Sözcü Kitabevi 09:06 Mehmet Ali Çatal 9786254433979

80,10 TL
Ürünün Diğer Satıcıları (2)
Kurumsal Fatura
84,55 TL
Kurumsal Fatura
81,88 TL

Ürün Bilgileri

Sözcü Kitabevi 09:06 Mehmet Ali Çatal 9786254433979

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Halk Kitabevi Satıcı Ünvanı: YILMAZ BASIM YAYIN VE DAĞITIM TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0978051378100010 Vergi Kimlik Numarası: 9780513781
    Bu ürün Halk Kitabevi tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 50 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • 10 kasım 1938. Saat 9’u 6 geçiyor. O, iyileşiyor... Tarih yeniden yazılıyor!

Ürün Özellikleri

  • Boyut
    Normal Boy
  • Yazar
    Mehmet Ali Çatal
  • Roman Türü
    Macera-Gizem
  • Cilt Bilgisi
    Ciltli
  • Basım Yılı
    2021
  • Setli/Tekil
    Tekil Ürün
Geri Bildirim Ver

Sözcü Kitabevi 09:06 Mehmet Ali Çatal

Kitaplar, bilgi öğrenmek ve kaliteli zaman geçirmek gibi amaçlarla günlük hayatta çokça kullanılan ürünlerdir. Bilgi öğrenmenin dışında, farklı türlerde yazılan kitaplar da bulunur. Romanlar, masallar ve bunun gibi birçok farklı türe sahip olan kitaplar gün içinde biriken stresi azaltmak için sıklıkla tercih edilir. Sözcü Kitabevi 09:06 Mehmet Ali Çatal kitabı, Mustafa Kemal Atatürk ile ilgili yazdığı dikkat çekici hikayesi sayesinde ön plana çıkar. Sürükleyici konusu ve kusursuz kurgusu ile birçok okuyucu tarafından büyük beğeni toplar. Kullanılan yalın dil senaryonun akışını kolay bir şekilde takip etme olanağı tanır. Mustafa Kemal Atatürk yaşasaydı ne olacağını merak eden kişiler için cevap niteliğinde olan bu kitap gün içinde keyifli bir şekilde vakit geçirmenizi sağlar.

  • Sürükleyici hikaye
  • Yalın bir dil ile anlatım
  • Gerçek karakterlere hayat veren kurgu

Sözcü Kitabevi Mehmet Ali Çatal 09:06 Konusu

Sözcü Kitabevi Mehmet Ali Çatal 09:06 Konusu

Sürükleyici konulara sahip kitaplar her zaman ön plana çıkar. 09:06 Mehmet Ali Çatal kitabı, Mustafa Kemal Atatürk’ün 1938 yılında saat 09:06’da iyileşmeye başladığı bir hikayeyi anlatır. Atatürk’ün kendini iyi hissettiği ve yorganı üzerinden atarak ayağa kalktığı sahneden başlayan bu kitap, 1939 yılında yaşanan olayları konu alır. İsmet İnönü, Salih Bozok ve Sabiha Gökçen gibi gerçek isimlerin yer aldığı bu roman benzersiz kurgusu ile okuyucuyu olayın içine çeker. Mustafa Kemal Atatürk liderliğinde, ilerleyen yıllarda neler yaşanabileceğini anlatarak tarihe farklı bir açıdan bakabilme olanağı tanır. Birçok kurgu karakterin de bulunduğu bu roman tarih ile iç içe geçerek uzun soluklu bir yolculuğa çıkmanızı sağlar. Tarih üzerine düşündüren ve farklı yorumlar yapmanızı sağlayan bu kitap ile kaliteli vakit geçirebilir, gün içindeki olaylardan uzaklaşabilirsiniz.

Sözcü Kitabevi Mehmet Ali Çatal 09:06 Özellikleri ve Yorumları

Sözcü Kitabevi Mehmet Ali Çatal 09:06 Özellikleri ve Yorumları

Kaliteli ve sağlam yapıya sahip ürünler sıklıkla tercih edilir. 09:06 kitabı, kaliteli sayfaları ile büyük beğeni toplar. Dayanıklı hamuru sayesinde uzun yıllar sayfalarda sararma ve solma olmadan okuyabilme avantajı sağlar. 125 sayfadan oluşan bu ürün taşınabilir boyutu sayesinde istediğiniz her yerde okuyabilme olanağı tanır. 13,50 x 19,50 cm boyutlarında üretilerek çanta ve kitaplıklarda çok yer kaplamadan muhafaza edebilme fırsatı sunar. Kalın arka ve ön kapağı sayfaları kir ve lekelerden korur. Kaliteli baskısı sayesinde yazılar net şekilde okunur ve uzun yıllar renk kaybı olmadan saklayabilme imkanı tanır. İdeal boyutu sayesinde yazıları kolay bir şekilde okuyabilirsiniz. Satın almadan önce Sözcü Kitabevi 09:06 Mehmet Ali Çatal yorumları ve müşteri önerilerini inceleyebilirsiniz. Böylece ürünün kalitesi ve okuyucu tavsiyeleri ile ilgili detaylı bilgi sahibi olabilirsiniz.

Sözcü Kitabevi Mehmet Ali Çatal 09:06 Fiyatları

Sözcü Kitabevi Mehmet Ali Çatal 09:06 Fiyatları

Sözcü Kitabevi 09:06 Mehmet Ali Çatal fiyatları belirlenirken ürünün tüm kullanışlı özellikleri göz önüne alınır. Mustafa Kemal Atatürk’ün ölmediği bir dünyada yaşamanın geliştirdiği olayları anlatan bu kitap, sizi her anlamda memnun eder. Saat 09:06’yı gösterirken iyileşmeye başlayan Atatürk’ün ülke içinde sürdürmeye devam ettiği yenilikleri anlatarak farklı bir Türkiye hayal etmenizi sağlar. Sürükleyici konusunun yanında dayanıklı materyallerden üretilen yapısı da büyük beğeni toplar. Kaliteli sayfaları uzun yıllar kütüphanenizde yıpranmadan tutabilme avantajı sağlar. Yazı rengi solmaz ve kolay bir şekilde okuma imkanı tanır. Tarih olaylarına ilgi duyuyorsanız bu farklı bakış açısı kazandıran hikayeyi inceleyebilirsiniz. Taşınabilir boyutlara sahip bu kitabı ister otobüste ister metroda rahat bir şekilde okuyabilirsiniz. Sürükleyici konusu ile öne çıkan bu ürünü Trendyol’dan temin ederek okumaya başlayabilirsiniz.