imkanı sağlayın. Size yeterli parlaklık sağlamak için yeni cob teknolojisini kullanılmıştır.

Ürün Özellikleri

  • Renk
    Beyaz
  • Özellik
    Solar
  • Kullanım Alanı
    Kamp
Geri Bildirim Ver