Samsung Toz Torbasız Elektrikli Süpürge Mor 750 Watt Vc07r302mvp

6.899 TL
Tükeniyor!

Ürün Bilgileri

Samsung Toz Torbasız Elektrikli Süpürge Mor 750 Watt Vc07r302mvp

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: SENKRON TİCARET Satıcı Ünvanı: UMUT CEYLAN İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 2080555816
    Bu ürün SENKRON TİCARET tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 2 adet sipariş verilebilir. 2 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • temizlik seti KardelenAVM satıcısından Alındığında Gönderilecektir. Ürün özellikleri Emiş gücünü korur CycloneForce Tutarlı ve yüksek emiş gücüyle etkin temizlik*. CycloneForce sistemi, toz ve kiri havadan çekip dış hazneye hapseden güçlü bir merkezkaç kuvveti oluşturarak yüksek emişi muhafaza eder. Böylece, filtreyi temiz tutar, tıkanmayı önler ve sürekli yüksek emiş gücü sağlar. Geniş kapasiteli toz haznesi Kolay boşaltılan 2,5 litrelik geniş toz haznesi Elektrikli süpürgenizi boşaltırken zamandan tasarruf edin. Geniş kapasiteli toz haznesi* 2,5 litre toz ve kiri tutarak uzun süre temizlik yapmanızı sağlar. Dolduğunda da tek bir dokunuşla kolayca çıkarılır açılabilir. Böylece içindekileri kolayca boşaltabilirsiniz. Beş adımlı filtre sistemi 5 Kademeli Filtre Sistemi 5 Kademeli Filtre Sistemiyle temiz hava soluyun. Orta ve yarı orta boyutlu tozlar Sünger Filtre ve Kumaş Filtre tarafından yakalanmadan önce, bir siklon büyük toz parçacıklarını ayırır. Hava motordan geçtikten sonra, Yüksek Verimli Filtre ve Sünger Filtre, ince tozları yakalayıp hapseder. 3 özel araç 3 Araçlı Hızlı Aksesuar Tutucu (İsteğe Bağlı)* Evinizin her yerini temiz tutun. Hızlı Aksesuar Tutucu* özellikle dar yerler, toz alma ve döşemeler için tasarlanmış 3 aracı içerir. Temizliğe ara vermeden aksesuarları kolayca değiştirebilir ve tümünü tek bir özel haznede kolayca saklayabilirsiniz. Ergonomik sap tasarımı Kolay Kavranır Sap Ellerinizin yorulmaması için elektrik süpürgesini rahatça ve kolayca tutmanızı sağlar. Ergonomik tasarımlı, kaydırmaz kolay kavranır sap, ideal çevre boyutu ve açısıyla hortumu sıkı ve rahatça kavramanızı sağlar. Eklem yeri döndüğü için, borunun takılmasından endişe etmeniz gerekmez. Kolayca kaldırıp saklayın Kolay depolama için 2 yönlü park 2 yönlü park sistemiyle kolayca kaldırın ve depolayın. Temizlik sırasında dik tutup sapından taşıyabilirsiniz. Duvara dayanması gerekmediği için daha az yer kaplar. İsterseniz, düz bir şekilde yatırıp kaydırarak da taşıyabilir ve uygun olan her yerde saklayabilirsiniz. Kolay temizlenen filtreler Dayanıklı ve Yıkanabilir Filtreler Yüksek Emiş Gücüyle Eviniz Pırıl Pırıl Olsun Yüksek emiş gücü sayesinde etkin temizlik avantajı sunan Samsung VC07R302MVP süpürge, CycloneForce sistemi sayesinde filtrenin temiz kalmasını sağlıyor.
  • Tek elle boşaltılabilen geniş toz haznesi sayesinde tozu solumadan temizlemenizi sağlayan ürün, konforlu kullanım avantajı sunuyor.
  • 5 kademeli filtre sistemiyle havanın kirlenmesini engelleyen elektrikli süpürge, en ince tozları bile bünyesinde hapsediyor.
  • 3 farklı çıkarılabilir aparata sahip olan ürün, ulaşması zor alanları, koltukları ve perdeleri kolayca temizlemenize yardımcı oluyor.
  • Ergonomik sağ tasarımıyla elinizin yorulmasını engelleyen toz torbasız elektrikli süpürge tek elle tüm evi temizlemenizi saplıyor.
  • Geniş kapasiteli toz haznesi Beş adımlı filtre sistemi 2.5 l, 750 W, 79 dB, 285 mm, 8.5 m, 4.7 kg Teknik Özellikler Enerji yönetimi Güç kaynağı = AC Tasarım Toz kapasitesi = 2, 5 L Toz torbası tipi = Torbasız Uygun kullanım = Ev Tip = Silindir vakum Ürün rengi = mor Ergonomi Yıkanabilir filtre = Evet Ürün rengi = mor Çıkabilen filtre = Evet Ağırlık & Boyutlar Ağırlık 4700 g Yükseklik 262 mm Genişlik 306 mm Derinlik 450 mm Performans Temizleme yüzeyleri = Halı, Sert zemin Gürültü seviyesi = 79 dB

Ürün Özellikleri

  • Güç (Watt) 500-1500 Watt
  • Garanti Süresi 3 Yıl
  • Ses Seviyesi 71 Dba - 80 Dba
  • Garanti Tipi İthalatçı Garantili
  • Özellik Toz Torbasız
Geri Bildirim Ver