Site Hırdavat 4.8x25 Trapez Çatı Vidası (100 Adet)

215,99 TL

Ürün Bilgileri

Site Hırdavat 4.8x25 Trapez Çatı Vidası (100 Adet)

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Site Endüstriyel Hırdavat Sanayi Ticaret Satıcı Ünvanı: SİTE ENDÜSTRİYEL HIRDAVAT SANAYİ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0771058168800001 Vergi Kimlik Numarası: 7710581688
    Bu ürün Site Endüstriyel Hırdavat Sanayi Ticaret tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • 4.8x25 Trapez Çatı Vidası (100 Adet) Vida delici ucu 4.8mm çapında, kafa hariç boyu matkap ucu dahil 25mm'dir. Altı köşe anahtar kafalıdır ve pulludur. Yıldız tornavida veya apex uçlar ile delinebilir. Açık ağızlı anahtar, lokma tornavida, somun adaptörü veya lokma ile sıkılabilir. 4.8mm trapez vidaları sıkan anahtar ölçüsüdür 8mm'dir. Bu nedenle ustalar tarafından 8lik olarak adlandırılabilir. Ancak 8 anahtar tutan trapez vidalar hem 4.8 hem de 5.5 ölçüsündedir. O yüzden vidanın çapını bilmeniz yanlışlık olmaması açısından önemlidir. Trapez vida aynı zamanda çatı vidası olarak da bilinir. Trapez vidaların diş biçimi kesik üçgen şeklindedir. Bu yüzden vida ve somun dişleri birbirine boşluksuz olarak kavrar. Bu özelliğinden dolayı trapez vidalar genellikle hareket vidası olarak kullanılır. trapez vidaların helis açıları büyüktür ve uç açıları küçüktür. Bu yüzden dişler arasında meydana gelen sürtünme kuvveti de küçük olur. Bu sebeplerden dolayı trapez vidalar hareket vidası olarak kullanılır. Bağlantı vidası olarak kullanılmazlar. Çoklu alımlarda adet sayısı kadar tek bir pakette gönderilir. Örneğin ilan 100 adet için vida için açıldığında 5 adet sipariş verilirse 500 adet tek pakette gönderilir. Ürün fotoğrafları temsilidir. Ürünün ölçüleri ilan başlığı ve içeriğinde belirtilen ölçüde gönderilecektir. Örneğin ilan başlığında 80mm uzunluğunda bir vida belirtilmiş olup ilandaki fotoğraf kısa boylu olabilir.

Ürün Özellikleri

  • Tip
    Vida
Geri Bildirim Ver