Selpor Kırmızı Demir Oksit 10 Kg

2.000 TL

Ürün Bilgileri

Selpor Kırmızı Demir Oksit 10 Kg

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Selpor Satıcı Ünvanı: AYTEN GÜRENSOY İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Kütahya Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 4488160713200001 Vergi Kimlik Numarası: 3020045655
    Bu ürün Selpor tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 50 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Demir oksit
  • küçük partikül büyüklüğüne sahip ,organik veya inorganik yapıda olan kimysal bir tozdur.Demir oksit boyaya renk ,örtme,antikoruzve dayanıklılık (korozyana ve alkalilere)özelliği verir Demir oksit genellikle dağlık bölgelerde, kayaların arasından çıkan bir bileşiktir. Bu bileşiğe çıplak elle dokunulamaz çünkü bileşikteki oksit gazı havayla temas edince yanıcı bir madde açığa çıkar. Bu bileşik, Türkiye'de Doğu Anadolu'nun doğusunda Van ili sınırlarında bolca bulunmaktadır.Demir oksit pigmentleri doğal ve sentetik olmak üzere başlıca iki guruba ayrılır.Demir oksitlerin çok iyi boyama gücü ve yeteneği vardır.En çok kullanılan renkleri
  • siyah ,kırmızı,sarı ve Kahve olmakla birlikte yeşil ,mavi, turuncu gibi birçok renkte demir oksit bulunur. Demir oksit pigmentleri,doğal ve sentetik olmak üzere iki guruba ayrılır.Doğal demir oksit pigmentleri.Bunlar okr,ombra,sienna ve kırmızı demir oksitleridir.guruplandırmalarında ise ana kriterler renk değişimleri ve kimyasal içerikleridir.genelliklr ocrlar sarıdan kırmızıya değişen tonlarda,siyenalar sarıdan turuncuya değişen tonlarda ,ombralar ise koyu kahverengi tonlarında değişim gösterir.Bu pigmentler aynı zamanda coğrafyalarına göre İspanyol kırmızısı,Afrika Okru gibi isimlerde alırlar. Demir oksit pigmentleri boyanın sarıdan siyaha kadar tüm renkleri elde etmek için en önemli ve en ekonomik pigment gurubudur.Tecnolojinin gelişmesiyle birlikte demir oksitlerde doğal olanlarının yerine sentetik olanları yaygın olarak kullanılmaya başlamıştır. Tecnodieci Sentetik Kırmız demir oksit:Doğal kırmızı demir oksitinin (red okr)kırmızısının derin tonlarının nedeni %60-90 arasındaki hematit içeriğidir.Dünyanın en önemli kaynakları ispanyadadır.Fe2O3 ün limonit formunun geniş olarak bulunması nedeniyle sarı ve turuncu tonlarıda ortaya çıkmaktadır.Sarı tonları %20 limonit içeriğiile kil bileşiminden kaynaklanmaktadır.Turuncu tonları aynı zamanda MgO içermektedir Bu ilan BizimHesap.com ile yayınlanmıştır.
Geri Bildirim Ver