Schulzz 15000 Lümen 3xt6 Led Usb Ile Şarj Edilebilir Bisiklet Farı

Ürün Bilgileri

Schulzz 15000 Lümen 3xt6 Led Usb Ile Şarj Edilebilir Bisiklet Farı

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: TECHNOPIA Satıcı Ünvanı: CEMRE SAĞCAN İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 6347509855200001 Vergi Kimlik Numarası: 7370784645
    Bu ürün TECHNOPIA tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 50 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 5 adet sipariş verilebilir. 5 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • SCHULZZ P13 15000 Lümen 3 x T6 Led USB ile Şarj Edilebilir Bisiklet Farı Özellikler: - 3 LED farı sayesinde maksimum verimlilikte aydınlatma. - Şarj edilebilir lityum pilli. -USB ile şarj imkânı. - Sağlam alüminyum malzemeden üretilmiştir ve ısı yayılımını dengeler. - Built-aşırı şarj ve aşırı deşarj, USB şarj, şarj ve deşarj güç göstergesi var. - 360 derece dönebilen mekanizması ile birlikte gelebilmektedir. - Telefonunuzu şarj etmek için kullanabilirsiniz. Teknik Özellikler: Aydınlatma Mesafesi: 300-500 metre Ampul: T6/L2 lamba yuvası Braket: 360 derece dönen braket Şarj ve Deşarj Koruması: Pil ömrünü uzatmak için dahili aşırı şarj ve aşırı deşarj IC Güç göstergesi: Tam güç için LED ışık yeşil ve düşük güç için kırmızı yanar. Şarj göstergesi: Şarj olurken LED kırmızı, tam olarak şarj olduğunda ise yeşil yanar. Boyut: Toplam uzunluk 100mm, genişlik 40mm, kalınlık 25mm Karartma Modu: Üç ila beş mod arasında otomatik geçiş (3 ila 5 mod arasında geçiş yapmak için 2-3 saniye basılı tutun)
  • Üç mod: yüksek/düşük/strobe flaş
  • Beş mod (yüksek/orta/düşük/strobe flaş/SOS) Şarj girişi: 5V/1A Şarj portu: USB Voltaj çıkışı: 5V/1A Çalışma voltajı: 3.7V Ürün rengi: Siyah Parlak renk: beyaz ışık Renk sıcaklığı lamba yuvası: 7500K Gövde malzemesi: alüminyum alaşım Şarj süresi: 11 saat (6400 mah) Çalışma süresi: 13 saat (6400 mah) Güç kaynağı modu: dahili çift bölüm 18650 Yüzey işleme: aşınmaya dayanıklı eloksal Anahtar tipi: lamba tutucu basmalı düğme Su geçirmez sınıf: IPX5 (anti-drenching, anti-splashing water) Ürün net ağırlığı: 200g Ürün brüt ağırlık: 255g Paket İçeriği: 1x bisiklet ışık 1x braketi 1x 0.5m USB kablosu 1x manuel

Ürün Özellikleri

  • Renk Siyah
Geri Bildirim Ver