TEFAL Fresh & Go Kişisel Blender

Son 1 ürün!

Ürün Bilgileri

TEFAL Fresh & Go Kişisel Blender

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Miru Store Satıcı Ünvanı: MERVE MOD ÜZÜM İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 6220979551
    Bu ürün Miru Store tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 2 adet sipariş verilebilir. 2 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Fresh & Go Kişisel Blender
  • Fresh & Go kişisel blender ile sağlıklı smoothie ve karışımlarınızı dilediğiniz zaman dilediğiniz yerde sağlıkla tüketin!
  • Yedek şişesi ile birlikte 2 kişi kullanımına uygun Fresh & Go ile sağlıklı içeceklerinizin tadını çıkarın. Kolay çıkabilen ve bulaşık makinesinde yıkanabilen 4 çelik bıçağı ve 600 ml'lik 2 şişesi ile sağlıklı yaşama "merhaba" deyin.
  • Gittiğiniz heryerde Fresh & Go ile sağlıklı içecekler hazırlayın.

Ürün Özellikleri

  • Garanti Tipi Resmi Distribütör Garantili
  • Renk Beyaz
  • Hazne Malzemesi Plastik
  • Hazne Kapasitesi 500+ ml
  • Garanti Süresi 2 Yıl
Geri Bildirim Ver

TEFAL 8010000903 Fresh & Go Kişisel Blender

Her yönden pratiklik sağlayan Tefal Fresh & Go kişisel blender, kullanışlı bir ürün olmasından dolayı kullanıcılar tarafından sıkça tercih edilir. Tefal markası tarafından üretilen bu model, sahip olduğu üst düzey kalite ile uzun ömürlü bir kullanım sunar. Cihazın dayanıklı gövdesi ve güçlü motoru, her zaman yüksek performans gösterir. Şık ve minimal tasarımı sayesinde hem hoş bir görünüm sağlar hem de kolay muhafaza edilir. Kendine özel şişesi vardır ve bireysel kullanım için son derece idealdir. Çok fonksiyonlu olmasının yanında keskin bıçakları bulunur. Bu küçük mutfak aleti ile çok kısa süre içerisinde içecek hazırlanabilir. Ayrıca acil durumlar için oldukça kullanışlıdır.

  • İçerik: 2 adet 600 ml Tritan şişe
  • Motor Gücü: 300 Watt
  • Özellik: 4 çelik bıçak

Tefal Fresh & Go Kişisel Blender Özellikleri Nelerdir?

Tefal Fresh & Go Kişisel Blender Özellikleri Nelerdir?

Tefal Fresh & Go kişisel blenderın plastik bir motor gövdesi vardır. Beyaz rengi ile zarif bir duruşa sahip olan bu gövdenin içerisinde cihazın yüksek performans göstermesini sağlayan motoru bulunur. Dayanıklı elektronik aksamı bulunan bu motor 300 Watt gücü ile içeceklerin kısa sürede hazırlanabilmesini sağlar. Tek kademeli hız ayarı bulunan ürün, kendine özel şişeleri ile birlikte gelir. Fresh & Go kişisel blender motor gövdesi ve 2 adet şişeden oluşur. Her biri 600 mililitre kapasiteli olan şişeler, Tritan malzemeden üretilir. Karıştırma kabı olarak da cihaza bunlar takılır. Dolayısıyla blender kapasitesi 0,6 litredir. Genişliği 15,5 cm, derinliği ise 25 cm olan ürün sadece 1,22 kg ağırlığındadır. Bu boyut özellikleri sayesinde kolay taşınır ve mutfak dolaplarında yer kaplamadan muhafaza edilebilir.

Tefal Fresh & Go Kişisel Blender Kullanımı Pratik midir?

Tefal Fresh & Go Kişisel Blender Kullanımı Pratik midir?

Pratik kullanım özellikleri ile dikkat çeken Tefal Fresh & Go kişisel blender, kullanıcılarına önemli avantajlar sağlar. Hız düğmesi tek kademeli olduğu için ayrıca özel bir ayar gerektirmez. Tek tuşla istenen içecek hızlı bir şekilde hazırlanabilir. Blenderın karıştırma haznesi olarak kullanılan bölümü aynı zamanda kişisel bir mataradır. Ayrıca yedek şişesi ile birlikte geldiği için paylaşımlı kullanıma uygundur. Şişenin biri kullanımdayken, acil durumlar için de yedek şişeden faydalanabilirsiniz. Ürünün pratik bir şekilde kullanılmasını sağlayan en önemli detaylardan biri de Pulse özelliğidir. Bu teknoloji, cihazın karıştırma performansını maksimize edebilir. Bu özellik, hazne içerisindeki hava boşluklarını azaltır ve malzemelerin yüzeye çıkmasını engelleyerek bıçaklara doğru çeker. Böylece her zaman en ideal kıvama ulaşabilmek mümkün olur.

Tefal Fresh & Go Kişisel Blender Kaliteli midir?

Tefal Fresh & Go Kişisel Blender Kaliteli midir?

Üst düzey bir kaliteye sahip olduğu için kullanıcıların favorileri arasında yer alan Tefal Fresh & Go kişisel blender, tüm özellikleri ile bu kalitesini yansıtır. Güçlü bir keskinliğe sahip 4 adet çelik bıçağı vardır. Çelik oldukları için kolayca paslanmazlar ve uzun ömürlü olurlar. Ayrıca çok kolay bir şekilde gövdeden çıkarılarak bulaşık makinesinde yıkanabilir. Cihazın şişeleri de özel olarak üretilmiş olup kaliteyi kullanıcıya hissettirir. Şişelerde sağlıklı Tritan malzeme kullanılır. Tritan, BPA’sız bir malzemedir ve koku yapmama özelliği ile bilinir. Tefal Fresh Go kişisel blender yorumları da tüm bu özelliklerin sunduğu kaliteyi doğrular niteliktedir. Ürüne yorum yapan kullanıcılar, üretici firma olan Tefal markasına olan güveni de vurgularlar. Tefal markasının kalitesi ve güvencesi ile üretilen Fresh & Go; evde, iş yerine, okulda ve ihtiyaç duyulan her yerde gönül rahatlığıyla kullanılabilir. Siz de bu işlevsel ve pratik ürüne Trendyol avantajları ve fırsatlarıyla sahip olabilirsiniz.